סיסמה ב PPC2210...

klkar

New member
סיסמה ב PPC2210...

1.אני מנסה להכניס סיסמה מורכבת למכשיר,ואני מקבל הודעת שגיאה "שגיאה" המכשיר מאפשר לי להגדיר סיסמה רק ב 4 ספרות בלבד מדוע??? 2.מה ההבדל בין SD ל CF ??? ממה שהבנתי SD זה תוספת זכרון,איך אני אמור לראות את תוספת הזכרון הזו? בתור תיקייה חדשה??? (כמו כונן חדש)??? תודה

AYELET1

New member
ככה...

1. כנראה (לא ניסיתי...) תכנת ה-SECURE המובנת של הפוקט מאפשרת סיסמה פשוטה בלבד ישנן תוכנות צד שלישי שמאפשרות סיסמאות מורכבות 2. CF ו-SD הם כרטיסי זכרון. SD מהיר יותר ומאפשר גם נעילת המידעע (כך שלא תוכל למחוק בטעות) ה-CF ז\ול יותר את 2 הכרטיסים תראה בצורת תיקיה ב-My device

klkar

New member
תודה על התשובה,יש לך המלצה

על תוכנה ספציפית שיודעת לתת סיסמה מורכבת יותר לפתיחת המכשיר? או לחילופין,האם אני יכול להסתיר/לנעול בסיסמה מסמך שכתבתי,ושאי אפשר יהיה לקרוא אותו בלי סיסמה? בפאלם הקודם שלי,הייתי יכול להחליט שמסמך X יהיה פרטי ובאופן אוטומטי הוא היה מוסתר,אם הייתי רוצה לחשוף אותו שוב הייתי מכניס סיסמה. אני לומד ממש הרבה מהפורום,ונורא כיף המעבר מפאלם המיושן ל PPC. תודה על התשובות.

ron14

New member
חסימת קריאה במסמכים

התוכנה resco explorer היא תוכנת סייר מומלצת מאוד , ובין שאר התכונות שלה היא מאפשרת סיסמא על קבצים

ron14

New member
ה 2210 מאפשר סיסמה מורכבת

על מנת שהסיסמא תתקבל , עליך להכניס סיסמא בת שבע ספרות לפחות . הסיסמא צריכה להכיל גם ספרות גם אותיות רגילות וגם אותיות קפיטול ( רישיות ) לדוגמא משהו בסגנון כזה : Ron1234

למעלה