סיפוי טמטמת

סיפוי טמטמת../images/Emo122.gif

טוב אז ככה יצאתי אתמול מהבית וגיליתי את זה רק בטיפת חלב (היה לנו חיסון) הטמטמת במצב מתקדם ואני רק בהתחלה, מה יהיה?
שתפו אותי בסיפורי טמטמת משובחים שאני לא ארגיש לבד

leezi

New member
קרה לי משהו דומה אבל יותר נורא

יצאתי עם שתי נעליים ממש דומות- רק שאחת עם עקב ואחת בלי!! תארי לך כמה לא נוח.. עלי לציין שזה היה ממש סמוך ללידה...

את לא לבד...

הטמטמת הפעם מאחרת לבוא... אבל בהריון של עומר יצאתי מהבית עם נעלי בירקנשטוק מידה 46 של בעלי.... רק כשהגעתי לאוטו וניסיתי ללחוץ על הגז הבנתי למה לכל הרוחות לא נוח לי האוטו....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לי זה קרה פעם כשהייתי בעבודה

ועוד לא הייתי בכלל בהריון
צחקו עליי והביאו את כל המשרד לראות את הפלא המהלך (היטב יש לציין, למרות ששתי הנעליים היו שונות) הצחקת אותי ממש !!

הסיפור הכי טמטומי שקרה לי ....

היה בהריון של עומר אז הטמטמת באמת היתה בשיאה .. זכורים לי מליוני קטעים ... אחד החזקים היה בסופר. באחד הימים ערכתי קניות באחד מהסופרים הגדולים .... בעוד אני מטיילת לי בין המדפים ומעמיסה מוצרים הגעתי למח' הירקות והפירות... ומישהו לידי אומר לי " עדיף לקחת עגבניות כאלה.."..., לקחתי ירק אחר והוא שוב לידי מעיר לי " אני לא כל כך אוהב את זה ..." ... הרחקתי למדפי הגבינות ושוב האיש לי ומתערב לי בקניות... כל הזמן לא הגבתי... כשהגעתי לקצה השני של הסופר למח' התמרוקים . . לבחור איזה סבון .. מצאתי אותו שוב לידי ואומר לי שהוא באופן אישי משתמש בשמפו מסוג כזה וכזה וסבון הוא בכלל מעדיף את הכחול... אז שאלתי אותו " מה הקטע שלך ??? !!!".... אמר האיש : את כבר שעה מסתובבת לי עם העגלה אז לפחות תקחי דברים שאני משתמש........... עוד טמטמת מאז: צהריים אחד הכנתי לזניה.... ובזמן שהיא נאפית ישבתי לראות תוכנית בטלויזיה... עבר הזמן הרעב משתלט ... טיימר התנור מצלצל... בלוטות הטעם החלו לעבוד רק מהמחשבה על חתיכת לזניה חמה ...ואני גוועת.. ניגשתי למטבח .. א ב ל .... התנור עבד כבר כמעט שעה אבל התבנית עם הלזניה עדיין על השיש!!!

יה-יה

New member
אני מכתירה אתכם כמשפחת הפנינים ../images/Emo47.gif

שני סיפורים ע נ ק י י ם (במיוחד הראשון!!)

Morane Chocolat

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הרגת אותי מצחוק..... וגם את החצי

שיושב לידי ואני מקריאה לו את הטמטמת שלך....- אני כבר מחכה לטמטמת שלי שתצא החוצה... והיא תצא, אני בטוחה!

mAmA MiSiSiPi

New member
גם אני עשיתי את זה בהריון../images/Emo6.gif

נעלתי קרוקס אחד כחול בלי חורים של בעלי מידה 45 וקרוקס אחד שלי שחור עם חורים מידה 41 . עכשיו אחרי הלידה שמתי לבעלי בטעות את הצו מילואים בפריזר.

דיינו

New member
../images/Emo6.gif זה דווקא נראה לי פרוידאני ../images/Emo8.gif (המילואים)

צוציק8

New member
לא מצחיק אבל בכל זאת

אתמול הכנתי עוגה למסיבת סיום בגן לקראת הסוף הורדתי את החום ואמרתי עוד עשר דקות אני יוציא אותה מהתנור.................... נזכרתי אחרי שעה !!!!!!!!!!

ניקולי

New member
אני זוכרת אחד שלעולם לא אשכח

מכירות את המילקי קצפת שמצורף אליו סירופ שוקולד ? יופי!! יום שבת אחד החלטתי לקחת את ההמילקי קצפת לשפוך בתוכו את הסירופ לקחת תותים ולאכול להנאתי.
לקחתי את המילקי פתחתי את הסירופ ושפכתי ושפכתי ושפכתי......(אל תוך הקצפת) רק שמרוב ששפכתי כל הסירופ נשפך על השיש...
אמרתי לעצמי : "שיווווווו אני מתה כמה קצפת...
מתה כבר לאכול
" לקחתי כפית ורציתי לערבב את המילקי והסירופ...הכפית לא נכנסה אל תוך הגביע של המילקי
ולמה ???????
כי לא טרחתי להוציא את המכסה של הקצפת, אתן קולטות ?
שפכתי את הסירופ על המכסה מבלי לפתוח..בגל זה היה לי הרבה קצפת בגלל זה נשפך לי כל הסירופ..

למעלה