סיסמה נאצית

קגב

מבחינת אדמיניסטרציה, כוח של ארגון, מינהלה ויחסים עם גורמים מהחוץ, לדעתי ה KGB עלה על הס"ס בהרבה, והיו לו גם לא מעט נקודות השקה - לדוגמא מערכת הגולאגים. הסרת הסיסמה שלך - יפה מאוד. גם אם לדעתך נעשה לך עוול, הרי שנימוס בין חברי הפורום והתחשבות הדדית חשובה לא פחות מידיעות בהיסטוריה.

אפשר להגיד משהו על הנושא בלי

שתיעלב או תרגיש שתוקפים אותך? כי עכשיו זה על הנושא עצמו: היעילות הזו, שאתה כל-כך מתפעל ממנה, טומנת בחובה ***בהכרח*** את כל הפשעים שבגללם הס"ס והק.ג.ב הם שמות נרדפים לזוועה ולאימה. היעילות הזו יכולה להתקיים אך ורק בגישה פשיסטית (כן, גם הק.ג.ב.) שבה לפרט אין זכויות, אין הפרדת רשויות ורשויות אכיפת החוק יכולות לעשות מה שהן רוצות. זה קצת כמו להתפעל נורא מהדמוקרטיה האתונאית, כשבעצם היא הייתה מבוססת על עמל עבדים ולכן זה לא ממש חוכמה לעשות דמוקרטיה ככה. תראה לי ארגון שעובד ביעילות כשהמשטר אינו אוטוקרטי, כשיש הגבלות וסייגים, גורמי לחץ להתחשב בהם, איזונים ובלמים - אז אני אתרשם.

bogun

New member
לא הבנתי אותך

וחוץ מזה למה אתה צריך להקפיץ את השרשור המגעיל הזה שאני כבר מתפלל שהוא יעלם בארכיאון? תראה,דבר אחרון בנושא-אני כתבתי פה פשוט יותר מדי דברים כבר ובעצמי כבר התבלבלתי.אני מרגיש ממש רע בעניין הזה ואני רק מקווה שתשכחו את זה מהר. הכי אני שונא כשקוראים או חושבים עלי שאני נאצי בגלל ההתפעלות שלי(שאני כבר לא בטוח לגביה).זה היה טפשי מצידי לנסות להסביר לכם אותה כי במילא לא הבנתם,אבל אני דוקא הבנתי כמב דברים.אני שונא להודות בזה אבל אתם צודקים,נאצי זה נאצי וזה תמיד ישאר נאצי איך שלא תסתכל על זה.מה שבטוח שאני כבר לא מסתכל על אותם הדברים כמו פעם..

למעלה