minnymoony
New member
סינגל זכריה
היום רכבתי את סינגל זכריה כאשר הפעם האחרונה בה רכבתי אותו היתה לפני כחודש.
עליתי בו בציפייה להגיע לקטע הסלעי שיורד בוואדי. כשהגעתי חשכו עיניי.
רוב הקטע המסולע הרוס/מכוסה בעפר כדי למחוק את האלמנטים - סלעים בשיפוע צד.
סינגל שהיה פעם (עד לפני כחודש) עם נקודות מעט טכניות, היום במקומות אלו כבר יש שביל שטוח הגובל ב-"דאבל".
למה ל-!@#$%!@ להרוס את המסלע הטבעי שמספק מעט אתגר?
מי שקשה לו יכול לרכב קצת לאט יותר או ללכת ברגל.
כשלי קשה בנקודה זו או אחרת - או שאני הולך אותה ברגל ומקלל בליבי את אלו שיכולים לעשות אותה או שאני מנסה כמה פעמים ובד"כ מצליח ומתמלא סיפוק.
מוטב היה שאת הכסף שהושקע ב"הנגשת" הסינגל היו מנצלים לתחזוקת החלק העולה מהלולים - ניקוי וסילוק האבנים מהסינגל.
בלי קשר לאמור לעיל, ברור שהושקעה עבודה רבה בתכנון ובניית הסינגל ואני מודה לגוף שבנה אותו. אני מקווה שימשיכו לבנות ולתחזק את הקיים עם שמירה על אלמנטים טבעיים שנמצאים במקום. תמיד אפשר לייצר אזור עם 2 קווים - אחד טכני והשני "קו תרנגולת" (Chicken line).
היום רכבתי את סינגל זכריה כאשר הפעם האחרונה בה רכבתי אותו היתה לפני כחודש.
עליתי בו בציפייה להגיע לקטע הסלעי שיורד בוואדי. כשהגעתי חשכו עיניי.
רוב הקטע המסולע הרוס/מכוסה בעפר כדי למחוק את האלמנטים - סלעים בשיפוע צד.
סינגל שהיה פעם (עד לפני כחודש) עם נקודות מעט טכניות, היום במקומות אלו כבר יש שביל שטוח הגובל ב-"דאבל".
למה ל-!@#$%!@ להרוס את המסלע הטבעי שמספק מעט אתגר?
מי שקשה לו יכול לרכב קצת לאט יותר או ללכת ברגל.
כשלי קשה בנקודה זו או אחרת - או שאני הולך אותה ברגל ומקלל בליבי את אלו שיכולים לעשות אותה או שאני מנסה כמה פעמים ובד"כ מצליח ומתמלא סיפוק.
מוטב היה שאת הכסף שהושקע ב"הנגשת" הסינגל היו מנצלים לתחזוקת החלק העולה מהלולים - ניקוי וסילוק האבנים מהסינגל.
בלי קשר לאמור לעיל, ברור שהושקעה עבודה רבה בתכנון ובניית הסינגל ואני מודה לגוף שבנה אותו. אני מקווה שימשיכו לבנות ולתחזק את הקיים עם שמירה על אלמנטים טבעיים שנמצאים במקום. תמיד אפשר לייצר אזור עם 2 קווים - אחד טכני והשני "קו תרנגולת" (Chicken line).