זה לא בהופעה בהופעה זה ככ
L limors2 Well-known member 27/2/07 #152 בהופעה היא הרבה יותר טובה../images/Emo3.gif מהאחת המשודרת ששמעתי שלפיה אני יכולה לשפוט, לפחות. הקול שלה לא ככ גבוה! אבל השיר שונה ממה שאני זוכרת! אולי פשוט לא שמעתי מלא זמן..
בהופעה היא הרבה יותר טובה../images/Emo3.gif מהאחת המשודרת ששמעתי שלפיה אני יכולה לשפוט, לפחות. הקול שלה לא ככ גבוה! אבל השיר שונה ממה שאני זוכרת! אולי פשוט לא שמעתי מלא זמן..
I Inbar789 New member 27/2/07 #159 מסתבר שכן../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif כנראה הם הליטו גרסה חדשה או משהו ד"א, היא אמרה לסוע או לנסוע?
מסתבר שכן../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif כנראה הם הליטו גרסה חדשה או משהו ד"א, היא אמרה לסוע או לנסוע?
I Inbar789 New member 27/2/07 #145 יאייי עכשיו קרן../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif אחר כך בלי נדר פול אאוט בוי וזה יהיה ממש מושלם!
יאייי עכשיו קרן../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif אחר כך בלי נדר פול אאוט בוי וזה יהיה ממש מושלם!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/2/07 #148 בלאגן בלאגן../images/Emo3.gif ותכף תיזכר באיזו אהבה ואיך נתת לה ללכת..... איזה כיף!! שיר מצוין!
L limors2 Well-known member 27/2/07 #154 I hate! You so much right now! ahhhaaaaaaaa!!!!!! זה היה הרבה יותר טוב אבל גם כוכב קטן בסדר..
T tkuihehr New member 27/2/07 #176 שמענו כבר פקאצה במבטא אחר? אנחנו יודעים שהיא עושה צרפתית טוב, ורומנית, לא נראה לי ששמענו אותה עושה פקאצה שמבטאים שכאלה... ליאורה את אוהבת מבטאים לא?
שמענו כבר פקאצה במבטא אחר? אנחנו יודעים שהיא עושה צרפתית טוב, ורומנית, לא נראה לי ששמענו אותה עושה פקאצה שמבטאים שכאלה... ליאורה את אוהבת מבטאים לא?
L limors2 Well-known member 27/2/07 #181 מאאאד../images/Emo99.gif וכן פקאצה במבטאים! הדר, פעם הבאה שאת עושה פקאצה, תעשי אותה במבטא צרפתי!
T tkuihehr New member 27/2/07 #163 אתמול נסעתי מתחת לגשר שהדר מתלהבת ממנו. הוא יפה, פס כחול כזה לכל האורך, והכי הצחיק אותי שהם שמו שלט כזה "הפתיחה מה28/2" פתיחה? לגשר? כולה גשר...
אתמול נסעתי מתחת לגשר שהדר מתלהבת ממנו. הוא יפה, פס כחול כזה לכל האורך, והכי הצחיק אותי שהם שמו שלט כזה "הפתיחה מה28/2" פתיחה? לגשר? כולה גשר...
T tkuihehr New member 27/2/07 #178 העיקר שהשרשור תקין! אני חושב שלא, יש רק עוד 25 דקות, משהו כמו 5 שירים [כי הדר חופרת ויש גם דיווחים], ועדיין לא היו הרבה מהשירים שהיא אמרה בהתחלה... אבל לך תדע..
העיקר שהשרשור תקין! אני חושב שלא, יש רק עוד 25 דקות, משהו כמו 5 שירים [כי הדר חופרת ויש גם דיווחים], ועדיין לא היו הרבה מהשירים שהיא אמרה בהתחלה... אבל לך תדע..