סינדרלה.......

נ ב י ת י

New member
אני כבר לא מאמינה בנסיכים../images/Emo47.gif

ואני חושבת שאושר זה דבר חמקמק . אז לא טוב לי איתו בכמה מובנים , אבל יש צדדים בו שכן עושים לי טוב . אז אולי בגלל זה אני נשארת . עברתי כבר הרבה
עד שהבנתי שהאבה זה להשלים עם הדברים בו שמפריעים לי . לא חייבים לראות הכל בצבע אחד אז שאמא שלו תשגע אותי נגור רחוק (כבר עכשיו היא מתחילה בעקיפין בהתנהגות שלה כלפיו) ושייצא למסעות ציד או שיילך מהבית לפעמים או שסתם יישב בסלון ויראה כדורגל יפנה לי קצת זמן למחשבות שלי לא כל הזמן צריכים להיות ביחד . וזה טוב שיש לפעמים מרחק כי אז הביחד מתוק יותר
. אהבתי את הצורה שבה כתבת את זה אבל אני חושבת שמעטים הזוגות שבסופו של דבר המצב שלהם שונה וחשבתי על זה היום בבוקר עוד לפני שקראתי את מה שכתבת קרוב לזמן שהתעוררתי בו , הרבה אני מעדיפים להיום עם מישהו שלא נותן להם 100 אחוז אושר מאשר להיות לבד .

ובנסיכות את מאמינה ?

אני חושבת שהנסיך מתאים לנסיכה. האם X מתנהגת כמו נסיכה שהיא מצפה מ- Y להיות נסיך ?

המונשרי

New member
../images/Emo47.gifצריכה לנשק הרבה../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

לפני שהיא מוצאת נסיך אמיתי.-------> זו הייתה הערת שוליים.

ומה עם הנסיך ?

מה הוא צריך לעבור בדרך עד שאותה נסיכה נכונה תנשק אותו ותגרום לו להשתחרר מצפרדעיותו ?? אני קוראת וחושבת ותוהה אנחנו מבקשות נסיך האם אנחנו נסיכות ?

המונשרי

New member
מכאן נובע =עיקרון המידתיות.

נאה דורש - נאה מקיים. אך הצרה היא שכל אחד/ת חושב/ת על עצמו שהוא הנסיך/ה והשני/ה ה
.

המונשרי

New member
../images/Emo6.gif

זו אמירה עם חיוך. מצרפתית מון שרי = אהובתי . הפכתי את זה ל.......... המונ ( עגבניות ) שרי. סתם חמדתי לצון.

נ ב י ת י

New member
לא מאמינה גם בנסיכות ../images/Emo47.gif

בכלל כל מוסד המלוכה זה משהו שאבד עליו הכלח לדעתי . כבר מזמן הגעתי למסקנה שאף אחד לא מושלם היה קצת משעמם אם זה היה כך . ואכן הייתה תקופה שהייתי מצפה מאנשים להתנהג כמו שאני רוצה והשתוממתי מאוד שהם התנהגו בדרכם עד שהבנתי שלא תמיד הדרך שלי היא הנכונה , יש כמה זוויות להסתכל על דברים , ורב האנשים לא קוראים מחשבות באופן טבעי . לכן היום במקום לצפות ולצפות ולהתפלא שכלום לא קורה אני פשוט מדברת וגם מקשיבה זה גורם לתהליך להיות זריז עשרת מונים .כמו שבעבר הייתי חוקרת את בני הזוג שלי לגביי כל צעד שהם עשו לפני שהם הכירו אותי כי חשבתי שהעבר עשה אותם למה שהם היום ובקשר הנוכחי שלי אני לא עושה זאת כי הבנתי שמה שמשנה הוא שהוא איתי עכשיו ובנוסף לזה הנפש משתנה יום יום . ולמשל אחד הדברים שאני אוהבת הוא לבקש מחבר שלי לספר לי סיפורים שהוא היה קטן וכך לפי מה שהוא בוחר אני לומדת להכיר אותו טוב יותר. ולגביי התובנה יקירתי לדעתי כל נסיך
הוא פשוט צפרדע בתחפושת
פשוט לפעמים לוקח זמן עד שהמסכות נופלות ועוד דבר לדעתי הרבה יותר מעניין לחיות עם צפרדע מאשר עם נסיך

המונשרי

New member
כל האגדה הנפלאה הזו ..............

היישר מבית המלוכה נראית משום מה ככרוניקה של מוות ידוע מראש. והסיפור חוזר על עצמו בוורסיות שונות בהרבה מדי משפחות.

נ ב י ת י

New member
זו מהות החיים

ואני חושבת שהרבה מזה כרוך בדעות קדומות שיש לאנשים על חיי הנישואין

המונשרי

New member
בבית הספר אנחנו לומדים כל מיני מקצועות

חלקם יותר או פחות רלוונטיים להמשך החיים. אחד המקצועות שלא נלמדים ( וחבל) זה חיי המשפחה. שיהיו לאנשים ציפיות הגיוניות, שידעו מה זה בכלל ( כי לא לכולם יש דגם מוצלח בבית). אנשים רבים גוררים אחריהם מטענים כבדים מהעבר. חשוב להבהיר להרבה "נסיכות" - שמחפשות שהוא יקנה לי ויפנק אותי ויאהב אותי...גם זה אבל לא רק.גם את צריכה לתת מעצמך משהו. ולנסיכים - אשה היא לא המשרתת שלך , הבשלנית וה
- אלא השותפה שלך. וסוגיית פתורון הקונפליקטים - איך רבים? נושא חינוך הילדים. התערבות המשפחה המורכבת. חלוקת המשאבים / ניהול הכספים בבית.

hayapollak

New member
מסכימה ומוסיפה

אבל מאמינה שיבוא יום וילמדו בבתי הספר מקצועות ששיכים לתחום האלטרנטיבי וגם לימודים ששייכים לאינטילגנציה ריגשית. אני סבורה שעדיין לא מלמדים נושאים אלו משום שבדרך כלל לימוד בבתי ספר מתבסס ומסתמך על ידע מן העבר. פחות מלמדים את ההווה ואת העתיד (חלקית מגיעים לזה באוניברסיטות - פיזיקה,פילוסופיה,פסיכולוגיה,ניהול עסקי,שיווק) בתי הספר הראשונים ביוון,רומי,סין גם הם הוקמו על מנת ללמד ולהעביר את הידע מן העבר...ואת הנושאים עליהם את מדברת עדיין לומדים מהחיים ולא בבתי ספר.

למעלה