סינגל הגלבוע

idopel

New member
סינגל הגלבוע

רכבנו אתמול, כולל הקטע האחרון שמשלים כמעט 50 קמ של סינגל רציף!!, קראתי פה את הביקורת, לדעתי זה רק עניין של כושר ותאום ציפיות, הסינגל לא מהודק וקשה לדווש לכל האורך וניראה לי שלקראת הסוף כל עלייה ניראית ארוכה וכל ירידה נורא קצרה....

אני דוקא הייתי מעדיף קטעים קצת יותר טכניים, זה כבר עניין כללי שבעיני תמיד "מסדרים" את הסינגלים יותר מדי. רק חסר קצת גשם והידוק והסינגל מושלם, אפילו את "גינת הסלעים" בסוף ליד מאגר המים הייתי משאיר כמו שהיא.

התחלנו קצת אחרי שש והגענו חזרה אחרי 11 בדיוק בזמן לפני החום הגדול.

השקעה מדהימה, תודה לבונים ולקקל , נחזור בשנה הבאה.

razgoren

New member
זה בדיוק העניין , כושר ותאום ציפיות

אני וקבוצתי ידועים כקבוצה חסרת כושר וחובבת מסלולים קלילים - לכן לא נהניתי מהסינגל
לכן אני ועוד כמה בקבוצה לא אהבנו את הסינגל
באמת ציפיתי למשהו הרבה יותר כייפי שמנצל את הגלבוע בצורה הרבה יותר טובה - אבל מה יש לי לצפות , הרי אני חסר ניסיון ולא מכיר מסלולים אחרים כמעט ואין לי קריטריונים להשוואה
את הביקורת שכתבתי וביקורת של עוד אחד מהרוכבים ניתן לקרוא ב :
https://sites.google.com/site/mountainbikeridesinisrael/Home/mtb-israel/gb1

רז

idopel

New member
רז - הביקורת שלך על הסינגל במקומה

(הציניות לא )
ההודעה שלי דוקא באה כסוג של אזהרה שלא להמעיט בקושי ובאורך של הסינגל וכדאי לשקול לעשות גירסה קצרה יותר, במיוחד עכשיו לקראת הקיץ.

Bikei1

New member
מדובר כאמור בטעם אישי, יכולות אישיות, תיאום

ציפיות והתיחסות למזג אויר.
אבל זה לא חדש ונכון לכל מסלול ולכל תא שטח ובכל עונה.
בעיני התרומה של קק"ל לרוכבים היא אדירה ומאפשרת לכולם למצוא את המסלולים או חלקי המסלולים המתאימים להם.
קשה לי לעיתים עם היישור של הקרקע עד כדי החלקתו גם מההיבט של חווית הרכיבה, וגם מההיבט של הפגיעה בשטח.
יחד עם זאת ברור לי שבלי זה קק"ל לא "תאשר" את השבילים שיהיו רשומים על שמה ולא תתן יד ומשאבים בבניתם.

היה תענוג לרכב את כל הסינגל של הגלבוע ובשלמותו ביום שישי.
מבחנתי זו היתה רכיבת יום אחרונה לעונה.
אלא אם כן רכבים בלילה או מגיעים על הבוקר למסלול קצר שיסתיים עד תשע גג עשר.
או לחילופין רוכבים יותר מהר ומסימיים את המסלול כולו בשלוש וקצת שעות
.
כי הגלבוע בקיץ זה כבשן.

למעלה