סיסמא יפה. האיחוד האירופי שמימן ומממן את הטרור הפנים ישראלי של גושי השמאל
א אילבן New member 10/6/04 #1 סיסמא יפה.../images/Emo140.gif האיחוד האירופי שמימן ומממן את הטרור הפנים ישראלי של גושי השמאל
א אילבן New member 10/6/04 #7 אם כבר ,אז רק בהסכם ברור ומוצק. אין לנו מה לחפש שם, אבל בריחה רק תחמיר את מצבנו.
S shy-1 New member 10/6/04 #8 יפה, אם כך בבקשה ענה לי על שאלה ששאלתי את סוהי, ולא זכיתי בתשובה. מה יקרה אם הערבים שלאט לאט נעשים חכמים מאיתנו, יחליטו שטובתם האישית היא לא לעשות הסכם איתנו ב- 50 שנה הבאות, האם זה לטובת ישראל או לרעתה? מה דעתך?
יפה, אם כך בבקשה ענה לי על שאלה ששאלתי את סוהי, ולא זכיתי בתשובה. מה יקרה אם הערבים שלאט לאט נעשים חכמים מאיתנו, יחליטו שטובתם האישית היא לא לעשות הסכם איתנו ב- 50 שנה הבאות, האם זה לטובת ישראל או לרעתה? מה דעתך?
א אילבן New member 10/6/04 #9 אם זה היה חוקי הייתי אומר לך בדיוק מה צריך לעשות,ולא קשה לנחש. שאלת ולכן אענה, לטובתה של מדינת ישראל, שלא יהיו שמאלנים באזור, רק כך נצליח להגיע לאיזה שהוא דבור.
אם זה היה חוקי הייתי אומר לך בדיוק מה צריך לעשות,ולא קשה לנחש. שאלת ולכן אענה, לטובתה של מדינת ישראל, שלא יהיו שמאלנים באזור, רק כך נצליח להגיע לאיזה שהוא דבור.
א אילבן New member 10/6/04 #11 שי לא ניתן לענות על שאלה כזאת, מבלי להסתבך עם החוק, ולכן אל תשאל שאלות כאלה, זה כמו לשים מכשול לעוור.
שי לא ניתן לענות על שאלה כזאת, מבלי להסתבך עם החוק, ולכן אל תשאל שאלות כאלה, זה כמו לשים מכשול לעוור.
S shy-1 New member 10/6/04 #12 מצטער שאינך מסוגל מצוא תשובה במסגרת החוק. נ.ב. להבדיל אלפי הבדלות, גם יגאל עמיר לא מצא !
S shy-1 New member 10/6/04 #14 מצד אחד אתה צודק, מצד שני זו היתה דוגמה טובה(שחייבה את אלף אלפי ההבדלות). כך שלמיטב דעתי, יצאתי פה פיט . נ.ב. אם תעצום עינים ותתרכז, תראה גם אתה שצדקתי
מצד אחד אתה צודק, מצד שני זו היתה דוגמה טובה(שחייבה את אלף אלפי ההבדלות). כך שלמיטב דעתי, יצאתי פה פיט . נ.ב. אם תעצום עינים ותתרכז, תראה גם אתה שצדקתי