סינכרון דל אם המחשב..

עמילני

New member
סינכרון דל אם המחשב..

היי לכולם! עשיתי מה שנאמר עברתי על כל פרט קטן ועדיין אני לא מצליח לסנכרן את הX30 שלי אם המחשב בבלו טות'..יש למישהו רעיון מה שכחתי? הם מזהים אחד את השני, אבל הם לא מסתנכרים בשלב שבו צריך להחליף ססמאות.. בטוח יש איזה משהו קטן ושטותי, אבל מה? אני ממש יודה לכם על העזרה..

עמילני

New member
צריך קשרים בשביל להצטרף לפורום אני

מבין...אתם לא חייבים לי שום דבר אבל, אולי בכל זאת?

mikeoreli

New member
תראה...

לא הרבה אנשים מסנכרנים את המכשיר שלהם דרך שן-כחולה. היות וזה פורום ולא להרבה לאנשים יש את הידע אני ממליץ להמתין איזה יום למרות הלחץ.

לא יודע אם זאת הסיבה

גם אני חדש לגמרי בעסקי ה Dell ועסקי ה BlueTooth , אבל נראה לי שבכל פעם ששני מכשירי BlueTooth מנסים ליצור קשר ראשוני והחלפת ססמאות זה משגע אותם לגמרי אם דלוק עוד מכשיר BlueTooth, אם יש לך עוד מכשיר BlueTooth (סלולרי, עכבר ומקלדת אלחוטיים אם הם עובדים ב BlueTooth , אזניית BlueTooth וכולי) תנסה לכבות אותם או לכבות להם את ה BlueTooth ולנסות שוב לקשר בין המחשב לפוקט (וכמובן שאם נוספו בנתיים הגדרות של אחד אצל השני לזרוק אותם). בהצלחה

AYELET1

New member
אצלי הפאלם פתוח על BT ולמרות

זה אני מצליחה לסנכרן את הפוקט בדרך זו עמילני התוכל לאמר על מה עברת? מאיזה מאמר לקחת את ההוראות (תן לינק) ומלבד זאת, כדאי לחכות בסבלנות. לפעמים מי שיודע טרם נכנס לפורום (כפי שציין מייק)

עמילני

New member
האמת ניא שכאן לא מצאתי את ההוראות

אבל קראתי את את ספר של הפוקט קראתי את ההוראות של השן הכחולה וביטלתי כל מכשיר אחר שעובד בשן כחולה..אין לי מושג מה קורה פה..מוזר..כי לפני הפירמוט של המחשב אני הצלחתי לסנכרן ועשיתי בדיוק מה שעשיתי אז..

raananta

New member
האם הגדרת COM זהה ל-AS ולחיבור

BT הסריאלי? 1. קליק ימני על אייקון ה-BT וגש ל-Advanced Configuration 2. תחת הטאב Local services זהה את Bluetooth Serial Port וראה איזה COM הוקצה לו. חשוב מאוד!!! זכור איזה מספר COM מוגדר. 3. גש ל-AS (אקטיב סינק) 4. תפריט "File" ובחר ב-Connection settings 5. סמן את תיבת הסימון הראשונה "Allow serial Cable or Infrared Connection to this com port" 6. בחר את אותו ה-COM שמוגדר בשלב 2. נסה לבצע סנכרון בשנית. בהצלחה. ואגב, לא צריכים קשרים בכדי להכנס לפורום. הפורום פתוח לכולם לעיתים יש צורך להעזר בסבלנות.

עמילני

New member
קודם כל המון תודה! אתם נפלאים..

הצחתי לסנכרן את האקטיב סינכ, אבל...הבנתי שאני יכול גם לגלוש ברשת דרך הפוקט באמצעות השן הכחולה..ניסיתי לעשות את זה אבל לא הצלחתי בפוקט נכנסתי לתפריט תתחבר לרשת באמצעת הפי סי והוא לא הצליח להתחבר, מה לא עשיתי נכון?

עמילני

New member
זהוא שניסתי אבל..

הוא מזהה את הפי סי אבל הוא לא מאפשר את ההתחברות לרשת..יש לכם רעיון?

raananta

New member
מה זאת אומרת "לא מאפשר"?

דורש סיסמה? הודעת שגיאה? תתאר בדיוק את התקלה.

עמילני

New member
הודעת שגיאה..

הבקשה לשירת לא זמינה בבקשה תתודא כי השירות במצב מוכן או שתבחר אחר להמשך...זה מה שזה אומר בתרגום חופשי בגלל זה זה מוזר לי..

raananta

New member
תוכל בבקשה לפרט שלב שלב מה אתה עושה

האם אתה הדרייבר של ה-BT בו ה-PC משתמש הוא הדרייבר שהגיע עם הדונגל או הדרייבר של SP2? אני חוויתי לאחרונה בעיה עם הדרייברים של ווינדןס שהשתלטו על הדרייברים המקוריים ולא נתנו לי להתחבר כראוי. לבסוף ניצחתי!

עמילני

New member
בפוקט ביקשתי להצטרף ל..

רשת מקומית כמו שנרשם בהודעות הקודמות הפוקט זיהה את המחשב שלי אבל אז הופיע הודעת שגיאה..והדרייברים של השן הכחולה הם הדרייברים שקיבלתי אם החומרה..

raananta

New member
קשה לי לשים את האצבע על הבעיה

אבל בכל מקרה אם הצלחת לסנכרן דרך BT אזי ישנה אפשרות לגשלוש בזמן הסינכרון. גש ב-AS לאפשרויות, ושם תחת טאב ה-RULES יש לשנות את הגדרות ה-PASS THROUGH ל-To The internet. לאחר מכן תוכל לגלוש כאשר אתה מחובר דרך ה-AS.

עמילני

New member
זה ממש מוזר..

סבבה הצלחתי להתחבר לאינטרנרנט באמצעות שינוי הסטטוס לאינטרנט ולא עבודה..אבל זה ממש לא הגיוני, הריי זה אמור כן להסתנכרן אם המחשב בבלוטת' ולהתחבר לVPN אין לי מושג מה קורה כאן..

עמילני

New member
זהוא שאת זה ניסיתי..

ואני גולש ברשת דרך האקטיב סינכ אבל למה אני לא מצליח להתחבר לאופציות אחרות בסנכרון? VPN החלפת קבצים וכאלה.. אה! ולמה הוא לא טוען את התמונות באתרים? אני גולש באקפלורר שבא כברירת מוחדל.. אוף אני מתחיל להתייאש..זה לא פייר אולי אני אקח אותו לפסיכיאטר אולי ככה הוא יתפקד..

למעלה