סינרל ומחזור - Never ending story??

לקראת סוף המחזור

הפרוגסטרון אמור לרדת בצורה משמעותית. וכך יודעים שהמחזור הבא בדרך. הבדיקה ביום ה-21 מראה שאכן היה ביוץ, אבל אז הפרוגסטרון עדיין גבוה ואי אפשר להסיק ממנו דבר.

גוליה

New member
../images/Emo51.gif + ../images/Emo53.gif

תודה אני באמת אתקשר לאחות. בנתיים עלתה במוחי הקודח סוגיה נוספת: כל מיני אנשים שבאמת יש להם כוונות טובות ונורא רוצים שהטיפול יצליח נותנים לי כל הזמן עצות ובעיקר מייעצים לי להיעזר ברפואה משלימה ויש באמתחתי מספרי טלפון של רופאים סיניים ,הומופאטים ,נטורופטים ומה לא והאמת אני קצת מתלבטת מצד אחד יש הצלחות ומצד שני אני מפחדת שזה יפריע לטיפול לקראת ההפריה שבכל מקרה אני לא מתכוונת להפסיק או לוותר עליו , רציתי לשאוב קצת מידע מהניסיון שלכן בנות, מה דעתכן? כדאי לשלב בין השניים? מישהי שמעה על ד"ר צבי בן-משה מנתניה?

מרב.

New member
הי ג´וליה,

את הרופא הנ,ל אינני מכירה, אבל לגבי טיפולים אלטרנטיביים: רוב המטפלים האלטרנטיביים לא אוהבים ללכת יד ביד עם ההורמונים החזקים, בעיקר בהפריות, ומבקשים מינימום של 3 חודשים הפסקה, ובדרך כלל 6 חודשים. הסיבה היא שהגוף צריך להתנקות על מנת להגיע לאופטימום, וזה בלתי אפשרי עם כמויות ההורמונים המוזרקות. אני התחלתי את ההזרעה האחרונה בטיפול עם רופא סיני שדיקר אותי, והוא לא היה מאוד מאושר מהנוקשות שלי לא לוותר על הטיפולים. נפגשנו פעמיים-שלוש, אבל הפסקתי כי לא התחברתי אליו. אני יודעת שעוד אחזור לזה, והפעם באמת בהפסקה מלאה. בהצלחה, מרב נ.ב, כדי לשנות את שמך מגוליה לג´וליה, הכנסי לכאן ולחצי את שמך. מצד שמאל למעלה יש לך אפשרות לשינוי הפרטים האישיים- אני לא זוכרת אם משם אפשר לשנות את השם, אבל נדמה לי שכן, ואם לא- פשוט תיכנסי בשם חדש.

GALITDOL

New member
רק ליידע

שאת המסנף יכולה להחליף זריקת דקפפטיל שאין לה תופעות לואי(חוץ מהאי נעימות של ההזרקה - אבל מה זה כבר בשבילנו?) והיא יותר אפקטיבית במיוחד במקרים שיש אלרגיה / האף סתום/מנוזל ..סתם חומר למחשבה..

נועם@בת

New member
גלית, יש כאלה שסובלות מאוד

מתופעות הלואי של הדקפפטיל, לא על כל אחת זה עובד אותו הדבר. נועם

למעלה