סינסטרי

holy avocado

New member
סינסטרי

שלום, כיוון שאני עוד לא יודעת לנתח סינסטרי, אשמח לעזרתכם.. זו מפה שלי ושל מישהו שהכרתי (הוא החיצוני), יש בינינו משהו מגניב וקצת מלחיץ ומוזר, ואני לא בטוחה מה אני רוצה לעשות עם הקשר הזה.. בבקשה שתפו אותי בדעתכם :) תודה רבה

יש פה משיכה חזקה בגלל פלוטו וונוס פעמיים

אבל הסינסטרי הזה מאוד לא ברור ובלי מעלות. האם יש לך שעת לידה מדויקת שלו? אם כן, נסי לעשות קומפוזיט - זו שיטה אמינה יותר - לדעתי - ומראה את הדינמיקה האמיתית בקשר.

holy avocado

New member
היי יאיר

ראיתי שיש הרבה אפשרויות לקומפוזיט, אני מקווה שזה סוג המפה הרצוי.. תודה :)

הממ..

ובכן, פה אפשר לראות בבירור יתר את המשיכה החזקה של הצלע הנשית בסיפור מצד אחד כשונוס צמודה לפלוטו, ומצד שני - כתף קרה שונוס מקבלת באופן רגשי כלשהו. משיכה לעומת אכזבה ודחייה? אם נסתכל מה מרס, האבוקדו הקדוש עושה כאן, נבין שהוא כמייצג הדמות הגברית צמוד לכוכב אורנוס, צמידות שמראה על ריחוק מסויים בניגוד למשיכה שחשה ונוס.. מפה מעניינת ובה שתי גישות שונות של שתי הצלעות הקלאסיות. אבל אולי מישהו כאן חושב אחרת..

holy avocado

New member
וואו... מעניין

אוהבת מאוד את הפירוש. אגב, גם ונוס צמודה לסטורן היא קרירה למדי.. לא? תודה רבה

הממ.. בין הפטיש לסדן, פחות או יותר

בין התשוקה של פלוטו לרציו הביקורתי של סטורן - ממש בין שניהם היא נמצאת, ונוס שלנו. מוכרות לך התחושות האלה? מה גם שמרס שלנו עטוף האורנוס, לא הכי נגיש בעולם כשמתחשק לו..

גאלה8

New member
אבוקדו הי

(אני ארה מהפורום של מגי) נראה שיש בינכם משיכה מאוד חזקה אבל יחד עם זאת מאבקי כוח סמויים לא ברור לשנכם אם אתם אויבים או חברים מה שבטוח זה שאין לעולם אדישות בקשר הזה האם זה קשר שמסיבה כלשהי הוא בהסתר?

holy avocado

New member
היי

מצטערת שלקח לי זמן לענות, נראה שקצת הסתבכתי עם זה
כן, יש בינינו מאבקי כוח, וזה מאוד מורגש מהרגע שהכרנו.. אבל גם משיכה חזקה והמון עניין אחד בשני, תקשורת כיפית, ואני אפילו מרגישה השראה מבחינה יצירתית בזכותו, שזה ממש נחמד. הקשר לא בהסתר במכוון, אבל מצד שני, אני לא רואה סיבה לספר עליו למישהו, כך שאולי בעצם כן. יאיר, זה די נכון.. אני באמת עוברת למוד סטורני כל פעם שאני חושבת עליו, מין משהו רציני ומנותק לחלוטין מרגשות. מוזר
תודה לשניכם והמשך שבוע טוב

למעלה