סינרל ומחזור - Never ending story??

סינרל ומחזור - Never ending story??

הי בנות, אני מסניפה סינרל כבר 18 יום. 16 ימים הסנפה אחת בבוקר ואחת בערב ואז העלו אותי לשתי הסנפות בבוקר ושתיים בערב (ההורמונים ירדו אך לא מספיק). לפני 10 ימים קיבלתי מחזור והא לא מפסיק !!!!! זה לא שהוא חזק אבל ללכת כל יום עם תחתונית ??????? אני לפני IVF בפעם הראשונה, קצת מפחדת וללא נסיון עבר עם סינרל. שאלתי את האחות ברמב"ם והיא אמרה שהמחזור ממשיך בגלל הסינרל. האם משהי חוותה משהו דומה ? או יודעת מה ה"קטע" פה ?

מרב.

New member
זה נורמלי,

כשאני התחלתי להסניף נאמר לי שהמחזור יגיע במהלך ימי ההסנפה- ואכן הוא הגיע לאחר 10 ימים. לגבי האורך- הוא היה די רגיל. האם מדובר בוסת של ממש שנמשכת 10 ימים, עם דם אדום. או שמדובר בהכתמות בלבד? ותחתונית זה ציוד חובה אצלי- יום יום, לא כזה נורא, ובהחלט שומר את התחתונים נקיות יותר. בהצלחה, מרב

תודה - הכתמות בלבד

המחזור נמשך בצורת הכתמות קלות בלבד. תגידו - אתן תמיד סומכות בעיניים עצומות על הרופא ? אני מטולפת ברמב"ם והקשר הוא בעצם עם האחות בלבד. כמו כן אין רופא אחד שמלווה את הטיפול אלא כל יום מי שנמצא ביחידה. בהתחלה השתגעתי מדאגה כי לא סמכתי על צורת הטיפול הזו. לאחר ששיגעתי את עצמי ואת בעלי החלטנו שלמען המשך חיים שגרתיים ככל האפשר אנחנו פשוט צריכים לסמוך על הצוות ביחידה ולמלא את הוראותיהם. עד היום לא נתנו לי הוראה להתחיל להזריק. ממש אין לי חשק לחזור לשגרת ההזרקות אבל מצד שני אני גם רוצה להתחיל כי זה אומר שהתהליך מתקדם.

יעל@

New member
למאמץ....

אני קצת לא מבינה. אם את בטיפול ל- IVF אז היית אמורה גם להתחיל להזריק... כמו כן מסניפים עד כמעט לפי השאיבה, כדי שלא יקרה ביוץ לפני כן. כמובן שיכולות להיות קצת הפרשות, אבל שווה גם לעדכן את הרופא, במיוחד שזה קצת מטריד אותך בהצלחה, יעל

יעל - עד כמעט לשאיבה .....

אני מאלה שקוראות את המסמך המצורף לתרופות (זה טוב ולא טוב - תמיד מעורר דאגה). רשום שניתן לקחת עד 30 יום רצוף - איך זה מסתדר עם הסנפה עד השאיבה ? עדיין לא התחלתי עם ההזרקה של פיוריגון. מקווה להתחיל ביום שיש הזה.

נועם@בת

New member
לי קרה דבר דומה

קיבלתי זריקת דקהפפטיל ארוך בתחילת הוסת. הוסת נגמרה וכמה ימים אחרי כן שוב התחיל דימום. הייתי די היסטרית, אבל הרופא הסביר לי שזאת תגובה לדיכוי. והדימום יפסק ברגע שרמת הE2 תעלה לי זה היה בעיה בגלל שאני שומרת נידה, אבל הסתדרנו בסוף. נועם

../images/Emo32.gif נועם, היה דיון ארוך בקשר

לעניין הנידה והשפעות הדקא...(בעיקר ביני לבין באאבו, לפני כמה ימים) מקווה שקראת.

אושרת@@

New member
האחות ברמב"ם נתנה לך את התשובה

כשמקבלים תרופות לדיכוי הביוץ מופיע לעתים דימום קל וכשמתחילים לקבל זריקות פרגונול וכד´ זה אמור להפסיק. שיהיה לך טיפול קל... אוראושר

אפרת**

New member
לי היו קצת הכתמות

במהלך הדקא. אני קיבלתי דקא קצר. אמנם לא לקחתי סינרל אלא דיפרלין אבל זה כנראה מאפיין של המדכאים האילו.
אפרת.

אפרת**

New member
ועוד משהו.

אם הדיכוי לא מספיק חזר תחת הסינרל - שלא תהיה פעם הבאה... אבל אם תהיה אולי יציעו לקחת משהו אחר שיותר מתאים לתגובות של הגוף שלך.

יש לי היסטוריה של נזלת אלרגית אולי

בגלל זה ההשפעה חלשה יותר. ד"ר ארליך אמר לי שניתן לקבל במקום ההסנפה זריקות אבל העדפתי לנסות הסנפה כי כבר נמאס לי מאוד מאוד מהזריקות !!!! תודה - בנות - הפורום הזה פשוט מקסים. אמנם אני יותר קוראת מאשר משתתתפת, אבל עם הזמן מקווה שאשתפר בתגובותי.

אפרת**

New member
גם לי מידי פעם יש נזלות אלרגיות

אבל בלי קשר אני לכתחילה הלכתי ישר לכיוון ההזרקות. נכון - זה לא כיף במיוחד. ולפעמים אפילו בלשון המעטה. אבל יכול להיות שלפעמים עדיף. בפעם הזאת תוך 13 ימים היה דיכוי יפה והתחלתי עם המנוגון והגונל. הרופאה שלי אומרת שהדיכוי משפיע טוב יותר בבקר. יש כאלה שאומרים שזה באמת ככה ויש כאלה שלא מאמינים בזה. כל רופא והשיטות שלו
אז יצא שהזרקתי את הדקא בבקר וההורמונים בערב.. כל היום סביב מזרקים.. לא משעמם

דיכאון-עדיין אין תגובה טובה מהסינרל

אני קצת בדיכאון. בדיקת דם מהבוקר עדיין מראה על ערכים גבוהים להתחלת טיפול (לטענת האחות). אני מסניפה כבר 20 יום ובשבוע האחרון 4 הספנות (2 בוקר 2 ערב) והתשובה הראתה E2=229 PROGES.=4 LH=4.9 ברמב"ם מתקעשים להמשיך עם הסינרל וטוענים שהערכים צריכים להיות נמוכים יותר. לאחר תזכורת שלי שיש לי היסטוריה של נזלת אלרגית אמרו לי שאם ביום ב´ הבדיקות לא יהיו טובות יותר נעבור להזרקה. בנות אתן בטוח יודעות - לאיזה ערכים צריכים ההורמונים לרדת ? כמה ימים רצוף מותר להסניף ? אוף, איזו שבת מגעילה..... ומחר עוד יש לי מפגש ענק עם כל הצד של בעלי (שלא יודע דבר...)

גוליה

New member
סינרל

סליחה שאני נדחפת- אני כותבת חדשה בפורום אבל עוקבת כבר במה חודשים - גם אני עכשיו בטיפול IVF ראשון ואני כבר מסניפה 10 ימים - דיי סיוט הייתי אומרת במיוחד שעכשיו אני גם חולה בשפעת קלה ויש לי קצת נזלת - העניין הוא שאני בכלל לא רואה את המחזור באופק למרות שהאחות אמרה לי שהיה ביוץ רציתי לשאול אם מישהי יודעת אם זה נורמלי והאם יכול להיות מצב שאני לא אקבל מחזור ואיך זה משפיע על הטיפול ? בהזדמנות זו אני חייבת להגיד שזה פורום מבורך והרבה יותר קל לי להתמודד עם הטיפולים מאז שגיליתי את הפורום הזה . תודה לכולכן והלוואי שלכולנו יגיע ההריון המיוחל בהקדם.

אפרת**

New member
גוליה

אני מבינה מהדברים שהתחלת להסניף ביום ה- 21. בפעם הקודמת (לא הנוכחית) עשיתי פרוטוקול כזה. בכל אופן המחזור יכול לאחר בגלל הדיכוי וגם יכול להתמשך קצת כשהוא מגיע. זה תופעות ידועות. אל תדאגי. בכל אופן אם את ממש רוצה להיות סגורה שהמחזור בדרך את יכולה לעשות בדיקת דם וממנה אפשר לוודא שדימום (ובלשוננו כאן בפורום המכשפה האדומה
) אכן אכן בדרך. המון הצלחה
אפרת.

גוליה

New member
עשיתי בדיקת דם ביום ה-21

ולפי בדיקה זו האחות אמרה שהיה ביוץ - את מתכוונת לבדיקה זו?

אפרת**

New member
לא חושבת שזה זה.

יכול להיות שבודקים את אותם הפרמטרים של E-2 ופרוגסטרון. (לדעתי הערכים אמורים לרדת מאילו שמתקבלים ביום ה-21. אבל אני לא סגורה על זה.) אם עושים את הבדיקה הזאת נניח ביום ה- 28 או 29 או אפילו אחרי אפשר ללמד מזה האם הדימום בדרך. תבררי אצל האחות, אני בטוחה שאם תבואי אליה ותגידי לה שאת מרגישה שהדימום לא בדרך היא תדע על איזה בדיקה מדובר. לי עשו בדיקה כזאת כי ביום ה- 31 כי לא הגיע לי מחזור וביקשתי שיעשו.

למעלה