סיפוק

basket case

New member
סיפוק

היום היה לי רגע נפלא של אושר וסיפוק. יש קשיש במרכז יום לקשישים בו אני עובדת/מתנדבת (שירות לאומי). הוא מתעוור, ואני קוראת לו ספר, כל פעם שעה. בקיצור, היום דיברתי עם המנהלת של המקום, והיא אמרה שלי שהוןא בא אליה, ואמר כמה שהוא שמח שאני קוראת לו, שממש עשיתי אותו מאושר..שהוא ממש קרן, שהכנסתי אור לחיים שלו..! אחחחחחחחח, זה כ"כ ריגש ושימח אותי לשמוע את זה! איזו הרגשה נהדרת!!!

kung fu

New member
ואוו! זה אכן נפלא!!!!

זה ממש גורם הרגשה נפלאה גם לך וגם לו!!!!!! (וגם לי!!!!
) נפלא שאת תורמת ככה

Blueyes2

New member
אני גם רוצה

הרגשת סיפוק שממלאה את כל הגוף באושר חם ונעים ! כשאני מאושרת אני ממש זורחת וכולם מסביב שמים לב , לצערי כשזה הפוך , גם שמים לב ... כשאת עושה מישהו מאושר את בעצם תורמת לעצמך המון !! ולכן אין צורך בתגמול כלשהו כי גם את יצאת נשכרת !!

ה מוזה

New member
עוד רגע של סיפוק -ההודעה בשער תפוז

כל הכבוד לך על ההתנדבות מן הלב "כל המציל נפש אחת .." כן ירבו כמותך עשית איש אחד עם חיוך וקרן אור בלב

simplyred

New member
איזה יופי

אני מאוד שמחה בשבילך... שיהיה לך יום טוב ושמח...

אני ארגיש סיפוק

אני ארגיש סיפוק אחרי שאני אגמור לעשות בגרויות ואחרי שתהייה לי תעודת בגרות טובה!

רגע של אור

נפלה לידך זכות לתת ולקבל, לקבל כזה פידבק חם ומעודד. מעניין היה לראיין את אותו קשיש ולשמוע מה שם עושה לו אתה זה ? זה כלל לא מובן מעליו יכול להיות שהקול שלך מעביר בצורה חיה ונושמת תמונות יכול להיות שאת יוצרת קירבה שנותנת לו להרגיש טוב אולי יותר מזה יכול להיות שהבחירות שלך מה להקריא לו פשוט מרגשות אותו שהקצב, שההקשבה שלך עליו . . . תראי כמה גורמים יכולים להיכנס לתמונה זאת יכולה להיות הזדמנות פז עבורך לגלות משהו על עצמך ועל הכישוריים הייחודיים שלך. מצרף מאמר שיכול להיות כאן לעזר. "רגע של אור" בהצלחה, אמיר דרור

למעלה