"סיפורה של ניו יורק"

שירז***

New member
"סיפורה של ניו יורק"

מצורף כאן קובץ , מקווה שיפתח לא אהיה כאן על מנת לבדוק אז תעדכנו אותי אם ניפתח או לא. הסיפור המלא מנקודת מבט אחרת ..

e-magine

New member
מאדאם, אני העברתי את ההודעה הזאת

אנא אל תפתחי נושא ראשי כזה בלי תוכן, את פשוט דוחפת שרשור אחר לעמוד אחורי. אם את נורא רוצה להגיד שלום לכולם, תשרשרי את זה על משהו קיים.

MADAM BI

New member
סליחה סליחה אימגין אבל גם לך יש

טעות, נכנסתי והתכוונתי לכתוב קטע מאד ארוך לדנה וכולם ופתאום ראיתי את התקפת הבריונט המזעזעת ונבהלתי וברחתי מהפורום בדפיקות לב....

MADAM BI

New member
מכיר את האמירה הזאת

זה שאת פאראנואידית זה לא אומר שלא רודפים אחריך

mמוש

New member
ואני! אני!אני! הפסדתי את זה ../images/Emo7.gif

אני שכל כך מתענינת בתופעת הביריונטיות. זוכרים שדיברנו על זה לפני שבוע או משהו. שרצה אחריה ברשת כדי ללמוד עוד שיטה עוד טכניקה.(רק כדי לשפר את היכולת התיאורטית להבין כמובן) אובכל זאת אני מפסידה המון אקשן כשאני לא מחוברת. בכל אופן מאדאם, מביורינטים לא צריך להתרגש. לא צריך להבהל ובטח לא צריך לברוח- למה מה? את עשית משהו רע או הם???? אם הם מברברים בכללי- מנהל הפורום יודע לטפל בזה ואם הם מבריינים בפרטי ואישי - המשטרה יודעת לטפל בזה כשאוספים לאט לאט וצוברים מספיק חומר נגדם ולאורך זמן. כשמראים למשטרה שזה משהו עיקבי וקונסיסטנטי לאורך תקופה ולא איזו הודעת גחמה רגעית וחולפת. וכשהם מרוב התלהבות חוצים קוים אדומים של מותר ואסור (כמו לעשות אאוטינג, או לרדוף ולקלל אחרי אדם מסויים בכמה פורומים ותחת כמה ניקים שונים שזה אומר שיש להם שיטת מעקב מיוחדת ואובססיבית ) מותר להגיש תלונה במשטרה, והטיפול בהם יעשה תחת חשיפת האי פי שלהם ושמם והזמנתם והתרעה בהם. במחקר שלי על הנושא, נתקלתי בכמה הצלחות גדולות שמעתי אפילו על פטורים מהעבודה בגלל גלישת יתר והתפרעות לא מכובדת, שמעתי על צרות בבית כשנודע לבן/בת הזוג מה קורה, ולא מזמן מישהי אפילו סיפרה לי סיפור נחמד שאחרי שנחשף האיפי של מישהו שהטריד אותה הרבה זמן התגלה שהוא מועסק בחברת היטק של חבר טוב שלה. ככה ש.. מאדאם במקום לברוח אם זה אישי נגדך תאבקי, ואם זה כללי מג´ין מטפל בזה לא רע!!

לממוש - לי הרבה מאד מה לתרום

לך בסיפורי ההווי שיש להם גם צדדים מזעזעים בעניין גווני הבריונטים במיוחד אני כתמימה למדי שמשכתי הרבה אש על לא עוול בכפי אם את רוצה אכתוב לך כמה אימיילים על זה ואפשר גם בקיצור לספר פה כבר דיברתי על זה פה אבל מאד חלקית אגב אחד מהבריונטים הוא מנהל פורום מסוים שמחק בחוסר צדק מוחלט דברים שכתבנו אנחנו חברי הפורום דברים תרבותיים של דיאלוג שלא מצאו חן בעיניו כי הועברה בהם ביקורת כלפיו בצורה תרבותית לגמרי אבל(שלא לדבר שהמציא עלינו שקרים והשמצות פרועות) ואז עזבנו טוטאלית את אותו פורום ואם רצינו לבוא להתלונן עליו, לא היו בידינו קטעים ארוכים ביותר שהוא מחק, ככה שזה לא פשוט על כל פנים נכנסו כל מיני מתחזים אחרי שיצאנו משם והתחילו לקרוא קריאות גנאי נגדנו ובעדו ואחר כך מנגד מתחזים הפוכים שקראו בעדינו ונגדו ואחר כך אחד נגדנו כתב שאנחנו מתחזים ושהוא יודע מי זה מי כי יש לו אפשרות לחדור לכל הפרטים שלנו ואיים עלינו בנקיטת פעולה ואז אחת מהקבוצה הזו שלנו כתבה לו שהיא עומדת להגיש תלונה בהנהלת הפורום של חדירה לפרטיות ואיום כדי שיעלו על עקבותיו ואמרה שאם זה לא יעזור היא גם תפנה למשטרה. זה רק פורום אחד, על אחרים לא עכשיו. שתהיי בריאה עם איזה נושא קשה בחרת להתעסק...סמיילי

e-magine

New member
אם כך מאדאם...

מדוע בחרת לספר את שמך בפורום ומדוע את משתמשת בכתובת אימייל עם שם? הזהירות לא מזיקה לאף אחד

אמיגין אתה דורך לי על פצע כואב!

כבר מזמן אמרתי לך פה שאני רוצה לשנות את שמי פה יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות היתרונות הם שאנשים שמחפשים אותי מפורטל אחר יכולים לבוא ולהנות כשאני פה למשל כמו אושר מ. החסרונות ידועים ואגב אימגין כתבתי לך אז שאני לא יודעת איך לעשות את זה אתמול נכנסתי לכרטיס משתמש שלי והחלפתי שם את השם והסיסמא שלי וכו´ אבל זה לא תפס שום דבר לא השתנה כנראה שלא שם הייתי צריכה לעשות את זה אז אולי שוב תיתן לי כמה הוראות מדויקות כבר יש לי שם מתאים שגם קשור קצת לשמי הנוכחי ואגב יש לי המון המון דברים לכתוב לך באימייל פרטי על כל הנושא הזה גם דברים שרציתי להתייעץ איתך עליהם ואני מקווה שיהיה לי כוח לעשות את זה בקרוב כי בגלל שאני נוטה להאריך ולא יודעת לתמצת אני צריכה לעבוד על הדברים האלה קודם ולערוך אותם כדי לא לעייף אותך יותר מדי חיבוק, ממריפוזה החמאה המעופפת

silkpink

New member
בלי להוסיף לך מלח על הפצעים

אבל אולי ללא קשר לשינויים שאת רוצה וכדאי שתעשי, אפשר פשוט גם לשים לב על מה ואיך כותבים. כי את באמת מדברת על המון פרטים שחושפים אותך ולפני כמה זמן חשפת בלי משים גם חברים שלך. ובאווירה הומוריסטית משהו..... כולנו טובים ונהדרים ונשמות טובות ואין ביננו נפש אחת רעה, אבל שם רחוק מעכר להרי החושך ואחרי מדבריות האימה, שוכנים יצורים רעים - בריונטים וגם כל מיני חולירות אחרות שסתם יכולים להציק לך ולרדת לחייך ולו על ידי שליחת אי מיילים מעצבנים ועם כמות הפרטים שאת פרסמת אפשר בקלות להגיע לטלפוןנים ווירוסים וכל מיני סיטרא אחרא. אולי אנחנו שמכורים לרשת ובאמת מרגישים כמו בבית כאן, צריכים לזכור שאנחנו לא בבית ולא כל מי שיושב איתנו הוא אכן בן משפחה ואוהב.

MADAM BI

New member
סילק פינק, הדברים שלך לא נאמרו

מבחינתי בנימה אוהדת,למרות שמן הסתם התכוונת לכך ועל כך תודה בנוסף, חלק מהפרטים שכתבת פה לא מדויקים וחלק מהפירושים שנתת לעובדות הם גם לא נכונים יש כל מיני דברים שאת לא יודעת אני גם לא חושפת מעבר למה שמותר לי,באשר לאבשלום שאת שמו חשפתי הוא לא מסתיר לא את שמו ולא את דעותיו בשום מקום ולא אכנס לזה כרגע הסיבה שרציתי למחוק את שמו היא בגללי עצמי לא בגללו, פחדתי שמישהו יבוא ממקום אחר מסוים וינצל את המידע הזה נגדי, לא נגדו. אבל זה גם לא ממש קריטי. זה שאני בן אדם פראנואידי זה עוד לפני הרשת, אין לזה קשר לרשת ,זה חלק ממרכיבי אישיותי וחסרונותי לגבי האימיילים, כל אימייל לא מזוהה אני מיד מוחקת אבל כמובן שתמיד יכולים להיות פרצות מה שחבל לי - במקום שתתני לי עצה טובה איך לשנות פה את שם המשתמש ולהפוך את האימייל שלי לחסוי, את מטיפה לי מוסר. ההטפה הזאת לא מועילה לי.

אושר מ

New member
מאדאם - כנסי להחלפת שם משתמש.

ליד החלון בו כותבים את המייל, יש חלון קטן בו מסמנים X אם רוצים שהמייל יוצג ומשאירים ריק אם רוצים שלא. אגב - את לא באמת הולכת לשנות שם משתמש, נכון? רק להפוך את המייל לחסום? כי זה השם שלך בכל מקום...

MADAM BI

New member
אושר זו בדיוק הרי הדילמה שדיברתי

עליה כשכתבתי קודם אני יכולה להחליף למשהו די דומה זה לא משנה הנקודה היא שמישהו שרוצה לראות כל מה שכתבתי יכול ללחוץ על מאדאם באטרפליי ולראות אותי ברחבי הרשת וככה אם בכל פורטל יש לך ניק אחר אז אין את הערבובים האלה נכון שאתה גם משלם את המחיר הזה שעליו דיברת וגם את זה הזכרתי

silkpink

New member
טעות בידך ../images/Emo124.gif

הדברים נאמרו מבחינתי בהחלט מתוך רצון לא להטיף לך מוסר אלא להדליק לך רמזור אדום. התייחסות שלי לחשיפה שלך את החברים שלך לא מתייחסת למקרה שאת מציינת ואני לא יכולה לשלוח לך אימייל עם פירוט על מה אני כן מתכוונת אבל אם תחזרי אחורה בטח תמצאי אותו לבד. לעומת זאת אם תשלחי לי אימייל אענה לך. בכל מקרה השתדלתי לעשות את זה באווירה הומוריסטית ואפילו ציינתי את זה, ואת כבר יודעת כשאני כועסת אני אומרת את זה בלי כחל וסרק. בכל למקרה אם נפגעת - אני מתנצלת ברייש גלי. בקשר לאפשרויות ההטרדה - לצערי הן אין סופיות ולא מתמצות באי מיילים. בכל מקרה שיהיה לך המשך ערב נעים ושוב לא הייתה בי כל כוונה רעה

e-magine

New member
אני רואה שכן הצלחת ../images/Emo45.gif ../images/Emo119.gif

להפוך את המייל לחסוי. זה תמיד לוקח כמה דקות עד שהדברים האלה מתעדכנים על כל השרתים. מבחינת הנחיות, מה שאני ממליץ למי שכותב בצורה אישית וחושפנית בפורומים, (כמו שאני אוהב
) הוא לשמור על אנונימיות, כלומר לא לתת פרטים מזהים כמו שם, כתובת, לא לצרף תמונות מסוג כלשהו, בוודאי לא טלפונים,(אגב מספרי
אני מוחק בלי הזהרה, זה הכלל ב |טפוז| ) הפרדה מוחלטת בין הדמות הספרותית הוירטואלית לבין האדם המציאותי. לא אומר שאני לא נכשלתי בזה פה ושם, אך זה סיפור אחר. כמובן שמי שפונה נניח לפורום מקצועי כמו מחשבים ואינטרנט או פלאש או אופיס ודן שם בשאלות מקצועיות גרידא, אינו חייב לשמור עד כדי כך על אנונימיות. אגב אני ממליץ לכל אחד לנהל חשבונות דואר נפרדים לעניינים חסויים ולעניינים גלויים. אני משתמש בחשבון שכולל פרטים מזהים לענייני המשרד, בחשבון שכולל ראשי תיבות להתכתבויות עם חברים מציאותיים, קניות מנויים למיניהם וכד´ וחשבונות חסויים לצורכי הפורומים, אתרי הפרטי וכד´. לכן מאדאם, טוב עשית כרגע שהפכת את חשבונך לחסוי, אם יהיה לך חשבון שלא כולל את שמך האמיתי בוודאי תוכלי לגלותו בפורומים.

MADAM BI

New member
אימגין!!!! אתה לא קורא טוב מה שאני

דיברתי על החלפת הניק שלי!!! זה היה הרבה יותר משמעותי מאשר המייל תודה על הסבת תשומת ליבי שהמייל שלי כבר חסוי אבל מה עם הניק החדש שהקלדתי ולא עלה על המסך פה במקום מאדאם בי???? אז מה עושים עכשיו? תיכף אפתח מה שאושר כתבה לי אולי לה יש עצה

e-magine

New member
אין חיה כזאת ../images/Emo110.gif החלפת ניק

את יכולה להזניח ניק קיים ולפתוח חדשים, כמה שבא לך (הרי כבר פתחת כאן שלושה, סימן שאת כן יודעת איך) , ועל איזה שם שלא תפוס. אבל ניק קיים לא ניתן לשנון, יש מקרים נדירים שהנהלת
תבטל ניק אם הוא נוגד את התקנון, אך מעבר לזה, ניק קיים נשאר במערכת ולא ניתן לשנותו.

למעלה