סינגל מאלטים

clerico

New member
סינגל מאלטים

לכל המעונין, למכירה סינגל מאלטים נדירים. האוסף כולל: גלנמורגי 1971- סידרת Anniversary לכבוד 150 שנה למבשלת - באריזת עץ מהודרת Bowmore (sea dragon) 30 years-בבקבוק פורצלן מיוחד Glenfarclas (the spirit of the millennium) 22 years-בקבוק מס´ 1161 מתוך 2000 בקבוקים שיוצרו במבשלת לחגיגות המילניום-באריזת עץ מיוחד Glenfarclas 25 years - בבקבוק קרמיקה מיוחד Ardbeg 27 years - נדיר ביותר (חוזק 50%) בקבוק אחד מתוך 282 שזוקקו ב-1973 בחבית Bunnahabhain 39 years - נדיר ביותר, בקבוק אחד מתוך 208 שזוקקו ב-1960 בחבית לפרטים לפנות בדואל: [email protected]

pXL

New member
אוסף מרשים בהחלט

איך מגיעים לבקבוקים המיוחדים הללו בלכתחילה? (ואז...איך מצליחים להפרד מעליהם?
)

clerico

New member
רקע

כבן לחובב מאלטים משובחים נשלחתי ע"י אבי במהלך השנים האחרונות בהם שהיתי באירופה לחפש ולמצוא את אותם מיוחדים. אבי הפסיק בשנה האחרונה לשתות מהם, ואני לא ממש מתלהב מויסקי (תן לי בורגונדי או בורדו טוב או אפילו אם תגיש ברולו משובח אוותר על המאלט). אז שמישהו אחר ייהנה מהם.

yossibo

New member
טעימת סינגל מאלטים באיש הענבים../images/Emo48.gif

להלן סיקור של טעימת מאלטים שהיתה במשכננו ישנה בקרוב מאוד טעימת קוניאקים - אים זה מעניין אותך צור קשר יוסי בן אודיס איש הענבים 1800-37-37-50

היית מבורך יותר אילו...........

היית מכריז על תאריך ואז היו יותר אנשים אשר היו מעוניינים להשתתף בטעימות הללו, כמוני וחבריי. אז אנא ציין תאריך ונגיע אני מבטיח. ד"ש לחיים גן שפטנו ביחד בתחרות הברמנים.

Rakoon

New member
הצעה עיסקית

מה אתה גנוב?! תעשה מכירה פומבית של הוויסקי ועם קולקציה כזו לדעתי תוכל להרשות לעמך אוטו חדש. ואם כבר במיתון עסקינן המלצתי לך היא לנסות למכור את הקולקציה המכובדת חזרה ל-UK, שים לב בבקשה לרשימת החנויות ב:

למעלה