סינגל חבר'ה..

WinterZ

New member
סינגל חבר'ה..

אהלן אחים, אחרי כל הבלבולי ביצים על עבודה וזה... http://myspace.com/peopletoburn התוצאות הראשונות, סינגל ראשון מהדמו שעדיין אין לו שם.. אני אשמח לתגובות!
 

drums123

New member
למרות שאני לא מת על הסגנון זה נשמע

ממש טוב! נקי, מדויק, וחזק..
 

Gutterball

New member
נשמע טוב

כמו שאמרו עליי, מדויק, נקי וחזק. אגב, שאלה טכנית: הקולות בהתחלה של הסולן - זה קול מהגרון או פשוט גרעפס [שאולי זה גם נחשב קול מהגרון...]?
 

GhostDrummer

New member
המממ....

כנראה המחשב שלי נבהל קשות מהשיר כי הוא לא ממשיך יותר אחרי 28 שניות. חחחח שמע... זה מעניין נורא. אם לזה שאפתם, אז השגתם את המטרה בצורה מאוד טובה. עלו והצליחו.
 

GhostDrummer

New member
המשך לתגובה שלי...

תנקו את הדיסטורשן של הבחורצ'יק כי אני לא מבין כלום.
 

GhostDrummer

New member
או שכל השיר נכתב על אקורד אחד

ואז זה פשוט גאוני. כי לבינתיים אני שומע אקורד אחד וזה גם נשמע פשוט כמו רעש סטאטי.
 

brass monkey

New member
אחי, אני אוהב מטאל וחשוב לי לשמוע

את זה... יש מצב שתפרסם את זה ביו טיוב? המחשב שלי לא קולט כלום מהאתר הזה(הוא תוקע את המחשב וסוגר את החלונות)...
 

kfirshap

New member
דווקא אני פחות התלהבתי

אתה התופאיסט P: עשית עבודה מעולה, אני אוהב את הצליל של הסנר שלך והפעמון הוא בדיוק במקום אבל אני חושב שלפני שאתם שולחים את הדמו לאנשהו תעבדו קצת על הlevel של כל אחד מכם בהקלטה.זתומרת שהווליום של כל אחד בהקלטה הוא לא תמיד מה שהוא אמור להיות, לפעמים עדיף שהסולן יהיה יותר חזק ולפעמים הגיטרה, ואולי להוסיף טיפה (טיפה!) reverb לסאונד של התופים... זה יתאים למטאל (אפשר לעשות דבר כזה בכלל?) תורידו gain לגיטרה, ותעשו משהו עם הקול של הסולן שלכם כי פשוט לא מבינים מה הוא אומר. מעבר לזה, אתם בכיוון הנכון=] בהצלחה.
 

WinterZ

New member
גם זאת ביקורת..../images/Emo8.gif

הקלטות משופרות איפשהו השבוע, אל תדאגו יהיה טוב! תודה על התגובות אנשים.
 

גרברון

New member
מצטער על התגובה אחי

זה חבר שלי כתב..רק עכשיו שמתי לב לאדע.. אני אישית שונא ת'סגנון אבל בהצלחה בהמשך !
 

hbk socks

New member
חוץ ממך

זה נשמע לא טוב, כנראה בגלל שזה דמו ושומעים את זה כל כך גרוע....
 

omer1789

New member
זה עניין של טעם...

אני פשוט לא יכול לשמוע ת'מוזיקה הזאת... התחלטתי לשמוע את הזמר וישר סגרתי! אבל זה לא כל אחד... אולי רק אני.. מצטער.
 
אין פה שום חידוש.

אין לי בעיה עם הסגנון, אבל זה נשמע כמו הרבה שירים ששמעתי לפני. אתם צריכים להביא משהו שלכם, משהו מקורי, מעניין. כי את היכולת יש לכם.
 
למעלה