סיסטם, דיסק חדש?
A avshalomariel New member 20/1/04 #7 אבל יש בעיה קטנטונת.. אבא של סרג' גוסס בצד השני של העולם!! ולפני לא הרבה זמן הם הוציאו את steal this album ויקח זמן עד שהם יוציאו אפילו סינגל!!
אבל יש בעיה קטנטונת.. אבא של סרג' גוסס בצד השני של העולם!! ולפני לא הרבה זמן הם הוציאו את steal this album ויקח זמן עד שהם יוציאו אפילו סינגל!!
B boolbool boy New member 20/1/04 #8 אההה לא כל כך אבשלום.... בדקתי את הקטע אם אבא של סרג' וזה סתם איזה שמועה שטותית שמישהו הדליף. הוא אפילו הודה על זה באיזה ראיון שכתב מגאזין עשה לו, והוא אומר שהם יוציאו סינגלים בקרוב ושהם "יחזירו לעצמם את הכבוד שמגיע להם". פשש... נישמע מעניין...
אההה לא כל כך אבשלום.... בדקתי את הקטע אם אבא של סרג' וזה סתם איזה שמועה שטותית שמישהו הדליף. הוא אפילו הודה על זה באיזה ראיון שכתב מגאזין עשה לו, והוא אומר שהם יוציאו סינגלים בקרוב ושהם "יחזירו לעצמם את הכבוד שמגיע להם". פשש... נישמע מעניין...
A avshalomariel New member 20/1/04 #9 טוב.. שיהיה להם בהצלחה, אבל אם הם רוצים להוציא סינגלים מהר זה לא יצא כל כך מושקע....
R RoyalWizard New member 20/1/04 #10 שיצא אני לפי מה שקראתי יקראו לו אני חושב " Post Hypnotich Suggestion " קראתי באיזה אתר שאמרו שזה אלבום חדש שלהם ויש כזה גם שיר עם המילים האלה שלהם ד"א
שיצא אני לפי מה שקראתי יקראו לו אני חושב " Post Hypnotich Suggestion " קראתי באיזה אתר שאמרו שזה אלבום חדש שלהם ויש כזה גם שיר עם המילים האלה שלהם ד"א