הנה היא אמרה(:
D dragonit12 New member 18/3/07 #42 למאיההה יש אקדח אני אוהבת ת'שיר הזה! אני שומעת אותו בלופים בבית.. או שאני נוסעת עם אחי לסרט או לאיזה שהוא מקום אז אני שומעת אצלו בפלאפון!
למאיההה יש אקדח אני אוהבת ת'שיר הזה! אני שומעת אותו בלופים בבית.. או שאני נוסעת עם אחי לסרט או לאיזה שהוא מקום אז אני שומעת אצלו בפלאפון!
• •••t111••• New member 18/3/07 #44 אני מת על כנסיית השכל....... אבל הגרסא הזאת פשוט מכוערת !! פשוט הנמכתי ושמעתי את המקורית XDD ....
D dragonit12 New member 18/3/07 #47 לא יודעת.. משום מה השיר הזה שמושמע כרגע.. תמיד מזכיר לי את הסרט קאזינו רואיל או את גיימס בונד.. זה מזכיר לי בדיוק את זה!
לא יודעת.. משום מה השיר הזה שמושמע כרגע.. תמיד מזכיר לי את הסרט קאזינו רואיל או את גיימס בונד.. זה מזכיר לי בדיוק את זה!
D dragonit12 New member 18/3/07 #48 ../images/Emo99.gif איזה שיר יפהה! אני לא יודעת איך קוראים לו אבל אני יודעת שורה מהשיר.. i love you baby... אם ככה רושמים.. איזה שיר זה?!
../images/Emo99.gif איזה שיר יפהה! אני לא יודעת איך קוראים לו אבל אני יודעת שורה מהשיר.. i love you baby... אם ככה רושמים.. איזה שיר זה?!
D dragonit12 New member 18/3/07 #50 ישששששששששששששש 2-0 למכבי חיפה!!! איזה כייףףף!!! חיפהה אימפריהההההה!
R redgirl2 New member 18/3/07 #53 הווו איזה שיר מעולה לסיום ../images/Emo99.gif רובירובירובירובירובירובי דויהדויהדויהדויהדויהדויה!? כ"כ כ"כ במקום
הווו איזה שיר מעולה לסיום ../images/Emo99.gif רובירובירובירובירובירובי דויהדויהדויהדויהדויהדויה!? כ"כ כ"כ במקום