סינגלס? יש מישהו?
א אאוצית20 New member 18/3/07 #4 העבודה שלך זה לשדר ולענות לאימיילים וגם ככה את לא עומדת בציפיות אל תנסי להוסיף לעצמך עוד...
D dabel m New member 18/3/07 #54 הדר את פה?? את יכולה להיכנס פעם בשבוע בערך לאימייל ? ניכנסת אליו פעם?
A a b u y a New member 18/3/07 #6 אני לומד לביולוגיה../images/Emo122.gif אבל גלגלצ והדר ברקע... האזנה נעימה כולם
L limors2 Well-known member 18/3/07 #7 אני רואה ``רק בישראל`` אחח, התגעגעתי... ואין לי כח לסינגלס בלי מחשב ושרשור... כתבו אבל מה זה הדבר שהדר שומרת לסוף!
אני רואה ``רק בישראל`` אחח, התגעגעתי... ואין לי כח לסינגלס בלי מחשב ושרשור... כתבו אבל מה זה הדבר שהדר שומרת לסוף!
L limors2 Well-known member 18/3/07 #9 חלילה שבוע! אני מקווה שרק עד מחר או יום שלישי... הוא בתיקון. הייתי במחשב של אחיות שלי. וגם הוא מתP: אז נשארתי עם הפלאפון! עד שתפוז יחליטו לעשות לי פה בעיות...
חלילה שבוע! אני מקווה שרק עד מחר או יום שלישי... הוא בתיקון. הייתי במחשב של אחיות שלי. וגם הוא מתP: אז נשארתי עם הפלאפון! עד שתפוז יחליטו לעשות לי פה בעיות...
R redgirl2 New member 18/3/07 #12 אני כאן!..בערך.. איזה יום מעאפן מתפוצץ לי הראש מעצבים.. וגם להתאכזב זה לא כיף לפחות עכשיו יש סינגלס והדר ברקע אז נחמד לי
אני כאן!..בערך.. איזה יום מעאפן מתפוצץ לי הראש מעצבים.. וגם להתאכזב זה לא כיף לפחות עכשיו יש סינגלס והדר ברקע אז נחמד לי
R redgirl2 New member 18/3/07 #18 כן..קל להגיד.. בסוף באמת יהיה טוב.. זה לא כיף שדברים נופלים עליך פתאום משום מקום! ועוד מחברות..בעע..פשוט מאכזב
כן..קל להגיד.. בסוף באמת יהיה טוב.. זה לא כיף שדברים נופלים עליך פתאום משום מקום! ועוד מחברות..בעע..פשוט מאכזב
D dragonit12 New member 18/3/07 #20 מאכזב נכון... מעצבן וכואב נכון.. אבל אילו החיים ואם הדברים האילו לא היו אז היה משעמם בחיים לא סתם.. בסופו של דבר הכל לטובה לא?! ואת צודקת קל להגיד.. רק חבל שזה לא מתבצע כל כך מהר.. אבל יהיה בסדר את תראי!!
מאכזב נכון... מעצבן וכואב נכון.. אבל אילו החיים ואם הדברים האילו לא היו אז היה משעמם בחיים לא סתם.. בסופו של דבר הכל לטובה לא?! ואת צודקת קל להגיד.. רק חבל שזה לא מתבצע כל כך מהר.. אבל יהיה בסדר את תראי!!
R redgirl2 New member 18/3/07 #24 ברור שיהיה בסדר.. עוד 4 חודשים אני מתגייסת נכיר אנשים חדשים אני מעדיפה שישעמם לי..מאשר לגלות את הבאסה הזאת..
ברור שיהיה בסדר.. עוד 4 חודשים אני מתגייסת נכיר אנשים חדשים אני מעדיפה שישעמם לי..מאשר לגלות את הבאסה הזאת..
D dragonit12 New member 18/3/07 #26 ואוהוה נכון עוד מעט../images/Emo10.gif יהיה לך כייף ואת תהני! רק תחזרי לבקר שמעת?!
R redgirl2 New member 18/3/07 #28 נראלך שלא אבקר!? כל סופ"ש שאחזור! אני מקווה שאוכל להיות בקולות החיילים כי בסינגלס אני בטוח לא אהיה
D dragonit12 New member 18/3/07 #32 מקסימום! תבקשי שיביאו את קולות החיילים לבסיס שלך ואז נשמע אותך ברדיו ואיזה כייף שתחזרי! אבל עזבי את זה כרגע.. את עכשיו פה איתנו..לא נדבר על זה
מקסימום! תבקשי שיביאו את קולות החיילים לבסיס שלך ואז נשמע אותך ברדיו ואיזה כייף שתחזרי! אבל עזבי את זה כרגע.. את עכשיו פה איתנו..לא נדבר על זה