סינגל חדש

סינגל חדש

השיר the hardest part ד עומד לצאת כסינגל עוד פחות מחודש. זה אחד השירים האהובים עלי בדיסק האחרון, ואני לא רוצה שהוא יושמע בגלגל"צ. הם ימאיסו את השיר הזה, יגרמו לו להיות משהו של "נחלת הכלל", ולא רק אוהבי קולדפליי יכירו אותו.גם ככה קוראים (לא אני) לקולדפליי הלהקה של גלגל"צ... ככה לפחות אני מרגישה. כאילו הם לוקחים משהו אישי ומפרסמים את זה. יש פה אחרים שמרגישים כמוני?

jony543

New member
דווקא הוא בין השירים הפחות אהובים

עליי באלבום. לא יודע יכול להיות שאם יטחנו לי אותו בשכל אני יתחיל לאהוב אותו

WhiteShadows

New member
הממ..

לפי דעתי הם היו צריכים להוציא את סקוור 1 כסינגל החדש כי זה אחלה שיר ולמרות שאני מאוד אוהבת אותו הוא פשוט מתבקש לסינגל..

steelwater

New member
אני מרגישה מאד כמוך!../images/Emo45.gif

כבר הרבתי את זה הרבה פעמיים פה, על talk עוד! זה שירים שהם נורא אישיים ועדיף שיצאו מדיסק 2-3 סינגלים וזהו. בייחוד ש-The hardest part היה מהשירים הראשונים שהתלהבתי מהם ו-talk מהר הפך להיות אחד השרירים האוהבים עליי באלבום הזה. הוא עדיין כזה והוא אחד מעשרת השירים האוהיבם עליי. אבל הייתה לי הרגשה מיוחדת אליו והוא הרגיש לי כל-כך שונה מרוב השירים שאי פעם שמעתי. היום אני לא מרגישה כל-כך כמו פעם.

RadikaliZm

New member

הצעה נבונה הילה.. ראית, בסוף באתי. Radikal היה תפוס אז התפשרתי.

cspse

New member
אחח... כ"כ נכון...

ההשמעות הכ"כ תכופות בגלגל"צ באמת הופכות את קולדפליי למשהו זול... ולכן, באיזשהוא מקום, קצת קשה לי לפעמים להודות בפה מלא שהשירים האהובים עלי הם השירים המפורסמים יותר... In My Place, Clocks, Fix You, Yellow.... אני מוצא לפעמים יותר עניין בשירים הפחות מוכרים, אלו שבאמת שמורים לאוהבי קודלפליי בלבד, והם לא נחלת הכלל..... שירים כמו Everything's not lost, Shiver, Spies, A rush of Blood.... לסיכום, מסכים עם כל מילה... לילה מצוין לכולנו!

WhiteShadows

New member
גלגל"צ כבר ממש מעצבנים...

הם פשוט טוחנים את הסינגלים של קולדפליי כאילו אין מחר! במיוחד את talk וזה כל כך גורם לאנשים לפתח אנטי. כל כך הרבה אנשים אומרים לי שהם נמאסו כבר...זה פשוט מרגיז! גם אני אוהבת יותר את השירים הפחות מוכרים..אבל fix you ן talk היו בין האהובים עליי מהאלבום החדש לפני שהם יצאו כסינגלים ועכשיו הם כבר ממש נחרשו..למרות שעדין אני אוהבת אותם אבל זה ממש מעצבן..

Taeeroosh

New member
שיר יפהה כל כך

חבל שעוד מעט כל העולם יתחיל לזמזם אותו

aviGODFATHER

New member
שיר מעולה...

אבל לי לא יוצא כמעט לעולם לשמוע גלגל"צ... בעזרת השם עוד מעט יהיה לי רישיון ובאוטו יהיה לי רדיודיסק עם איזה 300 שירים! מי צריך רדיו?

למעלה