סיסם קפה

yalagala

New member
סיסם קפה

ברגעים אלו ממש נתתי ביס אחרון בסנדוויץ' עסיסי מבית סיסם קפה בבני ציון, שזה בעצם חנות רהיטים/חפצים שהוסיפו לה בית קפה. היה להם דיל של קפה + כריך/עוגה ב-19 ש"ח. מי אני שאסרב... לקחתי קפוצ'ינו לדרך וכריך עולמי מג'בטה, ממולא לבנה, פלפלים קלוים ועגבניות מיובשות. הכל נארז בשקית של בוטיק, עם קופסה קטנה של זיתים דפוקים. ציון 10 בסולם גסטרו. הם יכולים לעשות הסבה למסעדנות ולזנוח את עסקי היבוא מהודו ומרוקו. יש לי שובר מתנה שלהם, בסך 250 ש"ח כבר יותר משנה ואני לא יודעת מה לקנות שם. אולי אתחיל לבזבז אותו לאט לאט על הסדוויצ'ים שלהם...
תרבחו ותסעדו

kasa

New member
טוב לשמוע שהם סוף-סוף הבינו

שבאים למסעדה בשביל האוכל, ולא בשביל הריהוט...
הגענו לשם עם חברים (ביניהם אחת בהריון, רעבה במיוחד), בשבת אחה"צ, לפני כ-3-4 חודשים, והתפריט היה דל מאוד-מאוד-מאוד. וגם מתוכו-כמעט כל מה שביקשנו-לא היה... כל מה שהזמנו, נענה ע"י המלצר בתשובה של "אני צריך לבדוק אם יש", ולרוב - לא היה. שתינו קפה (לפחות זה...), והלכנו לאכול בבית...

ולהבדיל אם כי באותו סגנון

ממליצה בחום על הארוחת בוקר של "כיופים" בצומת ירקונים. טעים, פשוט ונעים. בין לבין אפשר לסייר בחנות שלהבדיל (לא נעים להשמיץ ובכל זאת) מסיסם, כיופים מדהימה.

kasa

New member
גם אנחנו נהננו מארוחת בוקר חורפית

בכיופים...
דווקא החנות נראתה בעיניי עמוסה וצפופה מדי.

yalagala

New member
לא עברתי על התפריט

רק לקחתי קפה וכריך לדרך. עוד ארוכה הדרך עד שהם יהיו ממש בית קפה, אבל מה שלקחתי היה מצוין.לפעמים התפריט מגוון ושום דבר לא טעים (פוקט למשל), אז עדיף ככה, אבל זה יותר למי שמזדמן לסביבה, לא מצדיק לרוץ לשם במיוחד. יש לי מנהג מגונה לעצור לקפה איפה שרק ניתן כשאני בקניות/סידורים. אפילו בסופר אני עוצרת בקפטריה (אם יש) לקפה ומסתובבת איתו בעגלה עד לסיום המסע המפרך.

yalagala

New member
בכביש הישן, אחרי צומת בני דרור

בתחנת דלק פונים ימינה לבני ציון וממש בכניסה מצד שמאל יש מתחם עם כמה חנויות, ביניהן סיסם שהיא כאמור גם בית קפה.

למעלה