סיסמא לפורום?

Blade Of Fire

New member
אתה חייב להפסיק להשתמש

בבדיחות של קומונות אחרות

scudnick

New member
טוב נו...

אבל הפורום עוד לא ותיק מספיק בשביל שיהיו לנו בדיחות משלנו
מה דעתך על "סונטה עידנטיקה"?
או אולי "עידנייטוויש"?

נדיר! את לא יודעת מה זה פוגו? ../images/Emo2.gif

עכשיו הפתעת אותי. פוגו זה ריקוד של מטאליסטים קשוחים שתוך כדי ריקוד הולכים מכות ודוחפים אחד את השני. יש כמה דרכים לעשות את זה, הדרך הנפוצה היא שני מעגלים שצריך לעבור בהם לצד השני.

K Hole

New member
זה בכלל של פאנקיסטים....

מטאליסטים השחיתו את זה והפכו את זה לדפוק והפכו את הריקוד למעגל...והם קוראים לזה גם FOGO במקום POGO. פוגו אמיתי זה פשוט לקפוץ למעלה למטה...בלי מעגל ושטויות...וסתם דחקות אחד בשני...וזה כיף....

אני יודעת שזה במקור פאנקיסטי.

לפי האמונה סיד וישס היה זה שהמציא את הריקוד הזה. אבל המטאליסטים גנבו להם את זה ועכשיו זה הרבה יותר נפוץ אצל מטאליסטים מאשר אצל פאנקיסטים.

K Hole

New member
נכון..וחבל...

אני שונאת שהפכו את זה למעגל של מטאליסטים..עדיף פאנקיסטים שנתקעים אחד בשני...כיף.

TarwenR

New member
הו נכון!

חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה את זה בהופעה של לינקין פארק (ניסיתי שטיפות... לא עזר) זה די מפחיד לא? :S

זונע

New member
פוגו, זה בפשטות מעגל מכות :)

עושים מעגל גדול, ואז נדחפים לתוכו ודוחפים את כל הבא ליד! יש את זה במלא הופעות רוק גם(כמו היהודים), אז זה לא רק מטאליסטי.

Danihell1

New member
אווו.. כמה קשוח מצידם.

אל תזכיר "היהודים" בפורום פאוור מטאל, בבקשה.

McBlack

New member
למה? |עושה את עצמי מטומטמת... יותר|

ומה הקשר קשוח? פוגו עושים בשביל הכיף

Danihell1

New member
לא, דיברתי על היהודונים שעושים פוגו

ולמה לא להזכיר את הלהקה הזאת כאן... זה כי אין לי הערכה אליהם בשיט. וגם בתכלס הם לא קשורים כ"כ.

McBlack

New member
פוגו זה מה שהייתי עושה לך עכשיו

אם היית פה
חחחחחחח היה את זה גם בהופעה שהייתי של מוניקה סקס, זה היה במרכז של האולם, אבל אני הייתי שורה ראשונה מתחת לפיטר וקשרתי לו את השרוכים יחד והוא לקח לי את הפון ושחר עשה לי עיניים ואז נמאס לי מהמבטים אז עשיתי לו ז' חחחחחחחחחח רוע <לא פלא שהתעלפתי בסוף :) חחח> ועל פוגו... זה לא ריקוד, זה יותר בשביל הכיף, סתם אנשים זורקים את עצמם אחד על השני, בעיקר בקטעים של תופים וחשמלית, זה ממש לא עניין של קשיחות או בול
כזה, אנשים לקחו את זה רחוק מדי פה
וחוצמזה גמני חושבת שפאוור זה לא כזה קשוח כמו שכמה מכם אומרים <נכנסת למצב עובר, מכינה את עצמי לסקילה מעידנבלדור>

אל תפחדי מעידנבלדור...

הוא פשוט לא יכול להודות בזה שפאוור זה ללא קשוח כי זה אוטומטית הופך אותו... לא קשוח! ועל זה הוא יגיב כמו רב הבנים שאני מכירה: הי! אני קשוח ואפל!

scudnick

New member
סליחה?../images/Emo12.gif

אהם. אני בן. ופאוור מטאל זה לא קשוח. כל הקטע הזה של "קשוח" ו"אפל" סתם גורם לי לצחוק, כי כשמישהו מדבר על זה ברצינות - הוא פשוט מתלהב פוזאיסט. שיטה בדוקה למצוא כאלה.

למעלה