סינכרון תאומים

סינכרון תאומים

רציתי לדעת האם אני הפראיירית היחידה שהתאומות שלה לא מסונכרנות? :)

כשהיו תינוקות ממש הייתי מעירה לאכול יחד ובדרכ ישנו יחד.
עכשיו בנות חמישה חודשים לכל אחת קצב ודרישות משלה. כואב לי הלב להעיר אחת שבדיוק נרדמה בגלל שאחותה רעבה ולהפך. אחת יותר ישנונית ואחת מחזיקה הרבה.
יוצא שכל היום אני או מרדימה או מכינה בקבוק (אוכלות לבד) או מעסיקה ומפעילה.
ובלילה הן קמות פעם אחת לפעמיים פעמיים אבל לא יחד אז יוצא שאני קמה 5-6 פעמים בלילה כולל למוצץ! (או לבן ה 3)
בקיצור - איך מסתדרים??!
כבר די השלמתי עם זה שאני בבית בשבילהן ואני צריכה לתת לכל אחת את מה שהיא צריכה בזמנים שלה ולא לתכנת אותה אבל יוצא מצב שאין לי זמן לי לבית וכו' אולי אני טועה.

אשמח לתובנות מבעלות נסיון..
תודה

לא את לא היחידה..

גם אצלי ישנו בתורות.. כנראה שהם רצו זמן לבד עם אמא

גם לי הייתה תקופה שלא ממש היה זמן לעניני הבית.
התובנה היחידה שיש לי זה שזה עובר (היום הם בני שנה וחצי)
הבית לא בורח.. אם יש לך אפשרות לאיזושהי עזרה (לי בזמנו כל מי שבא מהמשפחה שטף כלים\תלה כביסה\קיפל כביסה וכדו')

לא פראיירית ולא יחידה

כמו בכל דבר אחר בהורות (ואולי בכלל בחיים), הכל שאלה של אפשרויות והחלטות. ברור שיותר נוח לסנכרן ביניהם ואף אחד לא יגיד לך שזה יזיק להם אם תחליטי לסנכרן. זה בסדר כך או כך. גם אנחנו בחרנו שלא לסנכרן וכל אחת קיבלה את מה שהיתה צריכה בזמן שדרשה, עד שלא יכולנו יותר וגמלנו אותן מאוכל בלילה. אבל אם זה מקשה עלייך מדי את יכולה לשנות את זה כבר עכשיו.

גם אצלי ככה כל אחד בקצב שלו

בהתחלה מאוד התבאסתי, אבל אחכ הפנמתי שתכלס כל ילד שונה ויש לו את האופי והרצון שלו, אז זה די הגיוני. מה שכן זה מתיש מאוד. הם תמיד ישנים אצלי בנפרד ושעות שונות.

למעלה