באמת הסתער לי המוח../images/Emo6.gif
לגבי בלוטת התריס.... קטונתי, אין לי מושג בכלל לגבי נושא זה. לגבי הדקא...יכולה לומר שאצלי היא באמת לא טובה.... אך למרות זאת לקחתי וניסיתי כל פעם, עד שהגעתי סופית למסקנה שזה באמת לא טוב לי (מבחינת טיפולים) לא בדקתי מבחינת בריחת הסידן (מקווה שלא ברח באותה תקופה
) ולגבי זכרון אצלי כבר נדפק (אבל כמו שאמרה ז'קי פעם, זה גם כנראה בגלל ההרדמות.... ולצערי היו לי די הרבה
)...גלי חום.... האמת בחורף זה מבאס, כי אני שדי סובלת מקור מתלבשת די חם.......ואז הייתי פתאום צריכה להתפשט מהגלי חום ואופס פתאום קפור
... בקיץ היה לי יותר קל... כי גם ככה חם... אז פתאום חם יותר וזהו. ולגבי הגלולות...אין לי נסיון של גלולות ללא הפסקה.... בעבר כשהייתי על גלולות (לפני הנישואין + שנה) לקחתי מינולט והיה לי בסדר.... כרגע אני לוקחת בתחילת טיפול כמה ימי גלולות (אבל עבור הטיפול ולא עבור הדיכוי!! זאת אומרת דיכוי של אותו טיפול ואז צטרוטייד ולא דיכוי עמוק יותר, אז אין קשר למחזורים) לכן לא יכולה לייעץ לך.....לגבי ההיבט הפסיכולוגי.... אצלי זה הלך הפוך על הפוך..... שדווקא בגלל שזה מונע יצליח לי. משהו דפוק שאצלי
(עובדה שבינתיים זה לא הולך.....) ובמקרה היום ישנה כתבה ב"ידיעות אחרונות" שדווקא ההתקן למניעת הריון עזר לאישה להרות (בטיפולים).....וכאן באמת התחיל לי הסיעור מוחות שלי הפרטי.... כיוון שמדובר על מישהי שהיתה עם דלקות במעי ולא יכלה להכנס להריון וגם הטיפולים לא "עקפו" את הבעיה..... התחלתי לחשוב על זה המון...ויש לי תובנות לגבי עצמי... אמשיך לחשוב על זה..... צר לי שלא עזרתי במיוחד... אבל מקווה שתצליחי להגיע לפתרון טוב עבורך...