סיעור מוחין

סיעור מוחין../images/Emo13.gif

שלום לכל חברי הפורום... יש לי בקשה... אני עושה בבית ספר עבודה באנגלית ונתנו לנו לבחור את הנושא... וכמובן שבחרתי סוסים יש לי כבר מספק רעיונות אבל זה לא מספיק כי זו עבודת חקר גדולה... אז אני אשמח אם תעלו כל מיני נושאים ואתרים מעניינים הקשורים בסוסים ורכיבה עליהם תודה מראש... אורי נ.ב. זה יכול להיות אתרים באנגלית או בעברית ודרך אגב, מישהו יודע איך אומרים "פרזול" באנגלית?

לא הבנתי את המושג

"עבודת חקר". אמורה להיות לך שאלת מחקר? את אמורה להשעיר השערה? לבדוק משהו? אם זו עבודה שהיא רק תיאורית - הייתי בוחרת משהו מאוד ממוקד ומקדישה את הזמן ללמוד אותו ביסודיות. לדוגמא, אותי מעניין מאוד הדרסז'. הייתי חוקרת את המקורות שלו וההסטוריה שלו, מתארת את הדרסז' המודרני. מראיינת מאמנים ומתארת שיטות אימון. אולי מנסה להשיג אינטרנטית (במייל) או אפילו טלפונית ראיון עם רוכב בכיר מהעולם. וכן הלאה.

באמת נושא מאוד גדול../images/Emo107.gif

הייתי מתמקדת על משהו מסוים, רצוי על משהו שמעניין אותך ואת אוהבת. יש המון אתרים מעולים באינטרנט, רק רצוי שתתמקדי על משהו יותר ספציפי. אני מניחה שאת מתכוונת ל-Project Work שעושים לקראת הבגרות באנגלית, ניחשתי נכון? אם זה עוזר לך, אני עשיתי את הפרוג'קט וורק שלי על רכיבה טיפולית. מעדיפה לא לשלוח לך את כל העבודה (לא רוצה שיעתיקו ממני), אבל אם את מתעניינת אני יכולה להביא לך אתרים בתחום. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה!

למעלה