שמעתי אתמול שיר חדש שלהם ברדיו והם נשמעים מצויין! מישהו מכיר?? מצאתי את האתר שלהם- שווה בדיקה נ.ב אם למישהו יש קצת מידע עליהם (מעבר למה שיש באתר אני אשמח)
שהתחילו לעשות מוסיקה. קראו להם תחילה "דיאליזה בארץ הפלאות" ואז היה מפגש ביניהם עם אביב גפן והוחלט לשנות את שמם לסינגפור. להקה נחמדה++ יש להם בלדה נפלאה שנקראת "באביב" אני חושב. השיר הכי טוב שלהם. זהו.
אתם רואים איזה פורום מעצבן אתם!! בהתחלה שהיצטרפתי על כל דבר שהייתי עושה הייתם עושים שירשור יותר ארוך מ ה..... של גילי מוסנזון.... כדי להגיד לי ....את לא משרשרת...!! וכל פעם זה מחדש ככה על מה שצריך להגיב אתם לא מגיבים לא מגיבים...ועל מה שלא צריך אתם מגיבים !! ואני רוצה לדעתת !!!! איך.... זה שילד בא וכותב פה שאלה...על להקה שהוא אוהב גורם לכם... לשרשר הודעות מתומטמות.....כדי להגיד שלא מתאים... מה הבעיה שלכם איפה זה מפריע לכם.!!!!!! ועכשיו אתם תריבו אם כל העולם ביגלל זה..... המנהלת פורום תיצתרך להרגיע כאן הכל... והכך ביגלל שאלה .....!!!!!!!!!!!! ותתאמיו לי שלא יקרה כלום שמישהו סווף סוףף כותב משהו בפורום כי כבר חודש שלא חידשו פה.... אז..... ץפסיקוו לעשות עיניין מכל דבר... זה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואת הפרצופים האלה תיתקעעעע ב...שלך........................
זה אחרון ואני מפסיקה לענות לכם פשוט הייתי חיייבת....{איזה כיףף זה } תגידו לי יא ילדים מיסכנים שכמותכם אני רבה עם מישהו ואתם מיתערבים יא חתיכת מפגרים וזה לכל הפורו החראאא הזה {חוץ מלילדים הנחמדים כמובן...} עוד פעם אתם מעירים לי על איך שאני כתבת אנ מזזזיינת לאמא שלךכם את הפנים אז תקשיבו לי טובב !1 יא חרותת ולא באתי לעשות לך קל וכיף.... אז שתחררררררררוו ואת זה אני יכתוב איך שבא לי........ ועכשיו אני מרשה לכם להשאיר לי הודעות.....אויי אתם כאלה מתוקים... דבר אחד שאני אומרת וכל המפגרים של הפורום רצים אליי אתם כאלה כלבים מתוקיםם..... {שלי כמובן} והדר .........................[ טוב נו את זה אני ישראיר להודעה הבאמת הבאמת אחרונה שלי לכל הילדים הסתומים..... טובב נהנתי ..... בייי ..........
אני בעד חסימה של stupidity, אבל אל תידרדרי לרמה שלו - כי מה שאת עושה נקרא במקומות נורמליים הצפה (וכמובן קללות - בינתיים דיברו איתך יפה אז תשקלי את המילים שלך).