סיסלי מארי ברקר

weeone

New member
סיסלי מארי ברקר

קודם כל, אני חדשה, אז שלום לכולם
אני בטוחה שכולם מכירים את ציורי הפיות של סיסלי מארי ברקר, אני מחפשת את הציור של פית היערה (Honeysuckle) ואת האינפורמציה עליה. אני חושבת שבספרים שלה ברקר מצרפת חמשירים כאלה על הפיות. תודה!

Pixy led

New member
ברוכה הבאה,../images/Emo39.gif

אני פיקסי לד, נעים להכיר. הנה לך קישור לאתר בו מופיעים ציוריה של סיסלי מארי ברקר בכלל, ותמונת פית היערה בפרט.. אגב, בביקורי באירלנד, רכשתי למען אחותי ספר המאחד בו את כל ספריה לקובץ אחד. הציורים והשירים מקסימים כולם. בברכה, פיקסי לד.

weeone

New member
תודה ../images/Emo141.gif

אויש, זה מקסים. תודה רבה. יש איזה מיליון ספרים כאלה, לא? מחולקים לכל מיני תתי נושאים.. זה באמת כולם באחד?

Pixy led

New member
ובכן, אין מליון. *חיוך*

למעשה, ישנם עשרה: Flower Fairies of the Spring Flower Fairies of the Summer Flower Fairies of the Autmun Flower Fairies of the Winter Flower Fairies of the Trees Flower Fairies of the Garden Flower Fairies of the Wayside A Flower Fairy Alphabet The Fairy Necklaces Old Rhymes for All Times הספר שרכשתי, נקרא: The Complete Book of the Flower Fairies הוא אכן כולל את כל העשרה, וניתן באופן מופלא ללמוד ממנו להכיר סוגי צמחים שונים.

Efeary

New member
א..א...את היית באירלנד?!!?!?!!?

תספרי לי! תספרי לי! בבקשה זה החלום שלי@!@!

Pixy led

New member
אירלנד

בקיץ 2002 נסעתי עם אבי לעשרה ימים באירופה: שמונה באירלנד ושניים באנגליה (לונדון). הטיול לאירלנד התפרש לאורך חלקה הדרומי, כלומר: הרפובליקה האירית. עשינו מרחק עצום, ולכן בילינו גם כל יום בכחמש שעות נסיעה. דווקא על אזורי הבארן והאתרים המזוהים עם פיות דלגנו. יצאנו מדבלין, שם ערכתי קניות ספרים לעמסה, ועברנו בדינגל (שם קיים מפרץ עם דולפין ידידותי לבני-אדם ושיט), בצוקי מוהר, שגובהם כ - 300 מטרים ושחפים מרהיבים מרחפים בינותם, במערה אירית יפהפיה ששכחתי כרגע את שמה, אך האקוסטיקה בה מדהימה, באיי-אראן הידועים, על כרי-הדשא ובין הפרחים, ובאופן-כללי - בכל מקום בו חפצתי לבקר. קיים אצלי יומן-מסע מפורט יותר, כמובן. מדוע זה החלום שלך?

Pixy led

New member
תוספת קלה:

The Song of the Honeysuckle Fairy / Cicely Mary Barker The lane is deep, the bank is steep, The tangled hedge is high; And clinging, twisting, up I creep, And climb towards the sky. O Honeysuckle, mounting high! O Woodbine, climbing to the sky! The People in the lane below Look up and see me there, Where I my honey-trumpets blow, Whose sweetness fills the air. O Honeysuckle, waving there! O Woodbine, scenting all the air!​

Efeary

New member
אני אוהבת את זה כי זה שילוב מושלם

חדש וישן...הרבה ירוק...פולקלור מסקרן, היסטוריה...טבע!

למעלה