סינוסיטיס

lioraadato

New member
סינוסיטיס

שלום אני בת 27, ילדתי לפני כמעט שנתיים. מאז ומתמיד סבלתי מאסטמה ואני מאוד רגישה למחלות חורף. כל הצטננות הופכת לברונכיטיס או סינוסיטיס, אני מתמלאת בליחה ומרגישה ממש רע. קשה לי להוריד את צריכת מוצרי החלב כי זה מרכיב גדול מהתזונה שלי. יש לכם הצעה לטיפול לחיזוק ומניעה? תודה ליאורה

מאיר72

New member
ניתן לעזור לך בכל שיטה שרק תרצי, אבל צריך

את שיתוף הפעולה שלך והוא נעשה ע"י הפסקה מוחלטת (אני אומר באופן זמני ויש כאלה שיגידו מעתה ועד עולם) של חלב ומוצריו ושינוי של התזונה. רפואה שלמה

סינוסיטיס

מניסיוני הורדת מוצרי חלב יכולה להקל אך איננה פותרת מצבים כפי שאת מתארת. טיפול הומאופתי לא עוסק כלל ועיקר בדיאטות אלא אך ורק בהעלאת חסינות האישית (נפשית ופיזית) ולכן יכול להיות שזה מה שעשוי לעזור לך. תקראי קצת על הומאופתיה ותראי אם מתאים לך כל טוב עירית

0 אור 0

New member
תבדקי קודם את העובדות

יש אנשים שמוצרי החלב גורמים להם ליחה, ויש אנשים שלא. מאחר שאת סובלת מאד, אז לדעתי כן שווה לבדוק לתקופת נסיון (ארוכה!) האם הורדת מוצרי החלב בכלל עוזרת לך. אני בטוחה שאם יחול שיפור מדהים במצב בריאותך, את תמצאי את הדרך לבנות לעצמך תזונה טעימה ובריאה שלא כוללת אותם. אבל לא ברור לי מדוע הפתרון היחיד שאת מחפשת הוא בהורדת מוצרי חלב. אולי אצלך הרגישות נובעת דוקא מבשר מסויים או מבוטנים או מתפוזים? האם נבדקת ונמצא שהאשם הוא החלב? אני ממליצה לך לגשת לטיפול באחת השיטות של רפואה משלימה שיכולה לסייע לך לפתרון הבעיה, מעלי הציעו לך טיפול ברפואה סינית (ואני מכירה גם מטפלים ברפואה סינית שלא שוללים נחרצות את מוצרי החלב) והומאופתיה, אני מכירה הצלחות רבות ברפלקסולוגיה, ובודאי שעוד שיטות יכולות גם הן לסייע.

lioraadato

New member
האמת היא

שאני הייתי מעדיפה לא להוריד מוצרי חלב כי הם עיקר התזונה שלי... מישהו מכיר מטפל טוב בכרמיאל שיוכל לעזור לי? תודה

0 אור 0

New member
תשאלי את מאיה freearth10

היא בטח מכירה מטפלים טובים מהסביבה בכל מקרה, זו סביבה שופעת מטפלים הוליסטיים - לא תהיה לך בעיה למצוא מטפל טוב בכל שיטה שתבחרי

למעלה