סינרל??

אתושקה

New member
סינרל??

הי לכולן.....הייתי בכמה ימי מנוחה....והתרחקתי גם מכאן, ניסיתי לנקות את הראש, לחשוב קדימה, להתחזק לקראת הטיפול הבא... היום חזרתי מאסף הרופא, וקיבלתי מרשם לסינרל, מישהי יודעת להגיד לי מה ההבדל?? איך משתמשים?? מה תופעות הלוואי...?? תודה לכולן וחג שמח (טיםה מאוחר ובכל זאת...) אתי

venus13

New member
על סינרל וצרות אחרות...

אתושקה יקרה, סינרל הינו משאף לאף - בלי זריקות, בלי כאבים, עם קצת תופעות לוואי - לא הרבה יותר גרוע ממה שכולנו כבר חווינו. לפי ההוראות שקיבלת - יש להכניס לנחיר, לסתום את הנחיר השני - ולנשום הכי עמוק שאת יכולה, עד שאת מרגישה שהריאות מתמלאות. להמשיך לנחיר השני - לפי ההוראות. בהתחלה מרגישים לפעמים קצת כאב ראש - זה בדרך כלל עובר תוך מספר דקות. לכן עדיף לעשות את ההסנפה בישיבה בפרטיות. חוץ מזה ייתכנו שינויים במצב הרוח - כאילו שככה מצב הרוח הלאומי והאישי הם בשמיים - כדאי לדעת את זה - כדי להבין מה עובר עליך ולא להיבהל- תכיני גם את בעלך למיקרה הצורך. (כך תוכלי להסביר כל התנהגות חריגה שלך בעת הזו, בלי צורך להתנצל. כדאי להשתדל למען שלום בית לא לנצל את הדבר יתר על המידה. זהו, השד לא נורא כל כך, מנסיון גם תופעות הלוואי מתמתנות עם הזמן וחולפות עם תחילת הזריקות. שיהיה לך בהצלחה ונוס

מרב.

New member
אתושקה

קודם כל- נשאר לי משאף סינרל כמעט מלא מהטיפול האחרון- אשמח מאוד להעניק אותו למישהי שמתחילה אטיפול, בתקווה שיביא לך את אותה הצלחה שהביא לי- במיוחד שטופלתי גם אני באסף הרופא. את מוזמנת ליצור איתי קשר דרך תיבת המסרים (ניקיתי היטב היטב את משגר ההסנפה
) לגבי תופעות הלוואי- רונאל בטיפול הראשון אמר לי- אל תקראי את תופעות הלוואי על העלון, כדי שלא תדעי מה לפתח
מה שאני יכולה לספר זה שבראשון לאהיו כ"כ תופעות לוואי, בשני היו התקפי דיכאון שכמוהם לא נודעו במחוזותינו, אבל הם התמתנו כשהתחלתי להזריק. שכטר הסביר את זה בחוסר של אסטרוגן בגוף שגורם את הדיכאונות הללו. אבל בשורה התחתונה, זכרי שכל אחת מגיבה שונה- ומאוד יכול להיות שלא תסבלי ממנו בכלל- ולכך תשאפי (תרתי משמע
) המון הצלחה- מרב

מיכל ק-ש

New member
סינרל

לדעתי הסינרל מאוד ידידותי לסביבה. הוא חוסך ממך זריקות וזה יתרון גדול, השימוש בו קל וההוראות מפורטות בצורה ברורה בדף המצורף. לגבי תופעות הלוואי - אני יכולה רק לומר מנסיוני האישי: חוץ מתחושת בחילה קלה מאוד שעברה תוך דקות והופיעה רק פעמיים שלוש, לא היה כלום. האחיות ייעצו לי להסניף לאחר ארוחה ויתכן שזה עזר. שווה לנסות. מסניפים לפי הכמות שהרופא רשם לך. בהצלחה.

למעלה