סינסטרי

Double Oxygen

New member
סינסטרי

בוקר טוב,

מעניין אותי לבחון קשר שיש לי עם חברה. אני מתכוונת לקשר ידידותי בלבד,ממש לא רומנטי ובכל זאת רציתי לבדוק אם אפשר לראות בדרך מסוימת המשכיות לקשר,קשר שיהפוך עם הזמן לעמוק וכזה שיהיה משמעותי לשנים ארוכות. אני כן מזהה בבחורה הזו מה שאני צריכה לעצמי בתור חברה ובכלת זאת אני מרגישה גם סוג של חסימה איתה. שאין לנו את היכולת באמת להשתפך על נושאים מסוימים. אולי כי עדיין אין לנו מספיק אמון אחת בשנייה.
לצערי,אין לי את שעת הלידה שלה אבל בהסתכלות על הכוכבים האישיים והאיטיים ראיתי כמה דברים שמשכו את תשומת ליבי.

צמידות ונוס-סאטורן. הונוס שלי והסאטורן שלה.
מולות מארס בצמידות לסאטורן-כירון. המארס בצמידות לסאטורן שלי והכירון שלה.

צמידות ונוס סטורן בהחלט כזו

נתינה רגשית הופכת להתנייה של כתף קרה ברגע שהיא יוצאת החוצה. שווה לפתוח את זה ולדבר איתה, ולנסות להבין מה את מהווה עבורה ומה היא מרגישה כשאת מתחילה לתת מעצמך. לדעתי יש פה שאלה עמוק יותר - של אמון. שווה לבדוק איתה לעומק.

Double Oxygen

New member
נשמע מדויק לגמרי

חשבתי על זה גם. אני אעלה את זה בפעם הבאה שאפגש איתה.
תודה לך על התגובה. חשוב לי מאוד.

בכיף.

החשוב הוא לא לקחת שום דבר כמובן מאליו, אלא להיפך: להשתמש באסטרולוגיה גם ככלי לשינוי מצבים. מי אמר שסטורן עושה רק צרות? צמידות ונוס סטורן יכולה להיות גם מפתח ליחסים רציניים ועמוקים, אם המלה 'מחוייבות' מופיעה במקום הראשון מבחינת סדר העדיפויות המשותף, ואם נותנים למלה 'אמון' מקום משמעותי ביחסים.

ואחרי שתדברי איתה ותנסו לפתוח דברים לעומק, דבל - נסי להתבונן במפת הלידה שלך ולהבין למה את מושכת לחייך אנשים שהדיאלוג שלך איתם הוא ונוסיאני-סטורני. שווה להתבונן לעומק כדי להבין מה הדיאלוג הדיאלוג בין השנים האלה במפת הלידה שלך..

יומקסים!

יאיר

למעלה