סיפורו של יוצא.

סיפורו של יוצא.

דאאאי נמאס לי מהג´ינג´ית. נושא חדש יותר מעניין. אתמול בלילה קיבלתי טלפון, חבר רוצה לצאת בשאלה. התקשרתי אליו מיננים מה נשמע מה קורה איך הסתדרתם בלעדי וכ´ וכ´ ואז אני שואל, מאמתי, הוא אומר לי מאחרי יום כיפור. מה קרה אני שואל, ואז תשמעו תקטע, למות. בכיתבי האר"י (רבי לוריא האשכנזי מגדולי המקובלים) מובא שמי שראה קרי (שפיך בלע"ז) על מיטתו בליל יום כיפור, לא יסיים את שנתו. הבחורציק קם שנה שעברה בבוקרו של יום כיפור, הוא קם, ישר לתחתונים, יש זרע או אין זרע, והנה חשכו עניו, אפי´ מהכתם על סדין המיטה אפשר להבין מה קרה, (כמות רצינית) הבחורציק נכנס לדיכי של החיים שלו, ואי אני מת. הוא בא לרב, אומר לו, חבר שלי סיפר לי שיצא לו זרע בשוכבו על מיטתו ביוה"כ (ביום הכיפורים) מה עושים ? וההו עליו, גמרנו, סוף הדרך, שיעשה תשובה, אולי אולי, אבל גם לא בטוח, אבל אל תגיד לו את זה, לחש הרב באוזנו של השואל, שלא ישבר, נימק הרב. ופני התלמיד (שכמובן הוא המשפיך) חפו. כעבור שנה של יסורים ומכאובים (אני חייב לקצר סוגרים פה) הגיע יום הכיפורים, והוא נשאר חי. הוא לא מייד בגלל זה יצא בשאלה, אבל זה נתן לו זבנג, הלו מה אתה מאמין בכל מה שתשומע, תתעורר, הוא אמר לעצמו, הוא התחיל לבדוק, והגיע למסקנות. מה שאני מגלה מהסיפור, שהאר"י מלבד היותו פנטזיונר, הוא גם היה דפוק בשכל, מה הוא לא חושש מפדיחות? מה יהיה אם לא ימות בנדם? מה שאומר שאלה שהאמונו בו היו אכבר מפגרים אני חושב אפי´ יותר מטומטמים מהג´ינג´ית (את רואה ג´ינג´ית, אני גם מפרגן) מה הם האמינו לו, (לא בגלל שהוא פישל, בעיקר בגלל שהוא מפגר) יש דרכים לראות שבן אדם דפוק. הרי בנינו הבית יוסף, שהוא (סמכו עלי) לא היה מפגר, החזיק ממנו מאוד, איך זה יכול להיות ? יאלה, הקול הרוסי (בלי לפגוע) מאיץ בי לקום. היה כיף לכתוב. ערב נעים

אחר

New member
אם זכרוני אינו מטעני

השו"ע אומר שיש חשש גדול שלא ימות, אבל זה לא ודאי. אם הוא לא מת מובטח לו שהוא בן עולם הבא, כיון שהדבר מוכיח שזכויות רבות מגנות עליו. המשנה ברורה במקום אומר שכל העסק הזה לא שייך בימנו בהם תשישות הגוף היא שגורמת למקרי לילה רח"ל, ולכן אין סיכון שלא יסיים את שנתו, אבל גם אין כניסה בטוחה לעוה"ב.

אולי האר"י צדק? חוזר בשאלה חשוב

כמת
לא כך ??? חחחחחחחחחחחחחח

Le Fay

New member
למה אומר ככה על האר"י? חכה מספיק

זמן, תראה שהוא עוד ימות.

מתכון לחיי נצח!!!

כפי הזכור לי אומרים שמי שטובל במקווה האר"י בצפת, הידועה במימיה המקפיאים, מובטח לו שלא ימות ללא תשובה. ואני, שבעברי טבלתי את גופי הצנום והרועד מקור במקווה זו לכאורה אמור לחיות חיי נצח, לא??? חבר´ה, לרוץ ולטבול במקווה האר"י לפני הפיגוע הבא... ואז מובטחים אנו שלא נמות, שכן תשובה לא עשינו ולא נעשה !!!

עכשיו שאני חושב על זה

זה באמת לא מתאים לו לסגור על עצמו, צריך להגיד ע"פ רוב, וכו´ וכו´ אבל זו לא היתה הסיבה, זה היה המצת, אחרי שלא קרה משהו שהוא האמין שיקרה, הוא התחיל לבדוק, ואז, כמו כולנו, הוא גילה מה שגילה. על כל מקרה, אני לא ראיתי כתוב את מה שהארי אומר, "הוא אמר לי"

למעלה