סינתי

Avishh

New member
סינתי

אני מעוניין לקנות סינתסייזר, וגם מעוניין שזו תהיה קנייה טובה וחכמה. יש כאן אנשים בקיאים ולא משוחדים שיוכלו לתת עצות והנחיות כלליות? תודה מראש!

tz6

New member
אני לא יול להציע סינתי אבל

חבר שלי מוכר מגבר לסינתי אם אתה מעוניין. עד כמה שאני יודע מדובר במגבר 80 או 100 וואט של רולנד, אבל תשאיר הודעה (או בפרטי) אם אתה רוצה פרטים.. (כמובן זו הצעה לכל באי הפורום ובני משפחותיהם)

kurush

New member
תלוי למה אתה מייעד אותו

ומה הנסיון שלך בנגינה בקלידים. וכמובן בתקציב. ובעוד מיליון גורמים אחרים. בעקרון סינטים מתחלקים לשלושה גדלים: 61 קלידים (5 אוקטבות), 76 קלידים ו-88 קלידים (8 אוקטבות; גודל של פסנתר). בד"כ למקלדות של 61 קלידים יש קלידי פלסטיק רכים וקטנים, לפסנתרנים מנוסים יהיה קשה להתרגל אליהם. למקלדות 76 יש קלידים חצי שקולים (כלומר כבדים אבל לא כמו של פסנתר) ולמקלדות 88 יש בד"כ קלידים שקולים, כלומר כבדים. מעבר לזה, יש את עניין הסאונדים. כמעט אף סינטי שקיים היום לא מסוגל להוציא סאונד אמין של פסנתר, אלא אם אתה קונה דגם עילית שכולל בתוכו הרחבות וכו'. אני מציע שתפרט קצת יותר לגבי השימוש הצפוי שלך בכלי כדי שאוכל לעזור לך יותר. אתה גם מוזמן לפנות אלי בפרטי או בסיקיו 16353527. שי

MajorWinters

New member
נצל"ש: סקסופון../images/Emo19.gif

בשעה טובה ומוצלחת אני מממש את הבטחותי וחוזר לסקסופון... זה לא כאילו אני לא אמצא לבד, אבל אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעשות כמה Namedropping של רצועות שמכילות סקסופון... ת'נקס

meandmeandme

New member
את בטח כבר מודע לזה אבל כל זאת

יש לפינק פלויד הרבה קטעים נחמדים לסקסופון מדארק סייד וויש, וכמו כן לקינג קירמזון (Starless למשל).

מורנא007

New member
גם לואן דר גרף גנרטור

יש קטעי סקסופון יפים. הקטע האהוב עלי הוא הגנרל בחמ"ל.

CallMeCavanaugh

New member
הגנרל בחמ"ל?

זה לא התחרז במקור, למה להתעקש על חריזה שעושה עוול נוראי כל כך לשם? חוץ מזה, אם אתה רוצה קטעים עם סקסופון, הייתי ממליץ לחפש בז'אנרים אחרים אחרים. בעיקר ג'ז ופיוז'ן. שכחתי איזה מהאחים ברקר הוא הסקסופוניסט. נדמה לי שזה רנדי, אבל כל דבר שלהם יהיה מומלץ בחום.

MajorWinters

New member
ג'ז מן הסתם יהיה התחום העיקרי../images/Emo19.gif

אבל רציתי לדעת על אי אילו רצועות של רוק מתקדם. סתם, כי אני מכיר יותר, למרות שגדלתי בבית של אוהבי ג'ז כך שלהכיר לא תהיה בעיה...

CallMeCavanaugh

New member
אם אתה מחפש סקסופון פרוגרסיבי

אז יש כמובן את קינג קרימזון שהחזיקו סקסופוניסטים רוב הזמן. מבחינת עבודת סקסופון אני ממליץ במיוחד על האלבום Lizard. יש את ואן דר גראאף, שגם להם היה סקסופוניסט קבוע, שגם ניגן בצורה מאוד מיוחדת. מומלץ במיוחד מבחינת סקסופון (ומעוד הרבה בחינות) האלבום H to He Who am the Only One, בו גם מופיע הקיסר בחמ"ל (הוא ממש לא גנרל) שהומלץ מוקדם יותר. בנוסף, גרסת ההופעה החיה של Never Let Go של קאמל היא גם הרבה הרבה (הרבה) יותר טובה מגרסת האלבום, וגם כוללת את מל קולינס מקינג קרימזון, שעושה שם פלאים. למרבה הצער, אני לא מכיר עוד הרבה קטעים שכוללים את הכלי המופלא הזה ברוק המתקדם. אולי בגלל שכמוזיקה שהושפעה מהמוזיקה הקלאסית נטו רוב הלהקות לכיוון כלי נשיפה נפוץ יותר במוזיקה הקלאסית - חליל צד. אם מישהו ימצא לי חצוצרה בפרוג, אני בכלל אשמח, אבל אני לא מפתח ציפיות.

CallMeCavanaugh

New member
התנצלות

אתה בכלל את, לא?
אני מתנצל על ההודעה הכתובה בלשון זכר.

MajorWinters

New member
זה בסדר../images/Emo19.gif

אני הוא אני... מחר אני מקבל את הכלי! מזל טוב לי!

Rubycon

New member
trumpet?

There's brothers Yvon and Alain Guillard, if I'm not mistaked Yvon plays the trumpet and Alain flute and sax. They play (mostly, if not always, together) on many zeuhl albums, among which in Paganotti's bands (Weidorje and Paga) and Sophia and Lydia Domancich's releases.

HelterSkelter1

New member
לי אישית סקסופון עושה רע

בהרבה מן המקרים, אבל אם כבר, נסה את Soft Machine - האלבום השלישי ומעלה כוללים כמה קטעי סקסופון חביבים.

למעלה