סיפורו של וולוס (Volos)

R a z i e l

New member
סיפורו של וולוס (Volos)

סיפור הרקע לדמות חדשה שאני משחק (למעשה אמור לשחק, רק בניתי אותה) יום עשרים למלחמה נגד שבט הטאפו הבוקר עלה אך השמש לא זרחה בשמיים. שלושה חיילים מצבאו של ולאד נמצאו מתים באותו בוקר, קפאו בשנתם נאמר לי אך לדעתי ולאד היה אשם. הטיפש היה צריך לשים עין על חייליו. הוא חייל טוב, אבל חסר ניסיון וכה פזיז. עברו כבר עשרים יום למלחמה והגדוד שלי ואני עדיין לא ראינו דם. אבי החליט שעלינו לחכות לרגע המתאים. התוכנית הייתה פשוטה: לשמור עשרה גדודים כגיבוי שינצלו את עייפות האוייב ויטבחו בחייליו. זו הייתה תוכנית טובה אבל אותו בוקר המזל לא שיחק לנו. קיבלנו הוראה שהגדוד שלנו נכנס היום לקרב. אחד משליחיו של אבי העביר את המסר משדה הקרב. אבי אהב להיות בין חייליו בקרב. הוא תמיד אמר שמנהיג טוב מוביל את צבאו בשדה הקרב ולא מגבעה רחוקה. אז קיבלנו סוף סוף הוראה לצעוד. אחרי עשרים יום כולנו הינו צמאים לדם וחסרי סבלנות. לאחר ארוחת בוקר קלה – חייל לא נלחם טוב ללא אוכל בבטנו – התחלנו לצעוד. התפקיד שלנו היה לאגף את האוייב ולמנוע מתגבורת להגיע. אחרי שעה קלה הגענו ליעדינו. השמש כבר זרחה אבל חומה לא הורגש כלל. הקור חדר לעצמותינו והיינו מעט נוקשים. המפקד אמר כמה מילים להסעיר את רוחנו ויצאנו בריצה לקרב. היכינו באוייב בחוסר רחמים. הדם זרם כנהר אבל משהו לא הסתדר לי באותו הרגע. זה היה קל מדי. הטיפשים בקושי נלחמו. חיסלתי כתריסר אנשים בטרם שמעתי את זה. קול תרועה חזק מאד נשמע מאחורינו ואז הבנתי. הם חיכו לנו. זה היה מארב כדי למשוך אותנו למלכודת. גדוד לוחמי טאפו גדולים תקף מהעורף. פניהם צבועים וחרבותיהם באוויר. הם הסתערו עלינו. היינו לכודים. שבט הטאפו אולי טיפשים אבל היו להם לוחמים טובים. ניסינו לפלס מעבר דרכם כדי להתאחד עם שאר החיילים אבל המלכודת הייתה טובה מדי. איבדנו חיילים טובים באותו יום. השמש כבר הייתה במרכז השמיים ועדיין היינו לכודים בין חיילי הטאפו. ידם לחצה עלינו בחוזקה. גרזן המלחמה שלי ביד אחת ומגני בשניה. מכה לימין ולשמאל. גופות האוייב החלו להצטבר מתחת לרגליי. הופרדתי מחבריי והאוייב הקיף אותי. ראיתי את מותי קרב והחלטתי שאני לא אפול כה בקלות. איתרתי את מנהיג הגדוד אשר טמן לנו את המלכודת. בחור גבוה ורחב מימדים. צבעי המלחמה מעטרים את פניו ופטיש גדול בידו. הנפתי את גרזני בחוזקה מנפץ את שיריון החייל שעמד לימיני. גופו כמעט נחצה לשניים והגרזן נתקע עמוק בגופו ושיריונו לוחץ עליו. השארתי את נשקי והסתערתי, מגני מלפני, לכיוון המנהיג שלהם. נתקלתי בו בחבטה שהפילה אותו מרגליו. מבט הנצחון נמוג בין רגע ועיניו הראו את פחדנותו. טאפו עלוב, כבודו נמוג ממנו והוא החל להתחנן על חייו. ניפצתי את ראשו עם המגן ושלפתי גרזן קטן שהיה תלוי בחוגרתי. הצלחתי להוריד עוד חמישה לפני שהם היו עליי. ניסיתי להחלץ אבל כאב הכה בראשי ואיבדתי את ההכרה. המשך יבוא...

lordsath

New member
סוויט

תקתק את עניין "ההמשך יבוא" אני סקרן. איזה סגנון משחק? ADND?

R a z i e l

New member
יום 21 לקרבות נגד הטאפו

התעוררתי כבול באזיקים לעמוד ועוד שבעה חיילים לצידי. נתפסתי בשבי. הבושה הייתה גדולה. ניסיתי למות בשדה הקרב כגיבור אך במקום זאת נפלתי בשבי וכעת אהיה בוגד. שמעתי סיפורים בילדותי על חיילים שנשבו ע"י הטאפו. סיפורי זוועות על עינויים נוראים שקפור הגהינום נראה לידם כמקום נעים. פחדתי נורא, אני מודה. לא פחדתי לגורלי אלא לשימוש שיעשו במה שיוציאו ממני. פחדתי שאולי הם יעלו על האסטרטגיה שאבי הגה ויתשמשו בזה לנצח אותנו. באותו יום נשבעתי לעצמי שלעולם לא אמסור מידע לגבי היקרים לי. במותי אעמוד מול מוראנה בכבוד כשראשי מורם. פחדיי לא מומשו באותו יום. למעשה בקושי דיברו איתנו, כאילו לא היינו שם בכלל. הצלחתי להבין שצבאם כנראה נתקל בהתנגדות קשה מצידנו. שמעתי על הרבה אבדות של אנשים, משני הכיוונים. למדתי שעורמתו של אבי הייתה לצידו פעם נוספת ומהלך מבריק אחד גרם להפסדים קשים לאוייב. הלוואי ואני אוכל לנהל כך מלחמה. שמעתי שאחי הגדול הצטיין בקרב. בההה...קראס מצטיין בקרב. חחהה... גורג מצא חן בעיני משרתת ושיכנע אותה להביא לנו מעט מים. זה מדהים איך שהוא דיבר איתה. לא תיארתי לעצמי שתסכים. החלטנו שאנחנו הולכים להשתחרר ולברוח מפה. הכל יעשה לקראת הערב, כדי שלא יראו אותנו. עם שקיעת החמה עשיתי את צעדי. היינו קשורים באזיקי ברזל לעמודים מעץ. תפסתי את העמוד שהייתי קשור אליו וניסיתי לשבור אותו. לא הייתי בטוח שאצליח אך הייתה זו התקווה האחרונה שנשארה לנו. ניסיתי בכל כוחי. זה היה מאמץ עילאי אך העץ החל לחרוק תחת אחיזתי. לפתע ברעם חזק העץ וויתר ונשבר. בשלב זה ידעתי שכנראה תפסתי את תשומת הלב של השומר. שמעתי את צעדיו מתקרבים אליי. שיפרתי את אחיזתי בעץ והנפתי אותו אחורה. השומר המופתע שלא ציפה למהלך הזה קפא על מקומו ובול העץ פגע בו וניפץ את גולגלתו. המפתחות לאזיקים היו עליו. מיהרנו לצריף קטן שלטענת מיר הוחזקו בו נשקים. הוא צדק. המקום היה עמוס בכלי נשק והחבר'ה הצטיידו היטב. גרזן קרב גדול בעל שני להבים היה מונח בעדינות בצד הצריף כאילו מחכה רק לי. ליבי הלם כה חזק שפחדתי שישמעו אותו השומרים האחרים ויבואו אחרינו. הייתה התרגשות בקרבנו, אותה התרגשות של חיילים הצועדים לקרב. הייתי חייב לנצל את הרגע והצעתי להשאר במחנה. ידענו שזה מחנה הפצועים והמפקדים הגבוהים שלהם. בניגוד אלינו הטאפו לא שלחו את המפקדים הגדולים להלחם בצמוד לחיילים הפשוטים. היה לנו וויכוח קצר אך כולם יכלו להבין את הכבוד הגדול במעשה. אולי אחרי הכל כן נהיה גיבורים. הזכרון מאותו לילה מעורפל במוחי. אני יכול להזכר בתמונות של גופות מבותרות או חיילים שעמדו בדרכי ולא זכו אפילו לשלוף את נשקם בטרם פגשו בזעמי. קטעי זכרונות של חיילים במדים הרצים לכל כיוון אחוזי אימה. אני זוכר את ידיי צבועות באדום כהה. אני זוכר בכי תמרורים של חיילים המבקשים את נפשם. ואני זוכר שקט. דממה שהדהדה באוזניי כסופת רעמים. המשך יבוא...

Soul Cake Duck

New member
רוצים עוד!

אני בפירוש נהנה... תיאור מדהים עבור לוחם השרוי בזעם קרב אמיתי, משתולל בלי אבחנה עד שהכל מתערבב במוחו ונשאר רק האויב הבא, ואז עוד אחד, ואז עוד אחד... עצום. רוצים עוד. ואגב, עם סיפור רקע מושקע כל כך, אין ספק שהדמות תהיה טובה למשחק. תרתי משמע, והמבין יבין.

lordsath

New member
קלטתי עכשיו עקיצה קטנה

זה רק נדמה לי או שיש צירוף מקרים מוזר ומעניין בין אחיך "קראס" ובין העובדה ששמה של דמותי היא קראג.. אני מעדיף לחשוב שלא... למרות העלבון.

R a z i e l

New member
מקור השם...

למעשה פירוש שמו "קראס" הוא יופי. אחיו של וולוס ידוע ביופיו ובכשרונו בכל מה שנוגע לבנות.

R a z i e l

New member
יום 22 לקרבות...

איני זוכר שהלכתי לישון אך התעוררתי בתוך מה שנראה כשדה קרב - שלוליות דם היו בכל מקום, גופות מפוזרות בתנוחות לא טבעיות. יכלתי לטעום את הטעם המתכתי של הדם בפי, או שזה היה האדרנלין מאתמול. בחילה החלה להציף אותי ואיימה לשפוך את ארוחתי מאתמול. זו הייתה הרגשה מוזרה כיוון שמוות אף פעם לא גרם לי להרגיש כך אך המחשבה על שינה במקום כזה פשוט סחררה אותי. הייתי חייב להתרחק. מצאתי את חבריי לא רחוק מהמקום שבו התעוררתי. כנראה שקיבתם הייתה קצת יותר חזקה משלי כיוון שהם החלו להכין ארוחת בוקר. הצטרפתי אליהם. גורג סיפר לי על אירועי ליל אמש. הוא אמר שאם יצליח להגיע הביתה הוא עוד יעשה ממני גיבור. נשארנו חמישה. ולאד ויורגן לא שרדו. גופתו של יורגן הייתה מלאת חתכים. אחד הבחורים סיפר לי שהוא נלחם כאחוז דיבוק. הוא סיפר לי שעל אף שנדקר פעמיים יורגן סירב למות והמשיך להלחם עד נשימתו האחרונה. גרזן ההטלה שלו היה מונח עמוק בתוך אחד החיילים המתים שמולו. חייל פשוט שכישוריו לא הספיקו לשדה הקרב ולכן נשאר מאחור. שלפתי את הגרזן והכנסתי אותו לחגורה. הוא עוד יטעם דם, יורגן, דם של חייל הראוי למות מגרזנך. לא יכלנו לקחת את הגופות איתנו ולא יכלנו להשאיר אותן שרועות בשטח האוייב. רצפת המחנה הייתה מכוסה עלים יבשים וערמות זרגים למדורה שכבו בכל מקום - הדבר נתן לי רעיון. נחלוק להם כבוד כמו שהיו עושים פעם לגיבורים הגדולים של השבט. רוחם תגיע לאוֹדוּר כשהיא נישאת על גבי להבות. בנינו במה קטנה מעצים ועלים יבשים ועליה הנחנו את גופות אחינו. כיסינו אותם בבד לבן ונשקם היה צמוד אליהם. דחפתי את הלפיד עמוק לתוך ערמת העצים והתרחקתי. האש החלה להתפש וקולות פיצוח העץ נשמעו. גורג נשא תפילה לעילוי נישמתם. השארנו את המדורה בשיאה והתחלנו לצעוד לכיוון שדה הקרב, מאחורינו עשן המחנה התפתל לשמיים כנחש ענקי. לא ידעתי מה נעשה ברגע שנגיע לשם אך החבר'ה תלו בי תיקוות. היה אפשר לראות זאת על פניהם, הם הולכים אחרי לקרב כאילו הייתי המנהיג שלהם. לא רציתי לאכזבם. כוחנו חזר אלינו והחיילים ניהיו שמחים יותר. הייתה התרגשות באוויר לקראת מה שהולך לבוא. השמש הייתה גבוה בשמיים וחיממה את גופי. קולות מתכת המכה על מתכת עלו מהגבעה הקרובה. הגברנו את הקצב ובמהרה שדה הקרב נגלה לעינינו. כוחות האוייב היו רבים ואיימו לשבור את המבנה של חיילינו. הם לחצו עלינו וזו הייתה רק שאלה של זמן עד ששורותינו יתפזרו ונצטרך ליסוג. ראיתי את נושא הדגל של אבי ואת חבורת הלוחמים שלו. אבי נלחם בכזו פרעות שלא ראיתי מעודי. חרבו שסעה לכל כיוון והגופות נפלו תחתיו אך זמנו קצר ובמהרה גם הוא יצטרך ליסוג. השפלתי את ראשי וניסיתי לחשוב. עיני סרקו את הקרקע מתוך הרגל ואז הדבר נגלה לעיני. עוד מנהג עתיק שהיה נפוץ בקרב שבט ההָרִי – השבט שאבות אבותינו הגיעו ממנו. הלוחמים היו צובעים את גופם כדי לזרוע פחד ואימה בקרב לוחמי האוייב. ללא שיריון או בגדים, רק גופם החשוף וצבעי המלחמה המעטרים אותו. מסופר גם על סוג של פטריה שגרמה להם להלחם בפראיות לא טבעית. למעשה הפטריה גרמה להזיות. היא שימשה לטקסים דתיים תקופה אך עקב התוצאות שלה ושימושה הופסק. קראתי לכולם וסיפרתי להם על הרעיון שלי. השימוש בפטריה היה אסור והם ידעו זאת אך מצב לוחמינו גרם להם לשקול זאת. חיוך עלה על פניהם. הסתערנו על חיילי האוייב מאחור, שאגת הקרב שלי גילתה את נוכחותינו. משקל גרזני היה קל כנוצה ובהנפה הראשונה שלי פיצחתי את גופם הרך של שנים מלוחמי הטאפו. סגנון הלחימה שלנו וגופנו החשוף, עטור צבעי מלחמה גרם לבהלה. פניהם הלבינו וחלקם שמטו את נשקם. המשכנו להכות ללא רחמים. בעודי מפלס את דרכי בין האוייב אחוז הבהלה ראיתי את מפקדם עורף את ראשו של אחד משלנו. צחוקו הדהד בראשי ועמידתו המתנשאת עוררה את זעמי מחדש. העברתי את הגרזן לידי השמאלית ושלפתי את גרזנו של יורגן. שנים מחייליו היו לפני. הסתערתי עליהם והטחתי אותם על הרצפה, גרזן ההטלה הקטן עזב את ידי ומצא את גופו של מפקדם. התרוממתי והכעס הציף אותי. שאגתי כה חזק שמיתרי קולי איימו להקרע. התחלתי ללכת וחיילי האוייב פינו לי דרך, אף אחד לא הרים את נשקו לעברי. שמעתי מלמולים על המחנה שלהם שעולה באש – התוכנית עבדה. רציתי לשמוח אך המראה שנגלה לפני הסעיר אותי. ראיתי את אבי נדקר מחרבו של חייל טאפו. רצתי אליו אך היה כבר מאוחר, אבי התמוטט על הרצפה. צעקתי לעזרה וכמה חיילים התייצבו מולי. "קחו אותו חזרה למחנה, מהר!", פקדתי. הם לקחו אותו מתוך ידי ודמותו נעלמה בין לוחמינו. הרגשתי משהו נח על כתפי. קיוותי לחרב שתביא למותי אך זו הייתה ידו של בויאן. הוא הרים אותי לרגליי. "אני מצטער" הוא אמר ופניו מלאי יגון כמו שלי. חתך עמוק עיטר את חזהו, דם עדיין נזל ממנו. "אני יודע איך אתה מרגיש אבל אסור לך להתייאש. ראה את האוייב, הם נסוגים לאחור. עכשיו זה הזמן וולוס, הנהג את לוחמינו ונקום את אביך". מילותיו החזירו אותי לעשתונותיי וראיתי שדבריו נכונים. "הם ילכו אחריך אם רק תוביל אותם". מסביבי התקבצו חיילים וחיכו לראות מה יקרה. "הגיעה הזמן להראות לטאפו מה אנחנו שווים." צעקתי. "זו שעתנו אחיי, קומו ואמצו את גורלכם. קומו והכו באוייב שהרג את אחינו. נקמו את אבידותיכם". קריאתם הייתה כרעם מחריש אוזניים. הרמתי את גרזני מהרצפה והסתערתי קדימה, בויאן לצידי וכל לוחמי השבט מאחורי. מאוחר יותר חזרתי למחנה באפיסת כוחות אך הייתי חייב לראות את אבי. הגעתי לאוהל שלו ולא נתנו לי להכנס. התחלתי להתווכח עם השומר אך הוא סירב, למצלו דראגו הופיע והרגיע אותי. התברר לי שאבי מת זמן קצר לאחר שהובא למחנה. הוא כינס את המועצה שלו ואחרי הודעתו הוא...... לפני מותו הוא מינה את אחי לראש השבט במקומו ואותי למפקד הצבא. אחי שוב עשה זאת. הוא תמיד קיבל הכל, אפילו כשזה לא הגיע לו. דראגו אמר לי שאבי הוריש לי את נשקו האישי - גרזן הקרב הענקי שלו. אותו גרזן שבילדותי הייתי מסתנן לחדרו ומתאמן איתי, אותו גרזן שגילה לי את יעודי. לא נשאר לי פה כלום. כל עוד אחי בסביבה תמיד אצעד בצילו. הגעתי לחדרי ואספתי את חפצי - גרזנו של אבי על גבי, הגרזן מהקרב על צד אחד ומגן עץ מהצד השני . באותו ערב עזבתי את השבט. מיומנו של וולוס משבט האָנוּ

DDN

New member
../images/Emo45.gif לשני החלקים.

וזה רק רקע לדמות?

למעלה