סינכרון פוקט PC

סינכרון פוקט PC

חבר'ה ערב טוב! יש לי בעיה שנורא מציקה ומעצבנת. איך מסנכרנים את הפוקט PC עם ה- OUTLOOK במלי שהמידע (אנשי קשר...) בפוקט ישתנה אלא רק ב-OUTLOOK??? יש לי פוקט FUJITSU N560 וסלולרי NOKIA 6131... הבעיה נוצרה כאשר בכל אחד מהם מנוהלים אנשי הקשר בקבוצות שונות לפי צרכים שונים ובכל פעם כאשר אני מסנכרן אחד מהם כל ה-OUTLOOK מתחרבש ובעיקבותיו כל הסינכרונים וכל אנשי הקשר בשני המכשירים... בסופו של דבר היתי רוצה להחזיק שתי רשימות סינכרון שונות (אחת של הפוקט PC והשניה של הסלולרי) ובמידת הרצון להעביר תכנים (לפי בחירה אישית) מרשימה אחת לשניה ואז לסנכרן את המכשיר הרצוי. תודה, מיקי. נואש...

mamonako

New member
שחק עם תוכנת הסינכרון

אאל"ט קיימת אפשרות להגדיר זאת.

BravoMan

Active member
אכן אין אופציה לרשימות סנכרון

לפחות בACTIVESYNC (לא מכיר תוכנה של נוקיה) אבל אפשרות אחת היא להחזיק שני פרופילים שונים בOUTLOOK ולסנכרן כל מכשיר מול פרופיל אחר. ליצירת פרופיל יש לגשת ל"לוח בקרה"->דואר. (בPC)

o r u s h

New member
למיטב זכרוני יש

למיטב ידיעתי ישנה אפשרות בתוכנה שמותקנת על ה PC בתוך אפשרויות להגדיר איזה מכשיר מסתנכרן ומקבל את המידע, ואיזה מעביר ונשאר עם המידע כמו שהוא.

o r u s h

New member
ייתכן

ייתכן ואני טועה, מה שבטוח שבסנכרון הראשון של המכשיר עם ה PC בוודאי ניתן להגדיר! ככל שזכור לי ניתן להגדיר גם אחר כך.

YosMan1

New member
באקטיבסינק 4 ומעלה אי אפשר להגדיר

כיווני סנכרון, עד ה 3.8 אפשר היה. בסנכרון של הנוקיה אפשר להגדיר תקיה אחרת כתקית הסנכרון באטלוק וככה להחזיק 2 תקיות באוטלוק אחת לסנכרון עם ה PDA ואחת לסנכרון עם הנוקיה. אני עובד ככה וזה מתפקד מצוין.

למעלה