סיעור מוחות - אנא, עזרו

צימעס

New member
סיעור מוחות - אנא, עזרו

האיש יוצא למילואים במרץ (איפה טאז שיגיד שהוא תמיד שם?), ל 3 שבועות. נורא לא בא לי להשאר תקועה לבד בבית כל הזמן הזה (אה. כן. זה גם קשה). די קשה לי לנסוע לבד עם הילדים (התארגנות מסובכת, הרבה דברים לקחת, קשה לי לנהוג בלילה), כך שביקורים קצרים אצל חברים כמעט לא באים בחשבון - מינימום ביקור הוא יום-יומיים. ביקורים של כמה ימים (למשל אצל הסבתות) בעיתיים כי לבד עם 3 בבית זר אני צריכה כל הזמן לשמור על הבית, וזה קשה לי מאוד עד בלתי אפשרי. (מבחינה זו, בבית קל יותר - כי הבית ערוך לילדים, והם מכירים ורגילים). חשבתי שיהיה נחמד במקום עם פחות מה להרוס - סיני, או אחת הקומונות ה"משוגעות" בנגב. (אני חושבת על דברים בדרום, כי חם והרבה יותר פשוט ככה) יש לכם רעיונות? חברים מוזרים? מידע? תובנות? הצעות? מישהו רוצה להצטרף? למה אני שואלת כאן? כי יש פה די אנשים שונים זה מזה. אני בכוונה לא שואלת בפורום של "הורים רגילים".

בדרום קר עכשיו

יש לך co-manager שחוזר משם מחר עם זוגתו בעלת התיקים הם יוכלו לספר לך על מזג האויר ממקור ראשון

shellyland

New member
ביקור אצלי! ביקור אצלי!

גם לא תצטרכי לדאוג על הבית וגם תעשי מצוות ניחום אבלים. יאללה, לארוז את כל הילדים ולבוא!

עִידן

New member
זה כבר חופש פסח, נכון?

לכי להתנחל במצפה רמון, יהיה כיף. (אם תיהיי שם, אני בטוח אצטרף מתישהו)

באופן מאד לא מקורי:

א) אני אשמח להגיע ליומיים- שלושה, ככה, איפשהו במרץ. ב) ביקורים של הסבתות/ סבתים אצלך. ג) ביקור אצל שלי, ביקור אצל שלי! ...
שיהיה בהצלחה!

צימעס

אולי תפתחי שירשור זולות בפורום תרבות? כלומר, כל מיני מקומות וקהילות מוזרים שאפשר להתארח בהם. אני מנסה לרגע את כוחי: אשראם במדבר קטורה בערבה??? מנזרים למיניהם (איזה?) קהילת אדמה - בית לבב ??? מצפה שלם הכל משמועות... ואורחנים למיניהם: בארותיים במכתש רמון חוות נוקדים (ליד ערד)

צימעס

New member
מספרי טלפון, איש!

(אני אסתפק ב URL - ים) > הולכת להסוות את הבעיה הקיומית שלי בשאלה של תרבות
<

צימעס

New member
כן...

אני חושבת עכשיו (עכשיו - כשאני מסוגלת לחשוב. לרא כרגע) על לתפור קצת אירוחים וקצת התארחויות, ולקוות לטוב.

אטיוד5

Active member
השארי בבית

והזמיני אלייך אנשים. אם את לא מכירה מספיק - שיכרי סטודנט/ית.

אושר מ

New member
בואי נראה.. איפה אני אהיה ב 9 למרץ

אבל אם זה כולל איזה סופ"ש, אני מוכנה להזמין את עצמי אליכם. על מקומות אולי עדידס תדע?

למעלה