סינגל חדש לג'סי וור!

Music Man XD

New member
סינגל חדש לג'סי וור!

אני מהטלפון, אז זו לא תהיה הודעה מושקעת. קבלו את הסינגל החדש של ג'סי וור, סנונית ראשונה מתוך האלבום השני, Tough Love. https://m.soundcloud.com/ jessieware/tough-love

Music Man XD

New member
יש לי הרגשה שהלינק לא עובד.

מישהו יכול לשרשר לינק תקין בשבילי?

Drunk in Love

New member
אהבתי! זה הכי Devotion אבל נשמע דווקא כמו אחד

השירים הטובים בו. הסולם בפזמון >

DAN1EL

New member
לא עשה לי כלום - לטוב ולרע.

ההפקה לא רעה, הקול שלה לא רעה, השיר לא נורא, אבל האפקט הכללי של השירים שלה בדרך כלל מרגיש לי פשוט כמו עוד ביונסה (שהתחברה למפיקים נכונים).

כלומר: לא מרגשת וגלגל"צניקית.

אגב, מה שבכל זאת שמפתיע כאן, זה שזה לא נשמע כמו סינגל מטריאל.
אז אולי זה לא סינגל אלא הדבר המטומטם הזה שאני לא מבין אותו שהולך עכשיו חזק - סינגל פרומו?
לך תדע. era של זמר הפך להיות בימינו הדבר הכי לא ברור שיש.

פעם גם היה את העניין הזה של "פלופים" ו"הצלחות".
היום אין את זה. כל האלבומים הם "פלופ".
מישהו כתב את זה לאחרונה בפורום של ald, שאם "לוטוס" ו"ביוניק" היו יוצאים היום, הם היו נחשבים להצלחה, יחסית ל-era האחרונים של - נגיד - ג'ניפר לופז ומאריה.
כל הזמרות הגדולות של לפני כמה שנים (כריסטינה, בריטני, ג'ניפר, מאריה וכו') לא מצליחות למכור אלבומים וגם הסינגלים שלהן נכשלים כישלונות מוחצים.
אז אני תוהה אם זה עדיין נחשב "פלופ", בתקופה בה כל האלבומים הם פלופים, בעצם.

וואו, שיניתי נושא לגמרי תוך כדי ההודעה

אתם רשאים להתעלם

ערן1987

New member
ייאמר לזכותה של ג'ניפר

שמכל אלבום שלה (בשנים האחרונות) יש לפחות להיט ענק אחד (והוא בד"כ הסינגל הראשון שיוצא ממנו). מעבר לזה, כן, כל דבר שהיא מוציאה הוא פלופ

Music Man XD

New member
היא לא מכוונת להיות ג'ניפר לופז.

אם כי אני די בטוח שהיא אוהבת אותה

בכל מקרה, זה שיר טוב, שיר קליט, היא מאמינה בו ואוהבת אותו - אז היא שחררה אותו. הוא דווקא כן יכול לעבוד כסינגל לטעמי (הוא לא יהפוך אותה ללורד או לאדל, אבל הוא יעבוד בנישה שלה).

לגבי מה שכתבת בפסקאות האחרונות, כן, הדברים השתנו. אני לא יודע אם לוטוס/ביוניק היו נחשבים ללהיטים ב-2014. הם לא מכרו טוב בכלל, וגם יחסית להיום זה לא משהו. ג'יי-לו ומאריה גם לא מוכרות הרבה, אבל זה לא סותר את זה ש"לוטוס" לא נמכר כמו "לחמניות לוהטות", To say the least.

ערן1987

New member
אוי, זה טוב זה

הפקה די פשוטה אבל קליטה ונעימה לאוזן. זה לא ממציא שום דבר, זה בטח שלא מחדש שום דבר, אבל זה פשוט עושה לי כיף באוזן.

Music Man XD

New member
אז... אני ממש אהבתי!

ג'סי שוב עושה את מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב - פופ חמוץ מתוק, רומנטי ומלנכולי יחד, נקי, מדויק, נוגע "בול" בנקודה.

היא מתנסה כאן עם הקול שלה ועם הסאונד שלה (אף פעם לא שרה בסולם הזה קודם), והתוצאה יפהפייה. מזכיר לי מאוד את פרינס.

אני שמח מאוד שהיא ממשיכה בדרכה הייחודית ועושה מה שהיא מאמינה בו. יש לה חזון מוזיקלי, והיא הולכת עליו עד הסוף. בלי פשרות. על זה מגיע לה

למעלה