סיעור מוחות

dana2909

New member
סיעור מוחות

התפנה לרשותי מקום מאד גדול בבית, בסדר גודל של חדר וחצי - שניים. השכרת החדר לא בא בחשבון. איך לנצל את הספייס שהתפנה פתאום? (כמובן שמדובר בניצול שיכניס איזה אגורה או שתיים) חשבתי על העברת שיעורי התעמלות, אבל אני לא מתעמלת, ובטח שלא מלמדת, ולראות אנשים זרים מתעמלים לי בבית פשוט לא מסתדר עם האישיות הפדלעתית שלי. כאן נגמרו לי הרעיונות. יש למישהו רעיון??

guri21

New member
מה דעתך על...

גנון? צהרון? ואולי בכל זאת להשכיר?

shellyland

New member
מה עם להשכיר על בסיס חלקי

כסטודיו לאמן או כחדר טיפולים?

guri21

New member
תשימי קדימות למורי יוגה../images/Emo3.gif

הם אנשים נחמדים, מורי יוגה... מאוד רגועים...

guri21

New member
בחור שאוהב לחטוף מכות...

את באמת באמת לא רוצה לדעת...

מוּסקט

New member
יש שתי אופציות

או שאת תעשי שם משהו שמכניס כסף או שמישהו אחר. כדי שמישהו אחר ישלם לך על מרחב בלי להיות שם - כל שנותר לך לעשות הוא להשכירו כמרחב אחסון.

gitta

New member
כמה רעיונות

אם המטרה העיקרית היא להביא הכנסות, את יכולה: א. ליזום בזארים בסוף השבוע עם בגדים ונעליים ממיטב עודפי היצרנים. ב. אם יש לך המון ספרים, להגדיל את האוסף ולפתוח ספריית השאלה. ג. את יכולה לתלות פתקיות עם הודעות בסביבת מגורייך ולהזמין הצעות. ד. להזמין גלריות לאמנות לעשות תערוכות בביתך תמורת עמלה (או ציור). בהצלחה רבה!

dana2909

New member
וואו...

הבאזרים זה רעיון מעניין, כי זה חדר שיוצא מחדר ואחד החדרים באמת יכול לשמש כחדר מדידה.. השאלה איך מביאים בגדים...

gitta

New member
קודם כל תפתחי עוסק זעיר במע"מ

ותקני פנקס קבלות וספר לרישום הכנסות. תשאלי בעלי ניסיון איך עובד עסק עצמאי קטן כזה. עם זאת, יש נשים שעוסקות בבזארים כאלה בלי לדווח... אח"כ תעברי על רשימות יצרני האופנה וההנעלה בדפי זהב ותציעי להם למכור עודפים שלהם תמורת עמלה נאה. תעשי השוואת מחירים שהם דורשים וכמה כל אחד מוכן לשלם לך עמלה, והכי חשוב, תבדקי טוב טוב כל פריט שאת לוקחת מהם. תקחי רק את הסחורה המובחרת והאופנתית ביותר, סוג א' בלבד, כדי שלקוחות של הפעם הראשונה יחזרו גם בשנית והלאה. מקווה לקבל הזמנה אישית לפתיחה (-: בהצלחה מרובה!

gitta

New member
המון שנים כתבתי שם פרילאנס

לפני זמן מה הפסקתי כי כמעט איבדתי את ההכרה משיעמום.

gitta

New member
עוד משהו

לא בטוחה שיש לי ראש כלכלי, לפי נסיוני העשיר. לעומת זאת אם את רוצה לראות מה לדעתי כתיבה לא משעממת
הנה הקישור: http://start.msn.co.il/Actualia/Articles/ArticlesPublished_All.asp?articleID=2134

ג שם

New member
ואללה.

אבל את יודעת, גיטה, הסיבה שאני משוטטת בפורומים הרדודים האלה היא כדי לא להתאמץ ולא לענות את מוחי בנושאים שברומו של עולם. על החוויות הקדומות שלך כתבת איפושהו (מעבר לספר)? יש אולי תקציר מנהלים שאוכל לקרוא? זה נשמע לי מרתק.

gitta

New member
ג' שם היקרה, ארבעה מאמרים

שמתי באתר "עידן הדלי", אבל הם לא מספרים על חיי הקודמים. הכי "קל" ביניהם הוא על מקורות מידע ערטילאיים ביקום, אולי זה מספיק קל לקריאה. נתת לי רעיון אולי לפתוח אתר משלי, כי הצטברו אצלי המון דברים. http://www.idan-hadli.co.il/web_articles/web_articles_show.php?article_id=227&category_id=&s_article_header=%E2%E9%E8%E4+%E9%F4%E4& קריאה נעימה.

gitta

New member
ג שם, ראיתי

שלא עניתי על שאלתך. רציתי לומר שהפסקתי לקרוא אותו מרוב שעמום ורק לפעמים אני קוראת בו קצת, באינטרנט.

gitta

New member
ג שם, ראיתי

שלא עניתי על שאלתך. רציתי לומר שהפסקתי לקרוא אותו מרוב שעמום ורק לפעמים אני קוראת בו קצת, באינטרנט.

lavender4

New member
פשוט מאוד!

חדר אחד אינג'ל וחדר אחד מיקי - את יודעת כמה ישלמו כדי לראות מחזה כזה!!!

למעלה