סינרגיה?!@##$@%^$%^%$&

סינרגיה?!@##$@%^$%^%$&

אייייכ הם סתם וואנבי מטאל כבד וקשוח ולא יוצא להם כלום חוץ משירי אימו!@!@# הם צריכים להפסיק אחרת הם ייסיימו כמו בריטני!

li gueta89

New member
וואי וואי

מה יהיה אתכם עזבו תלהקה כבר!!!! מה אכפת לכם מה הם עושים אם לא נוח לכם לשמוע אז אל תשמעו! אנשים אחרים אוהבים לשמוע אותם,אוהבים ללכת להופעות שלהם ונהנים מכל רגע! גם אם הם וואנבי מטאל כבד(לא יודעת איך הגעת לזה) הם מצליחים!!! אנשים שומעים אותם והם בחרו בהם ל להקת השנה! ואני גם לא יודעת איך הגעת לבריטני איפה פה הקשר?? קיצר בנאדם אם סינרגיה לא בא לך טוב שמע מה שבא לך לא חייב להגיב על דבר זה סתם שטותי!

עזבו מתוקיס

הוא סתם רוצה לעשות קצת רעש. הוא יודע שהוא יבוא לפה וכולם יתנפלו עליו, ריצינו אותו. נסיים את זה פה, חבל על המאמץ
לא אוהב? שיבושם לו.

timon12

New member
את וואנאביז../images/Emo11.gif

אם כבר MCR הם חבורה של אימואים מכוערים שמשחקים אותה כמו לא יודע מה.. גם כן. סינרגיה זו איכות.

3has3

New member
../images/Emo6.gif

מי שמדבר. MCR בדיחת השנה (אתה אמרת, אני מחזירה) *סליחה לכל הנגפעים כולל אחותי
*

ענברוו

New member
תקשיב חמודייי...

אולי לא ראית את הטקס ועם כןן אז בוא אני יזכיר לך משהוו סינרגיה הם ל-ה-ק-ת ה-ש-נ-ה !!! ויש להם תשירים הכיי יפיםם!!! ואיזה וואנבי מטאלכבד וקשוח חח מה הקשרר בכלל.. ועוד יותר מה הקשר בריטני חחח קיצר לך תעשה רוח על הגיים בויז.. בה ביי שבת שילוםםםם

חה - חה - חה !

מצחיק/ה , XD יסיימו כמו בריטני !? XD בריטני הייתה מתה להגיע לקצה הרמה שלהם .. XD

loolilo

New member
../images/Emo6.gif

מה יסיימו כמו בריטני? בהיריון? מה אתה רוצה..
חחח מה מטאל? אתה יודע מה זה בכלל? ופ'סדר, אימו.. לך תשמע פאניק אט דה דיסקו.

3has3

New member
איזה מחמאה הבאת לה../images/Emo6.gif

זה אפילו לא רבע ממה שהיא

למעלה