סיני בקיץ ? כן או לא ?

ronibb

New member
סיני בקיץ ? כן או לא ?

אני מכור סיני ותיק ועדיין מתלבט אם לחזןר לסיני הקיץ. לא נסעתי מאז הפיגוע. מה דעתכם ?

sela v

New member
הכוונה שלי

אם כל הזמן תהיה בפחד ואתה נוסע לנופש אז כדאי לא לסע.

הכונה שלי

אתה תגיע לגבול תראה שהכל אותו דבר המצרים אנטיפטים בגבול כרגיל והבדואים שמחים כרגיל ותהנה מאד.

muga

New member
לדעתי, דווקא כן

אני הייתי בפסח. היה נעים, שום אווירת פחד, חשש. נהננו מכל רגע. הבעיה עם הקיץ היא שעמוס. אבל תמיד אפשר למצוא מקומות ריקים יותר (אם זה מה שמחפשים כמובן).

חי בר

New member
מאיזה בחינה אתה מתלבט?

בטיחות? צפיפות? חום? לשאלה הראשונה קשה לענות. המטה ללוחמה בטרור- או איך שלא קוראים להם- ממליצים כבר די הרבה זמן לא לנסוע לשם בין אם זה התראה כללית או "חמה" כמו שהיה בחג השבועות האחרון, שלא ממש הרתיע את המטיילים אבל כנראה המפגעים "החמים" הקשיבו לרדיו בישראל, גילו שיש התראות וחשבו שלא יבואו ישראלים אז הם דחו את התוכניות שלהם למועד מאוחר יותר. מה שאחרים יגידו לך כנראה מחולק לשתי דעות עיקריות: -לא לנסוע (כי זה מסוכן, ו/או לא רוצים לתת כסף לישמעלים). אם ח"ח יקרה לך משהו תמיד יוכלו להגיד לך "אמרנו לך". -כן לנסוע (בשום פנים ואופן לא להכנע לטרור, יותר מסוכן לנסוע באוטובוס בישראל, סיני זולה ויפה יותר מישראל והכי מסוכן זה הנסיעה בכבישים הלוך/חזור). אם ח"ח יקרה לך משהו תמיד יגידו "זה עניין של סטטיסטיקה" ו-"בישראל עדיין היה יותר סיכוי שיקרה אותו דבר"
בסופו של דבר אתה כנראה בן אדם בוגר וצריך להחליט בעצמך מה לעשות. באופן אישי אני ממשיך לנסוע לסיני כרגיל. מבחינת צפיפות- לא כתבת לאן אתה רוצה לנסוע. יש הבדל מבחינת כמויות האנשים בדהב (או לצורך העניין באתרי חושות למינהם על החוף) לעומת כמות המטיילים נניח בג'בל אום שומר שבו תפגוש אולי קבוצות מטיילים בודדות (וקטנות יחסית). מבחינת חום- נו, הקיץ בסיני בחוף לא שונה בהרבה מהקיץ באילת, בהרים הוא טיפה יותר שפוי אבל עדיין יכול להיות חם מאוד. בשביל טרקים אני חושב שעדיף בחודשים יותר קרירים. בשביל לרבוץ על החוף, לשחות, לצלול וכו' לא כל כך משנה.

מונה5

New member
לא עכשיו

עדיף לונדון ..... אני בכל מקרה דוקא נוסעת לסיני בקרוב , ולא אין לי מקום לנוסעים נוספים על האופניים .. פרטים נוספים ותמונות מטיול ההכנה בשבועות לסיני בקרוב כשיתקנו את המחשב שלי

נגשימי

New member
אומנם עבר הרבה זמן ואולי אתה כבר שם

מומלץ בחום! כל כך קרוב וכ"כ קסום...שלא לדבר על הצלילות בסיני - אין על המקום הזה ולא צריך לטוס 11 שעות (כמו לתאילנד לדוגמא)... גם אנחנו חששנו ובכל זאת נסענו - הבדואים שמחים לקראתינו ואין שום שינוי ... חייבת לציין שמעבר הגבול תמיד הדאיג אותנו ולכן אולי כדאי להזמין הסעות עם חברת max מראש על מנת לחסוך זמן יקר במעבר... תהנו

למעלה