סיפורה של מרי-לו

סיפורה של מרי-לו

סער מספר... התעוררתי משנת הצהריים שלי בשמונה בערב...חחחחח....הוצאתי את הפן מתחת לכרית...לא לוקחת סיכון שמישהו יגע בו לפני שאני יוצאת...חחחחח....נכנסתי למקלחת...שרה לי "בלבלי אותו בלבלי"...חחח...אחרי שעה כל הלחץ מים בבניין ירד והשכנים כבר צעקו מהמרפסות אז יצאתי...חחחח... התיישבתי בפינת עבודה...הדלקתי את נורת המראה הקטנה...1000 וואט כדי שאראה טוב...חחחחח...לכל השכנים שכבר נכנסו למקלחת נהיה חושך...חחחחח..הדלקתי את הפן...עשו לי אותו במיוחד מארבעה פנים של מספרות שחיברו...חחחחח...מהרוח עפתי אחורה עם הכסא 4 מטר...חחחחח...הופ..בכל העיר הפסקת חשמל...חחחח 4 שעות אחרי...אני נראית כמו מיליון דולר...בשער של לפני חודש..חחחח...אני יורדת לרכב וכרגיל מישהו מסתכל עלי ונכנס ברכב שלפניו...חחחחחח...נכנסת לרכב תוך הנפת השיער הצידה ומבט קצר במראה...חחחחחח...ומתחילה לסוע.... (המשך יבוא)

מרי-לו

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח מנייק!!!

נחנקתי מהספגטי
תמשיך תמשיך הרגת אותי

מרי-לו ממשיכה

(סער מספר חחח) אני נוהגת לי כהרגלי...לא יודעת לאן אני נוסעת או באיזה עיר אני...חחחח...פנטום על הזכרונות בטלפון אחד אופטי בשני...חחחח...לא רואה כלום ..האף דבוק לשמשה והעיניים מצומצמות...חחח...המשקפיים לא הולכות טוב עם הישבן...מבלבל את הגברים....חחחחח נוסעת...נוסעת...נוסעת...אחרי שעה וחצי הבנתי שאני אוטוטו מגיעה (לחדרה) אז עשיתי פרסה....חחחחח הגעתי סוף סוף לתל אביב...מתפלאה שהיום לקח לי טיק טק... חחחחחח...ובכלל יצאתי מרמת גן....חחחחחח פותחת חלון...שמה מושיק עפיה ברדיו...להכנס לאוירה...חחחח...כל הב.מ.וו. השחורות מצפצפות לי פתאום...חחחחחח מתקרבת עוד יותר לשמשה...מנסה לראות מה כתוב על השלטים...ואז...בום- רכב שחנה בצד התנגש בי מקדימה!! הייתי בשוק...כל האוטו נמעך...ועוד יותר גרוע...הלך הפן...חחחחח...אני יוצאת מהרכב לחפש מראה יותר גדולה...חחחח...בא אלי הנהג...פרטים..מה פרטים...נתתי לו כרטיס ביקור של הפורום...חחח...פה יודעים הכל על כולם..חחחח אני הולכת למראה בצומת הרצל בן יהודה (באמת יש שם מראה חחחחח)...אני רואה שהיד תלויה בצורה מוזרה...אבל הפן בסדר...חחחחח נרגעתי מיד. עכשיו אני בבית, אוכלת פסטה עם האצבעות של כף הרגל...חחחחחח

נשית~37

New member
מה הקשר????????? חחחח

שאלה: איך גילו את האש תשובה: פינוקיו עשה ביד חחחחחחחחחחחחח אל תשלחו כלניות...גם ככה כבר עיצבנו אותי היום חחחחח

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח...

אני צוחק פה בקולי קולות..........חחחחחחחחחחחחח חכה שאכתוב על התאונה מזוית הבעה שלך....... חחחחחחחחחחח

sahr12

New member
באסה...אני מת לכתוב..אבל ב1600

יוצא...אבל אני חייב ...תסיפור...

מרי-לו

New member
חחחחחחחחח דפקט

רכב שחנה בצד התנגש בי מקדימה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מעולפת כאן

מרי-לו

New member
כן כן בטח ../images/Emo6.gif

נשבעת לכם שלא ראיתי ת´רכב... ככה זה... זומיג בלי משקפיים לא הולך יחד (מה הקשר??? שואל סער ומורח עוד קצת ג´ל בפוני
)

sahr12

New member
מאפי???לא תאמיני איזו הצטרפות מקרים

חחחחחחחחחחחחח....... (מעניין כמה ינסו לתקן תשגיאה בכותרת..חחחחחחחחחחח)

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח מניאאקקקקק...

יש לי תמונה מהמקלחת......... המים היו קרים..אז ציצי שפיצי....

למעלה