סינכרון וכיבוי IPAQ 6915

iporat

New member
סינכרון וכיבוי IPAQ 6915

שלום אתמול קיבלתי את המכשיר ויש לי 2 בעיות: 1. המכשיר מבצע סינכרון רק לפתקים במחשב ולא לאנשי קשר. הוא מציין שבוצע סינכרון ובפועל לא עברו אנשי הקשר מהמחשב לIPAQ. 2. כאשר אני מכבה את המכשיר נורית ירוקה ממשיכה לרצד וכן הטלפון מקבל שיחות איך סוגרים את המכשיר טוטאלית שלא יכנסו שיחות? אילן

AYELET1

New member
שרשר בבקשה את שאלותיך וקרא את תקנון הפורום!

יתכן שהושבת המכשיר על הקונקטור תטעין (כל הסיכויים שהיא תטעין) אבל מכיוון שהעריסה איננה מיועדת לו, הוא "עומד באויר" ודבר זה זה עלול לפגוע בקונקטור

iporat

New member
תודה לך על התשובות יש לי עוד שאלה

לגבי הסינכרון וידיאתי שמסומן נושא אנשי קשר ולוח שנה. אני מכיר את נושא הסינכרון כי היה לי IPAQ 2790 . הפתקים עוברים. הוא רושם שביצע סינכרון של אנשי קשר ולוח שנה ובפועל לא עובר כלום. מס' שאלות נוספות: 1. האם אוכל לקחת את כבל המתח של 2790 לחבר לו את המתאם והשתמש בו ככבל טעינה ל- 6915? 2, בלוח מקשים איך עוברים לעברית מאנגלית (התקנתי עברית PDAC)? .3. האם יש מקום ממולץ שיבצע הדבקת אותיות עברית על המקלדת של 6915? תודה מראש אילן

AYELET1

New member
1. כן

2. גש להתחל --> תוכניות --> הגדרת שפה -- > מקלדת חומרה --> התאמה אישית לחן במקלדת הוירטואלית שמןופיעה שם על "החלפת שפה". לחץ בו זמנית על מקש FUN כחות ועל מקש רווח. הרפה מהם. לחץ על האישורים הדרושים. המכשיר יבצע SR ולאחריו תוכל להחליף בעזרת לחיצה בו זמנית על המקש הכחול + מקש רווח בין השפות לגבי אנשי קשר - חפש באאוטלוק יש לך לדעתי פרופיל נוסף ביומן אליו סתנכרנים אנשי הקשר

iporat

New member
תודה לך לא ברור לי במקשים איזה זה מקש FUN

האם חובה את מקש FUN או אפשר אחד אחר? נושא הסינכרון עדין לא פועל בדקתי את מה שכתבת ויש רק קבוצת אנשי קשר אחת. מה עושים? אילן

AYELET1

New member
אפשר מקש אחר אבל לא את כולם

זה הכחול מצוי בד"כ מצד שמאל למטה. זה המקש עליו אתה לוחץ כדי להגיע לספרות אאל"ט תחפש באאוטלוק עצמו אם יש לך יותר מקבוצה אחת של אנשי קשר

AYELET1

New member
לגבי מקש ה-FUN- נסה

הטעות הזו הפיכה ותמיד אפשר למפות מקש אחר

מר ON

New member
3. אשמח לשמוע איפה אתה מדביק אותיות בעברית.

חיפשתי לקנות מדבקות (גם ב - 2 חנויות ארטא) ולעשות זאת לבדי אבל לא מצאתי.

AYELET1

New member
שלום אילן

אתה צודק... התורן התרשל והוא יוענש קשות על כך... סתם ככה ביום ששי אחה"צ להתפרפר במקום לחכות ולצפות ליד המחשב לשאלותין של אילן
ולשאלותיך: 1. בדוק בחלון האקטיב סינק במחשב השולחני אם אנשי הקשר מסומנים. 2. באפליקצציית הטלפון או דרך הגדרות (לא זוכרת איך זה במכשיר שלך) ניתן להפוך טלפון ל-OFF או מצב טיסה. ואז מכבים כרגיל את המכשיר

מר ON

New member
2) בשורה של iPAQ Wireless תלחץ

על האייקון של טלפון לכיבוי/הדלקה. כך תוכל לכבות את הטלפון ולא לקבל שיחות.

למעלה