סינוס

M i s h e u

New member
סינוס

אמלה- איך כואב לי... מעל העין-> וכל הראש ככה. לחמם את זה אמור לעזור? כי אני עם כרית חמה על העין כבר שעות...

M i s h e u

New member
תודה

אבא שלי בדרך לקנות לי מלח גס.... (נראה לי שעשיתי את זה פעם...) למה שלא תוציאו ספר מכל העצות שאתם אוספים פה בפורום? אתם ממש גדולות מהחיים..

meravsabag

New member
אני סובלת מזה עד היום

מניסיון שלי זו לא מחלה קלה ומסוכנת ממה שהובהר לי גם אני כל הזמן ניסיתי תרופות סבתא כאלו ואחרות עד שהגעתי לשאיבת הדלקת מאחר ודחיתי כל ניסיון לאנטיביוטיקה והרופא הבהיר לי כי ללא טיפול נכון הדלקת עלולה להגיע למח ומכאן הצרות רק מתחילות ולא יפסיקו. לדעתי עלייך ללכת לרופא המשפחה ויחד עם טיפול אנטיביוטי ניתן לשלב תרופות סבתא. לראש ולכאבים באזור העין ניתו להיעזר בפלחי תפוחי אדמה כמו כן ניתן להיעזר במשחה שמאושרת לעור הפנים על בסיס מנטה עוזר ויעיל מאחר ומפחית בכאב ופותח את הנשימה. את המישחה מורחים מתחת לאף על אזור השפם ובכך אזור הנשימה נפתח והנזלת יוצאת החוצה והכאבים מופחתים. אך שוב חשוב לשלב תרופות מרשם.

M i s h e u

New member
היום הייתי אצל הרופאה

והיא אמרה ש-אקמול, וזה עובר תוך יום- יומיים. האקמול לא משפיע- אבל היא די הרגיעה אותי... אני נושמת חופשי דווקא- כואב לי שם אפילו שכאילו כבר כמעט נגמר הצינון... בכל זאת- תודה!

אם אתרוצה לטפל בסינוסים שלך כמו שצר

שצריך לכי לכמה טיפולים בדיקור סיני. זה ישחרר שם את כל הסתימות. <רווינסרה יודעת כי הסינוסים שלה על הפנים>

M i s h e u

New member
אני בת

זה הניקניים של אחי. אני חיפשתי תרופות אינסטנט- ונראה לי שבנתיים המצב משתפר- עצה של אמא שלי- לעשות את הרכות, הגבות וכל האזור שכואב. גם שמתי שקית עם מים חמים (מה לעשות שאני לא מוצאת בקבוק חם נורמלי באיזור). זהו- בנתיים- תודה לכולם, עכשיו אין תירוצים להתבטל, מחר שבת...

meravsabag

New member
אם הרופאה נתנה לך אקמול זה אומר ש

אין לך סינוס אלא תופעות כאב ואזוריי כאב של סינוס. סינוס זה דלקת במערות הפנים ובדלקת לא מטפלים באקמול (אפילו לא בצה"ל ששם האקמול הוא מצרך חשוב שכל חייל מקבל בהיגיעו לחר"פ). בכל אופן המון בריאות

למעלה