סיעור מוחות

סיעור מוחות

במהלך העבודה אני רושמת המוני מספרי טלפון, לא רוצה שיזהמו לי לא את המכשיר ולא את המייל אלו אנשי קשר שחלקם יותר קבועים וחלקם חולפים תוך שבוע. גם לא צריכה לחייג אותם מהנייד. כן רצוי שתהיה אליהם גישה ממחשב ולא רק מהנייד. צריך גם חיפוש נוח בקיצר מין ספר טלפונים שיהיה נגיש מכל מקום, אבל במרחב ייעודי ולא בזכרון המכשיר או בג'ימייל רעיונות מישהו?

me12321

New member
פשוט מאוד

את פותחת חשבון gmail נוסף שהוא לעבודה, שולחת דרכו מיילים רק בעינייני עבודה ושומרת שם את אנשי הקשר לעבודה אפשר לעשות גם שימוש בgroups בgmail הרגיל שלך אבל לא מצאתי אפשרות כזאת מהמכשיר וגם עדיין תקבלי מיילים מהם אז עדיף האפשרות הראשונה

לא טוב

דווקא יש לי מייל של עבודה, אבל אם אנשי הקשר לא מסונכרנים עם המכשיר, אי אפשר לראות את המספרים שלהם בטלפון, רק במחשב

me12321

New member
אז תנסי שימוש בGROUPS

תיראי אם יש אופציה במכשיר שלך (שלא ציינת את שמו) להוספת אנשי קשר לקבוצות. אם כן, תוסיפי קבוצה של עבודה ותתייגי שם אנשים. אח"כ אפשר לשנות בDISPLAY OPTIONS איזה אנשי קשר את רוצה שיציג לך

אין אופציה כזו

LG אופטימוס אין קבוצות וגם אין אופציה בהגדרות ץצוגה, הדבר היחיד שזה נותן זה לא להציג אנשים לא מספר טלפון, גם דרך groupu זה לא עובד כאמור בדקתי את האופציות של מכשיר והמייל, אני מחפשת אפליקציה חיצונית. אולי זה לא חייב להיות יעודי לטלפונים, העיקר שיהיה אפשר לראות את זה גם ממחשב

Zמבוש

New member
תכנסי לאנשי קשר

שם תבדקי אם יש לך אופציות לקבוצות כמו משפחה ,עבודה , מועדפים או אפילו צרי כאלו בחשבון הג'ימל שלך במחשב ואולי זה יסתדר לך גם בנייד

ezaton

New member
לכי על google doc

מסמך אקסל (spreadsheet) שבו תוכלי לשמור מידע, והוא יהיה זמין מהמחשב גם כן.

למעלה