סיעור מוחין

s o u l o s t

New member
סיעור מוחין ../images/Emo13.gif

אני ברגילה!!! יש למישהו רעיונות? האמת, יש לי המון רעיונות לרגילה, אבל הפחד שלי הוא שפשוט הכול יתמוסס ואני לא יעשה משהו מיוחד.. הענין הוא שהחופש הבא שיהיה לי מהצבא יהיה רק בעוד המון זמן. אז אני אשמח( מאוד ) לרעיונות לדברים נחמדים שאפשר לעשות. כבר מתוכנן טיול אחד או שניים..

io4minyan

New member
כמה אפשרויות :

א. אתה יכול להתנדב למשמרות זה"ב שכן יש הרבה ילדים בבית ( שלא הלכו לקייטנות ) , פתאום תחשק להם ארטיק ואין מי שיעביר אותם את הכביש לפיצוציה שממול. ב.אתה יכול להתרווח מול המחשב ולהפציץ בטוקבקים הזויים את הפורומים של כוכב נולד ג. אתה יכול לחזור לצבא ולהגיד שהתגעגעת. קרוב לודאי שהקב"ן יסדר לך עוד חופשה כדי לנוח. ד. אתה יכול להירתם לכח המשימה שעוטף עכשיו את הספרים שהוציא משה קצב , על חשבון המדפיס הממשלתי, לפאר את ימי נשיאותו כדי שיישלחו לתפוצות העולם, ללמדם מהו אור לגויים

טוהרtoar

New member
בגדול

חשבתי על זה קלות והגעתי למסקנה שעדיף ויעיל יותר לנקוט פה בנתינת עצה גלובלית-בגדול ללא פירוטים העצה "בגדול" היא- לעשות רשימה של הדברים שכבר הרבה זמן אתה רוצה/מעוניין/צריך לעשות ולא יצא לך בגלל שהחלטת לדחות את זה ל""כשיהיה לי זמן"/"כשיהיה לי יותר זמן"- שמנסיון זה קיים לכל אחד מאתנו [לפחות לכל אחד מאתנו שעסוק ביום-יום] ולתכנן מראש עד סוף הרגילה מתי עושה כל דבר. כמה שפחות תכנונים מיום ליום- אך כמובן להיות פתוח לשינויים ובלת"מים [שכמו שאני מכיר אותך- אתה זה שיכול ללמד אחרים ,ובראשם אני, שעור בקטע הזה ככה שאין מה לדאוג...] כמובן שיש את כל הבנאלי- סרט, בריכה,טיולים[שאתה כבר עושה ממילא...]-ולא לשכוח-לנצל לבקר חברים!

למעלה