*
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 28/6/06 #63 נמאס לי מהבלק אייד פיז! שמעתי היום ב"בחירות" את משקנדה וזה נתקע לי במוח! וזאת המילה היחידה שאנייודעת
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 28/6/06 #65 ../images/Emo7.gif מממממממשששששקקקקקקננננדדדדדדהההההההה ונכון זה נשמע כאילו הם אומרים- הווווו, מה נהיה היום? וואאהה וואאהה וואהה
../images/Emo7.gif מממממממשששששקקקקקקננננדדדדדדהההההההה ונכון זה נשמע כאילו הם אומרים- הווווו, מה נהיה היום? וואאהה וואאהה וואהה
E Euterpe New member 28/6/06 #66 אבל.. זה שיר חמוד!! חוצמזה שיש בנות פוסטמות מהשכבה שלי שמתחילות לשיר אותו ולא מבטאות אותו נכון או את המנגינה שלו או כל דבר שקשור לבלאק איד פיס דררר
אבל.. זה שיר חמוד!! חוצמזה שיש בנות פוסטמות מהשכבה שלי שמתחילות לשיר אותו ולא מבטאות אותו נכון או את המנגינה שלו או כל דבר שקשור לבלאק איד פיס דררר
R RenanaD New member 28/6/06 #83 נמאס לי מה-"משקה נאדה" הזה!../images/Emo46.gif../images/Emo131.gif אם הם לא רוצים לשתות, שלא ישתו. אבל שיעזבו אותי בשקט!
נמאס לי מה-"משקה נאדה" הזה!../images/Emo46.gif../images/Emo131.gif אם הם לא רוצים לשתות, שלא ישתו. אבל שיעזבו אותי בשקט!
ג גינגימניה New member 28/6/06 #64 תנחיתו עליי מסוק כל כך בא לי להיות עכשיו בגל''צ עכשיו.. או גלגל''צ
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 28/6/06 #70 חחח.. אני זוכרת את הניק שלך../images/Emo9.gif כי לא הבנתי מה הוא אומר ואז הסברת לי חחחח
ג גינגימניה New member 28/6/06 #75 חחח כי תפוז לא הביאו לעשות ' ואני שכחתי לכתוב את האות א'. ככה זה היה ברור יותר: ג'ינג'ימאניה