סיני

yonisherman

New member
סיני

טוב חברה אני עוזב בעוד כ10 דקות לסיני ורציתי להגיד להתראות לכל באי הפורום. נתראה בתחלית השנה בסמינר עם המון תמונות...

אירלנד--- ../images/Emo124.gifהיר קָמְס יאיא

היהיהי אתה לסיני היבש והחם
ואני לדבלין אירלנד הגשומה והירוקה
... טוב היום זה סופי לחלוטין (יש כרטיס)-- ביום רביעי ה18 לאוגוסט יאיא טס לאירלנד
... וזה ליוני ליאורה ואיילה שצחקו עליי שאני נשאר בארץ... היהיהי- תשירו עכשיו מי טס לחו"ל הקיץ... מקווה שאתם נהנים איפה שלא תהיו, וגם כל שאר האנשים שטסו\טסים לחו"ל הקייץ... ולכל מי שלא, שגם לכם יהיה סוף קיץ נפלא ומלא הרפתקאות וחוויות בארצנו הקטנה
... המון אהבה לכולם,

Daphi

New member
this is from Leora...

Hey YaYa!!! i am very happy to hear that u are going to Ireland, drink lots of Guiness and have a great time. And remember to talk about Zionism. Love Leora and Daphi who is typing.

רינסי

New member
גם אני...../images/Emo57.gif

היי ח'בריס! אני מצטרפת לכל אלה שנוסעים... אני (כנראה) נוסעת לסיני ביום שלישי (בתקווה שזה יקרה)
!! ולאחר מכן ישר לפולין (יערה ונועה אני כל כך מתרגשת!)... קיצור, שיהיה לכולם אחלה בחלה והמשך קיץ מדהים! --נתראה בתחילת שנה הבאה! אוהבת המון, רינה! נ.ב- כל מי שרוצה לנסוע לסיני מוזמן, הכיף עליי!!

רינססססססס

אז את נוטשת אותנו??? סתםםםם יופי שיצא לך לנסוע בסוף... אני ממש שמח בשבילך... תהני, תעשי חיים... ואם יש הזדמנות...
באהבה רבה... סוס

למעלה