סיסמא למתנחלים..

• פותח הנושא kity
  • פורסם בתאריך

kity

New member
סיסמא למתנחלים..

הנה סיסמא למתנחלים "באנו לחיות נשארנו למות" למי שלא הבין מה הכוונה- הם באו לשם לחיות ועכשיו הם נשארים וכל מה שזה מביא להם זה מוות..... מוסר השכל...: לפנות התנחלויות. kity

../images/Emo12.gif

חבל שאתה רואה את זה ככה כי יש מעבר לכך שהם מתים. אני גם חושבת שאסור לך לזלזל בהם ולא בגלל שהם שורים לך על כך שבעצמך לא תגור בהתנחלות במרכז הארץ כי בכל מקרה אתה לא חושב שזה נכון, אלא מכיון שזו אידיאולוגיה, דעה, דרך חיים, מחשבה ורצון של בן אדם שמודע לסיכונים ומוכן לקחת אותם! רק תראה כמה הם מקריבים! הם הולכים לחיות במקום שהם מודעים ב 100% מה יכול לקרות לו! חבל שאתה לא חי באותו אחוז ידיעה לסיכויים וההשלכות של מוסר ההשכל שלך...

kity

New member
אני בת...

העובדה העקרונות שלהם יותר חשובים להם מהחיים שלהם זה די דבילי לדעתי כי מה זה לחיות במקום שכל רגע אתה יכול למות בו?.. לעומת פשוט לעבור למקום יותר בטוח ואל תגידו לי שמסוכן בכל מקום כי לגור באמצע עזה קצת יותר מסוכן מלגור בצפון לא? kity

סליחה על הטעות...

ורציתי להזכיר לך את קרית שמונה לפני בערך חמש שנים, ואף אחד לא החשיב אותה התנחלות. אדם חי על העקרונות שלו ויכול להתמוטט בקלות אם אין לו כאלה! אם הם יעברו למקום יותר בטוח אז המקום הבטוח כבר לא יהיה מקום בטוח... חוץ מזה אני יכולה להגיד ל שאני גרה במקום שהוא בהחלט לא יש"ע, לא עזה, לא שום שטח ולפי המצב כאן אפשר להכניס אותנו להגדרה שטחים בקלות מבחינת הסיכון שיש כאן... הערבים רוצים את הארץ הזאת! וככל שהם יסגרו עלינו יותר ככה הם יתרחבו בארץ ויתפסו יותר שטח!

kity

New member
אבל..

אבל השטח שבהם ההתנחלויות רובו הוא שטח פלסטיני, מספיק שאנחנו במלחמה איתם אבל למה להתקע להם שם כמו איזה עצם בגרון? במה זה עוזר?? בכלום סתם יותר קל להם לפגוע בנו! kity

Arie17

New member
לדיעתך: רמת אביב = שיח מוניס

את חושבת שההתנחלויות הם על שטח פלסטיני, ואת לא? אמנם, מעטים היו הערבים שהתגוררו בארץ ישראל בזמן שהתחלנו לשוב אליה, לפני כ- 100 - 120 שנה. אבל, אלה שהיו פה התרכזו באיזורים כמו גוש דן, הגליל, וכדומה. זאת אומרת, תל אביב למשל היא אדמה "פלסטינית", הרמת אביב שאת מכירה היום, היא שיח מוניס של פעם. ולמה את אומרת שאנחנו נתקעים כמו איזה עצם בגרון בתוכם? הרי מה היא מדינת ישראל אם לא עצם קצת גדולה יותר, בתוך הגוש הערבי הענק הכולל כאמור מאות מיליוני ערבים עוינים? למה את מתייחסת למקומות שאחים שלנו מתיישבים שם כאל מקומות תקועים? בגלל שהם בגבול? למה על קריית שמונה לא שמענו הצעות כאלה?

kity

New member
אתה מכיר פלסטינים שגרים בתל אביב?

הכוונה שזה שטח פלסטיני נכון לעכשיו לא לפני מאה שנה! kity

Johnny the Doe

New member
לגבי הפלסטינים זה היינו הך

על תוכנית השלבים שמעת? על האמנה הפלסטינית שמעת? שני מסמכים שעל דגלם חרוטה מטרת השמדת מדינת ישראל והשתלטות על פלסטין השלמה, שכוללת בין השאר את שייח מוניס, כלומר אוניברסיטת ת"א שגדולי השמאלנים לומדים ומרצים בה.

kity

New member
אבל מה זה קשור???..

מה זה קשור בכלל למה שהם רוצים או מקווים, כרגע הם שולטים בשטח מסוים שם יש התנחלויות שלא במקום ולדעתי צריך לפנות אותם!

Johnny the Doe

New member
ואומרים שהימין מתעלם מהפלסטינים

הרגע הוכחת שהשמאל מתעלם מהפלסטינים - הוא לא שם על מה שהם חושבים, למרות שזה הגורם העיקרי שצריך להתייחס אליו אם רוצים להתקדם לפיתרון בסכסוך הישראלי-פלסטיני. בטח שזה קשור! הם פועלים לפי מה שהם רוצים וזה אומר שגם כאשר נפנה את כל ההתנחלויות הפיגועים יימשכו. הטענה שהפיגועים נובעים מקיומן של ההתנחלויות היא שטות גמורה והראיתי לך למה. אם את עדיין טוענת שצריך לפנות את ההתנחלויות בלי קשר למה שהפלסטינים רוצים אז אומר לך מה שאמרתי לשטרנבי: כל עוד נסיגה מההתנחלויות מתפרשת אצל הפלסטינים כהתקפלות שלנו לטרור אסור לנו לעשות זאת. הנסיגה במצב כזה תניב תוצאות הרסניות. ובכל זאת, נסיגות מהתנחלויות (אני לא מדבר על אילו בדיוק) צריכות להתבצע רק כאשר הן לא יתפרשו ככניעה לטרור שכידוע משמש כאמצעי להשגת מטרות פוליטיות. אז מתי נוכל לעשות זאת? כמובן כשנביס את הטרור והרושם היחיד שיווצר אצל הפלסטינים כתוצאה מנסיגה מהתנחלויות יהיה שבחרנו על דעת עצמנו, לא בגלל הפיגועים לסגת מהתנחלויות (שוב, אני לא נכנס לדיון על אילו התנחלויות) מאינטרסים שלנו בלבד ולא בגלל שנכנענו לטרור.

kity

New member
אני מייצגת את..

אני לא מייצגת את השמאל אני מייצגת רק את הדעה שלי, מה זה משנה הרושם שניתן מדובר פה על זה שהם פשוט לא יגורו שם כדי לא לסכן את עצמם ואת החיילים השומרים עלהם...

Johnny the Doe

New member
אז כנראה עדיין לא הבנת את החשיבות

שבדבר. לכאורה את צודקת, ההתנחלויות, במיוחד המבודדות שבהן הן תחת סיכון בטחוני גדול ומצריכות כוח צבאי גדול, אך למרות זאת פינוי שלהן בלי להתחשב בהשפעה של המעשה על דעת הקהל הפלסטינית שייך למצב היפותטי בו אנחנו היחידים שנמצאים באיזור ואנחנו לא שמים *** על אף אחד, אבל לא כך המצב. כיום, למרות שיש ירידה מסויימת, הדעה הרווחת אצל הפלסטינים היא שהטרור מביא לתוצאות ופינוי התנחלויות רק יראה להם שהם צודקים והמוטיבציה להגברת הטרור רק תגדל ואז, כמה שנרגיש טוב עם עצמנו כי היי! עשינו את הדבר הנכון! פינינו את ההתנחלויות שלא אמורות להיות שם מההתחלה וברור שהן גורמות לפלסטינים לבצע פיגועים - אנחנו ניווכח שהפינוי רק יזיק לנו ואם את חושבת שהיום התדירות של הפיגועים והעובדה שהם מתבצעים לא רק בהתנחלויות אלא בתוך המדינה עצמה, תארי לך מה יקרה אם נזיז את קו החציצה בינינו לפלסטינים יותר מערבה... כפי שנאמר: "אל תהיה צודק, תהיה חכם".

Arie17

New member
אני מכיר פלסטינים שגרים בלוד ורמלה

ועובדה שלא מפנים את השטחים האלה כי הם בתוך הארץ ולא על הגבול

Pacha

New member
יש משפט

"אדם שלא מוכן למות בשביל משהו, לא ראוי לחיות" מקווה שהבנת

kity

New member
במקום..

במקום למות למען האידיאולוגיה שלהם למה לא לחיות בשביל המשפחה שלהם?

קיטי, את מפספסת את הנקודה...

למה לחיות אם לא חיים למטרה, למה תגדלי את המשפחה- לחיות בלי מטרה? אילו מין חיים אלו? הרי כל בן אדם שואף להגיע לכמה שיותר ואף פעם אסור להפסיק ולעמוד במקום!

למעלה