סיעור מוחות

סיעור מוחות ../images/Emo3.gif

מוצרים (קטגוריות) שהייתם רוצים לראות במבצע למשל מצלמות דיגיטליות (קאסיו QV4000) צורבים (ימאהה) וכו´ קדימה, רשימה תעזור

shahf

New member
רוצה רשימה אז בבקשה

אני בעד מצלמות דיגיטליות מינולטה DIMAGE 5 או DIMAGE7 או סוני DSC F707 קצת (הרבה) מוגזם

ami-g

New member
מוצרים במחירים עממיים.

לא כל מי שמשתמש בפאלם בהכרח מרשה לעצמו רכישות יקרות. הגיע הזמן שמבצע יהיה באמת כזה ולא רק כותרת. מוצרים בפחות מ-100 ש"ח זוהי קטגוריה מצויינת

אתה רוצה להראות לי מבצע אחד שפרסמתי

שהוא לא היה מבצע? ולא אהבתי את טון ה"הגיע הזמן"

ami-g

New member
קודם כל אם פגעתי ב"טון" שלי אז אני

מתנצל
. לגבי המבצעים. כשאתה משוטט ברחבי הרשת ורואה שמחירי נרתיקים נעים בין 20 ל-40 דולר, אזי 100 דולר ! מחיר מבצע גורם לי להרים גבה. לגבי מוצרים שעולים פחות מ-100 ש"ח, אני בטוח שיש כאלו (גם תוכנות הם מוצרים) וחוץ מזה לא חייבים 100 שקל, אפשר גם טווח גדול יותר. ושוב, אני מתנצל אם פגעתי, זאת לא היתה כוונתי ואני מעריך ומוקיר את מה שאתה ואחרים עושים כאן בפורום ובאתרים אחרים.

לא נפגעתי, אקח לליבי

ה"טון" פשוט צרם לגבי נרתיקים שנעים בין 20-40 דולר, כבר היו מבצעים עליהם ה-100! דולר הם מחירים לנרתיקי VAJA, נרתיקי העור הטובים בעולם! לכן המחיר בהתאם. זה כמו שהייתי מארגן מחיר טוב בפורום מכוניות ליגואר והיית אומר שיש מכוניות שנעות בין 50,000-100,000 שקל תאמין לי יש לא מעט אנשים שקנו את נרתיק ה-VAJA ושילמו את מלוא הסכום (ב-100 שקל יותר) בהאנדי. אני למשל לא סובל אף נרתיק אחר חוץ מ-VAJA לאורך זמן (ויש לי קרוב לעשרים דגמים). קיבלתי, מוצרים זולים, אראה מה אפשר לעשות בעתיד

אגב אילו מוצרים מתחת ל-100 שקל?

-סטיילוסים - היו -נרתיקים - היו נשאר עוד משהו ששכחתי שעולה מתחת ל-100 שקל?

היי ! אני זקוק למדפסת...../images/Emo43.gif

זולה, לייזרית, דפים רגילים , צבע לא חשוב. אגב אני כותב לכם מאילת... אני היום מדריך פה... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

avivgr

New member
וואלה גם אני צריך מדפסת!

אבל דווקא כן צבעונית והזרקת דיו ולא לייזר. תהנה באילת! הייתי מת להיות שם עכשיו... אביב

למעלה