סיפוח לתותחנים

makaveli11

New member
סיפוח לתותחנים

אהלן הסיפור שלי הוא שהתגייסתי ב-25 ביולי לגיוס גולני אבל ביקשתי לראות ועדה רפואית..נשארתי בבקו"ם כמה ימים בתקווה להוריד ל-64 להיות ג'ובניק על כאבי גב(אני סובל מעקמת). הפרופיל שלי לפני כן היה 97 ולבסוף הורידו לי ל-72 ורצו לפנות אותי לתותחנים. אני כמובן סירתי להתפנות בידיעה שזה חרא של חיל וכבר הייתי בטוח שאני הולך למעצר אבל בסופו של דבר נתנו לי פס לחמשוש ואמרו לי להיות ביום ראשון בשיבטה ליד ב"ש להתחיל טירונות תותחנים ואני חזרתי הביתה. עכשיו הקטע הוא שהרבה אמרו לי שטעיתי שעזבתי את הבקו"ם כי עכשיו יהיה לי הרבה יותר קשה לצאת מתותחנים שאני בטירונות שלהם מאשר שאני במעצר בבקו"ם. בכל מקרה קיבלתי 3 גימלים על מחלה עד יום רביעי ויום רביעי בצהריים אני אמור להתייצב בשיבטה. למישו פה יש מושג תוך כמה זמן יקח לי לצאת משם בהנחה שאני "אנגן" להם על כאבי הגב שלי או שיתנו לי לראות אורטופד או משו כי אני ממש לא יכול לעשות רובאי 03 עם הגב שלי ואני גם לא אעשה. השאלה כמה זמן ייבשו אותי שם עד שאני אצא משם תודה מראש

makaveli11

New member
בכל זאת

אני לא יכול להיות שם בגלל בעיות הגב שלי. אז אם מישהו יכול לענות לשאלתי

jimmy12

New member
ככה

לא יותר מידי זמן,במקרה הטוב תתחיל טירונות תומכי לחימה,02.במקרה הרע תתחיל 03,ואם תעשה בעיות תוך חודש אתה הופך לתומך לחימה.

הרבה מאוד

אני מכיר מישהו שלקח לו כמעט 3 חודשים והיו לו בעיות ממש רציניות. ההתייחסות שם לאנשים שמתלוננים על הבעיות פשוט בושה , גם מבחינת הרופאים וגם מבחינת הסגל.

נאצה

New member
אל תדאג

אני שומר על פלוגה ה'! חחחח.... הבקו"ם הזה שכונה!!!! פלוגה ה' כבוד!!!

למעלה