סינרגיה

סינטטית

New member
אי אפשר לבחור

השירים מדהימים... ובאמת שהתחלתי לאהוב אותם בזכות המוזיקה. אבל הם עצמם מקסימים, וזה מוסיף, המוןןןןןןן!!! כאילו, לא הייתי באה לכ"כ הרבה הופעות אם הם לא היו כאלה....

מממ..../images/Emo26.gif

השירים
דפנטלי השירים!!!! אבל זה בגלל שאני לא ממש מכירה את הלהקה עצמה ... אבל שאני אבוא להופעה הבאה בבארבי אז אני אכיר =]]

אני חושבת שאחד משלים את השני!!

ואחד גורר את השני... אם השירים לא היו יפים..אף אחד לא היה מתאמץ להכיר את הלהקהה ואם חברי הלקה לא היו כל כך נחמדים, כל בני הנוער שמקשיבים לשירים שלהם היו שוללים אותם בתור להקה!! ככה שאין בחירהה...אני אישית מעריצה אותם בתור אומנים יוצרים וגם בתור אישיות!

yaeli87

New member
וואו...

בהתחלה ברור שזו המוזיקה שעושה אותם... אבל אחרי שבאים להופעות ומגלים מי הם הלהקה באמת אז דפנטלי הלהקה...ודפנטלי השירים..קיצר שניהם... או יותר נכון- מה שאור אמרה..חחחח

השירים המילים

וכמובן הלחנים! המדהימים, הקול המיוחד של הופמן ושל גפן! הביוט האדיר של עירון! הלידים של בנואה, והמקצבים המתוחכמים של אורי רז, למרות שיש מתופף חדש הוא הראשון שהתחיל עם זה... קיצר הכל ביחד זה סינרגיה (תרתי משמע)

המממ

אני התחלתי לאהוב אותם בגלל המוזיקה אחלה מוזקיה באמת יכולה לחרוש על השירים בלי סוף אבל הלהקה זה גם חלק הם אחלה אנשים הם מדהימים..אין חולה עליהם..זה גם חלק גדול מהאהבה שלי אליהם..אין אפשרות להחליט.. כי תכלס השירים אומרים על הלהקה הרבה לא? איך היינו יודעים על החברה המעפנה שהיתה להופמןאם זה לא בשביל "מגיע לי אותי"?
סתם אי אפשר להחליטט אני אוהבתם את כווווווווולםם כל חלק בהם
מיה

Gefi Giraf

New member
מצחיקולה

החברה המעפנה שהיתה להופמן זה מ"כל הזבל". רק תהיי קצת בקיאה בדברים לפני שאת מברברת עליהם :)

Gefi Giraf

New member
זה סיבה לא להרוג אותה?

נהפוכו... לפני שהיא תתפוס ותק ואז יכעסו עלי שהרגתי ותיקה

אני הפוך...

אמ... אוקי אם להודות באמת... כדם כל התלהבתי מהופמן... רק אחר כך גיליתי שהשירים שלהם גם יפים... (שיטחית שכמוני!)

לא הכרתי אותו...

סתם ראיתי אותו בקליפ בערוץ 24 וחשבתי לעצמי... "איזה תחת אגדי! והשיער.... גררררר בדיוק הטעם שלי" ואז התחלתי לורר על הלהקה והתאהבתי גם בשירים!

למעלה